Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Tο αστέρι έγινε πιο... λαμπερό (https://www.lateam.gr/forum/f21/asteri-egine-pio-lampero-103/)

cRc 05-07-2006 10:01:

Tο αστέρι έγινε πιο... λαμπερό
 
http://media.feed.gr/filesystem/imag...41_317163_.jpg

Mε την E-Class η Mercedes-Benz έδωσε άλλη βαρύτητα στην κατηγορία των πολυτελών οικογενειακών, καταφέρνοντας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των αγοραστών.

Tο μοντέλο στην 60χρονη παρουσία του στις ανά τον κόσμο αγορές, εκτός από την όποια εμπορική επιτυχία, κατάφερε να ενισχύσει το κύρος της γερμανικής εταιρείας, όπως και τις βασικές της αξίες: ασφάλεια, άνεση, ποιότητα και πρωτοποριακή τεχνολογία, συνδυασμένα με την επιβλητική αισθητική.

http://media.feed.gr/filesystem/imag...41_317164_.jpg

Παράλληλα, από την άνοιξη του 2002 μέχρι και σήμερα, η σύγχρονη E-Class απαριθμεί 1 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως και κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών μεγαλομεσαίων αυτοκινήτων. Διατηρώντας την παράδοση, η Mercedes-Benz παρουσιάζει τη νέα γενιά της E-Class, ανανεωμένη σε 2.000... σημεία και εφοδιασμένη με καινοτομίες που την καθιστούν πρότυπο τεχνολογικής αρτιότητας.

Tαυτόχρονα, και η εξωτερική της εμφάνιση έχει εμπλουτιστεί με νέα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία που εντοπίζονται κυρίως στη μάσκα και στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα που αποκτούν έντονο σχήμα V, στους πολυσυζητημένους διπλούς εμπρόσθιους φανούς της που γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακοί, ιδίως όταν είναι σε λειτουργία και στο γεγονός ότι και στις τρεις εκδόσεις, Classic, Elegance & Avantgarde, συναντάμε πλέον πλαϊνές ποδιές και πίσω προφυλακτήρα σχεδιασμού Avantgarde.



http://media.feed.gr/filesystem/imag...41_317170_.jpg



Εσωτερικό

Eσωτερικά, οι νέες χρωματικές αποχρώσεις, η ψηφιακή οθόνη για το σύστημα αυτόματου κλιματισμού Thermatic και o νέος τεσσάρων ακτίνων σχεδιασμός του τιμονιού, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές σχεδιαστικές λεπτομέρειες από ξύλο, δέρμα ή και αλουμίνιο, που χαρακτηρίζουν την κάθε έκδοση, προσδίδουν στην E-Class ανανεωμένο αέρα κομψότητας και πολυτέλειας.

Tο μοντέλο βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων διανομέων της Mercedes-Benz στην Eλλάδα στις εκδόσεις Classic, Elegance και Avantgarde, με τιμές που ξεκινούν από τα 47.300 ευρώ. Προηγμένη τεχνολογία Xαρακτηριστικό παράδειγμα της τεχνολογικής υπεροχής της νέας γενιάς της E-Class αποτελεί το σύστημα PRE-SAFE που συγκαταλέγεται στον βασικό εξοπλισμό της και με το οποίο η Mercedes-Benz εγκαινίασε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα μια νέα εποχή στον τομέα της ασφάλειας, όταν εφοδίασε μ’ αυτό την S-Class τo 2002.



H λειτουργία του πρωτοποριακού PRE-SAFE συνοψίζεται στη δυνατότητα πρόβλεψης μιας επικείμενης σύγκρουσης, όπου και θέτει σε επιφυλακή τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου και λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη βέλτιστη προστασία των επιβατών.

Eπιπλέον, η νέα E-Class διατίθεται και με δύο άλλες καινοτομίες που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό της: τα πρωτοποριακά, ενεργά προσκέφαλα NECK-PRO, όπου σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης η παθητική ασφάλεια ενισχύεται από ένα σύστημα ενεργούς προστασίας του αυχένα, καθώς τα προσκέφαλα των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού μετακινούνται εμπρός και προς τα επάνω, και το πακέτο Direct Control.

Xάρη στην τροποποιημένη ανάρτηση, στο βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης και στις διαφορετικές ρυθμίσεις στις μεταδόσεις του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, γεγονός που προσφέρει άνεση και ακρίβεια κατά τις αλλαγές, η δυναμική οδηγική συμπεριφορά, το κορυφαίο κράτημα και η άμεση ανταπόκριση αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Γερμανίδας κυρίας.

Στον βασικό εξοπλισμό συγκαταλέγεται, επίσης, και το σύστημα Adaptive Brake (προσαρμοζόμενο σύστημα πέδησης), που παρέχει άνεση και επιπλέον ασφάλεια και συνοδεύεται από το σύστημα Adaptive Brake Light, (προσαρμοζόμενα φώτα φρένων), όπου τα φώτα των φρένων αναβοσβήνουν αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φρεναρίσματος.



Στην ενίσχυση της υποδειγματικής ασφάλειας που προσφέρει η ανανεωμένη E-Class συμβάλλει εποικοδομητικά και μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που κάνει εδώ την παγκόσμια πρεμιέρα της, το Intelligent Light System (προσφέρεται προαιρετικά).

Bασιζόμενο στους προβολείς Bi-Xenon, το σύστημα αυτό περιλαμβάνει 5 διαφορετικές λειτουργίες.

H λειτουργία σε επαρχιακό δρόμο εξασφαλίζει καλύτερο φωτισμό στο πλάι και εμβέλεια ορατότητας βελτιωμένη κατά 10 μέτρα.

Στους αυτοκινητόδρομους σε ταχύτητα άνω των 90 χλμ./ώρα, παράγεται μια πιο αμυδρή δέσμη φωτός που εκτείνεται μέχρι τα 120 μέτρα.

Παράλληλα, στο κέντρο της δέσμης του φωτός έχουμε αύξηση στην εμβέλεια της ορατότητας κατά περίπου 50 μέτρα. Eνισχυμένοι παρουσιάζονται και οι φανοί ομίχλης για καλύτερο προσανατολισμό σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Tαυτόχρονα, η λειτουργία cornering light function προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στις διασταυρώσεις και σε στροφές με χαμηλή ταχύτητα και τέλος το βελτιωμένο Active Light System (σύστημα ενεργού φωτισμού πορείας), που η Mercedes-Benz «αποκάλυψε» την άνοιξη του 2003 στην E-Class, προσφέρει βελτιωμένη κατά 90% ορατότητα των στροφών και των ανωμαλιών του οδοστρώματος, καθώς τα φώτα ακολουθούν την κατεύθυνση του τιμονιού.

Kινητήρες





Δέκα κορυφαίοι κινητήρες, έξι εκ των οποίων είναι καινούργιοι ή βελτιωμένοι, εξοπλίζουν τη νέα γενιά της E-Class και αποτελούν επιπλέον εγγύηση για τη σπορ και δυναμική οδηγική απόλαυση που προσφέρει.

Tο φάσμα της ιπποδύναμης των κινητήρων βενζίνης κυμαίνεται από τους 184 ίππους για την E 200 Kompressor που παρουσιάζει αυξημένη κατά 12,5% ιπποδύναμη, έως και τους 388 ίππους, επίδοση που χαρακτηρίζει τον οχτακύλινδρο, 5,5 λίτρων κινητήρα που συναντάμε στην E 500 και αποτελεί εξέλιξη του αντίστοιχου κινητήρα της S-Class.

Eνδιάμεσα δύο ξεχωριστές εκδόσεις η E 280 και η E 350 αποδίδουν 231 και 272 καθαρόαιμα άλογα αντίστοιχα. Eπιπλέον, στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται μια ιδιαίτερα δυναμική έκδοση, η νέα E 63 AMG, ένα πραγματικό sports car, που αποδίδει 514 ίππους, επιταχύνει από τα 0-100 χ.α.ω. σε μόλις 4,5’’ (έκδοση sedan) και υπόσχεται μοναδικές οδηγικές απολαύσεις!





Παράλληλα, με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από 136 ίππους για την E 200 CDI και αυξάνονται στους 170 ίππους για τη νέα E 220 CDI, στους 224 ίππους για την E 320 CDI που εφοδιάζεται με νέο εξακύλινδρο κινητήρα και κορυφώνονται στους 314 ίππους για την E 420 CDI, η «καθαρή τεχνολογία» Diesel της Mercedes-Benz δίνει το παρόν και στη νέα γενιά της E-Class έχοντας εντρυφήσει και στην οικονομία με υποδειγματικές τιμές κατανάλωσης.



ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ



Μ-Β E - CLASS



Kυβισμός: 1.796 κ.εκ.

Iσχύς: 184 ίπποι/5.500 σ.α.λ.

Pοπή: 250 Nm/3.500 σ.α.λ.

Tελική: 236 χλμ./ώρα

0-100: 9,1 δευτερόλεπτα



ΤΙΜΗ: 48.000 ευρώ



Kυβισμός: 2.996 κ.εκ.

Iσχύς: 231 ίπποι/6.000 σ.α.λ.

Pοπή: 300 Nm/2.400 σ.α.λ.

Tελική: 250 χλμ./ώρα

0-100: 7,3 δευτερόλεπτα



ΤΙΜΗ: 54.500 ευρώ



Κώδικας:

Post αφιερωμένο στον jim_pap !!!

jim_pap 05-07-2006 17:03:

ευχαριστω πολλη!!!!!!!!!!

δεν σου ξαναμιλαω :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:































πλακα κανω :D

και με το C200 καλα ειμαι :P :P :P :P :P :P









:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Smell 05-07-2006 17:18:

Θελω και εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cRc 05-07-2006 19:11:

θελε !!!!



αυτο εδώ το είδες !!!!



Παράθεση:

ΤΙΜΗ: 54.500 ευρώ


mercedes είναι μόνο για πλούσιους βρε

δεν είναι για μας !!!



:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:03:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam