Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Απολογούνται 5 για την υπόθεση Παναγόπουλου (https://www.lateam.gr/forum/f21/apologountai-5-gia-tin-upothesi-panagopoulou-39088/)

geodon 08-07-2009 15:04:

Απολογούνται 5 για την υπόθεση Παναγόπουλου
 
http://img196.imageshack.us/img196/4...nagopoylos.jpg

Από το πρωί της Τετάρτης (8/7) απολογούνται πέντε από τα δέκα μέλη της συμμορίας που κατηγορούνται για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, και σωρεία άλλων εγκλημάτων. Ακόμα αναζητείται από τις αρχές το κρησφύγετο και τα λύτρα από την υπόθεση αυτή, με τους κατηγορούμενους να μην δίνουν ούτε ένα στοιχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία αναμένεται να διευρυνθεί με συλλήψεις και άλλων ανθρώπων που εμφανίζονται ως περιφερειακά μέλη της σπείρας. Οι πέντε από τους κατηγορούμενους συνεχίζουν να καταθέτουν τις απολογίες τους, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή από κοινού και ηθική αυτουργία σε αυτήν, προμήθεια και κατασκευή εκρηκτικών υλών και ηθική αυτουργία σε αυτήν, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ' επάγγελμα και συνήθεια και ηθική αυτουργία σε αυτές.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά την εμπλοκή και άλλων προσώπων, που δρούσαν ως περιφερειακά μέλη, εκτός των 16 που έχουν ήδη κατηγορηθεί. Υπενθυμίζεται πως οι 5 από αυτούς είναι ήδη κρατούμενοι στις φυλακές, ενώ ο ένας ακόμα αναζητείται.

Πάντως, η αστυνομία ερευνά και πιθανή συμμετοχή ενός αστυνομικού στα Τρίκαλα, που φαίνεται να έχει σχέση με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας, κρατούμενο Παναγιώτη Βλαστό, ενώ εξετάζει και τη συμπεριφορά της δικηγόρου του κρατουμένου, καθώς σύμφωνα με τον Βλαστό, αν έπαιρνε άδεια από τις φυλακές θα έμενε στο σπίτι της συνηγόρου του ή στο σπίτι του Αστυνομικού.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές προσπαθούν να βγάλουν κάποιο νόημα από τις συνομιλίες που είχαν τα μέλη της σπείρας μεταξύ τους, μέσω καρτοκινητών, οι οποίοι συνεννοούνταν με κωδικοποιημένες λέξεις. Ωστόσο, καμία πρόοδος δεν έχει γίνει όσον αφορά τον εντοπισμό του κρησφύγετου και των λύτρων που είχαν πάρει από τον Παναγόπουλο, καθώς οι έρευνες βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι. Πάντως, οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αρνούμενοι να καταθέσουν για τα θέματα αυτά.

Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam