Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Το 82% του ΔΚΠΣ στην περιφέρεια

This is a discussion on Το 82% του ΔΚΠΣ στην περιφέρεια within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Το 82% του Δ'ΚΠΣ θα πάει στην περιφέρεια, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και το υπόλοιπο 18% στην Αττική. Μετά από μακρά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-10-2006, 23:25:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Το 82% του ΔΚΠΣ στην περιφέρεια

Το 82% του Δ'ΚΠΣ θα πάει στην περιφέρεια, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και το υπόλοιπο 18% στην Αττική. Μετά από μακρά και σκληρή διαπραγμάτευση, είπε ο κ. Καραμανλής εξασφαλίσαμε από τα τρία Διαρθρωτικά Ταμεία... πόρους 20,4 δισ. ευρώ. Μαζί με τους πόρους για την αγροτική ανάπτυξη και την αλιεία η συνολική κοινοτική συμμετοχή διαμορφώνεται στα 24,4 δισ. ευρώ και στο τέλος μαζί με την εθνική συμμετοχή, το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 36,4 δισ. ευρώ.

Αναλύοντας τις επιμέρους δράσεις ο πρωθυπουργός είπε ότι το 42% θα απορροφήσουν οι υποδομές, το 21% η καινοτομία, η ψηφιακή σύγκλιση και η ανταγωνιστικότητα, το 12% η απασχόληση και το 14% η παιδεία.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η αξιοποίηση των πόρων εγγυάται την ανταγωνιστικότητα και τη δυναμική ανάπτυξη, ενώ υπογράμμισε ότι η διαχείριση θα γίνει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή βασικός στόχος ήταν και παραμένει η ισχυρή, διατηρήσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αποδίδει αποτελέσματα και δείχνει ότι "βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο".

Δεν εφησυχάζουμε, συμπλήρωσε ο κ. Καραμανλής και τόνισε ότι με σταθερά βήματα προχωρούμε στη συνεχή αύξηση του παραγόμενου εθνικού προϊόντος και στην κοινωνική συνοχή.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει απαρέγκλιτα το δρόμο της ευθύνης, πως απευθύνεται σε ώριμους πολίτες, τους οποίους εμπιστεύεται με στόχο μια ισχυρή, ανταγωνιστική, κοινωνικά δίκαιη, με εθνική αυτοπεποίθηση, Ελλάδα. Μακριά από νοοτροπίες και λογικές που αποδεδειγμένα βλάπτουν τον τόπο.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
"Οχι" στην υποβάθμιση των Μονάδων Υγείας από την Περιφέρεια και τους νοσοκομειακούς γιατρούς Δυτ. Μακεδονίας LATEAM RSS NEWS 0 17-01-2011 14:58:
Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης - Εγκρίθηκαν περίπου 100 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα στην Περιφέρεια LATEAM RSS NEWS 0 03-09-2010 19:49:
Ορίστηκε Γενικός Γραμματέας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Κων/νος ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 10-12-2009 00:12:
Περιφέρεια: Στην αναμονή η ψηφιακή τηλεόραση ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 14-01-2009 12:25:
Επίσκεψη υφυπουργού εσωτερικών Κ. Χρήστου ζωή στην περιφέρεια Ηπείρου. LATEAM RSS NEWS 0 13-06-2008 12:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:19:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam