Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ (https://www.lateam.gr/forum/f20/)
-   -   Μάρλον Μπράντο: Ολη η αλήθεια για τον ηθοποιό-θρύλο στη NOVA (https://www.lateam.gr/forum/f20/marlon-mpranto-oli-i-alitheia-gia-ton-ithopoio-thrulo-sti-nova-7209/)

ilias 30-01-2008 22:50:

Μάρλον Μπράντο: Ολη η αλήθεια για τον ηθοποιό-θρύλο στη NOVA
 
http://img140.imageshack.us/img140/3641/imagesul8.jpg
Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, το ΤCΜ της ψηφιακής πλατφόρμας της ΝΟVA παρουσιάζει στις 22:00, ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, που φέρνει σε πρώτο πλάνο το αξεπέραστο ταλέντο αλλά και τον εκκεντρικό χαρακτήρα του Μάρλον Μπράντο, ενός από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς ηθοποιούς του 20ού αιώνα, ο οποίος επαναπροσδιόρισε την τέχνη της υποκριτικής για τον κινηματογράφο και μας χάρισε υπέροχες ερμηνείες.
Για πολλούς ο διάσημος καλλιτέχνης υπήρξε ο μεγαλύτερος ηθοποιός που ανέδειξε ποτέ το Χόλυγουντ. Για άλλους, ένας ιδιότροπος σταρ που βούλιαξε κάτω από το βάρος της ίδιας του της φήμης. Κανείς όμως δεν αμφισβήτησε πότε το χάρισμα του να γοητεύει το κοινό. Για το μεγάλο θρύλο της οθόνης μιλάνε στο ντοκιμαντέρ του κλασσικού κινηματογραφικού καναλιού της NOVA,, η Τζέιν Φόντα, ο Μάρτιν Σκορσέζε και οι συμπρωταγωνιστές του στο «Νονό», Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντιβάλ και Τζέιμς Κάαν, ενώ στενοί φίλοι και συγγενείς του αποκαλύπτουν το συχνά τραγικό πρόσωπο, που κρυβόταν πίσω από την αφοπλιστική γοητεία.


presspoint.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam