Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi (https://www.lateam.gr/forum/f21/anaklisi-autokiniton-mitsubishi-3026/)

ilias 30-01-2007 22:08:

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi
 
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mitsubishi Motors, μοντέλο CR L200, πραγματοποιεί η εταιρία Ιάσων, επίσημος εισαγωγέας-διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του ΥΠΑΝ.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, η ανάκληση αφορά 1.040 οχήματα, παραγωγής 2006, στα οποία πιθανόν να παρουσιαστεί ρωγμή στον αισθητήρα ανίχνευσης νερού που υπάρχει μέσα στο φίλτρο πετρελαίου.

Το αίτιο που μπορεί να προκαλέσει αυτή τη ρωγμή, είναι η σύσφιξή του κατά την παραγωγή με λανθασμένη ροπή. Πιθανή ρωγμή του θα έχει ως αποτέλεσμα διαρροή καυσίμου, αστάθεια στο ρελαντί και απώλεια ισχύος του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων Mitsubishi Motors σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του αισθητήρα ανίχνευσης νερού που υπάρχει μέσα στο φίλτρο πετρελαίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία Ιάσων στα τηλέφωνα 210 3483616 (κος Τόμοβιτς) και 210 3483621 (κος Κορνέζος).


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:19:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam