Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας (20/10)

This is a discussion on Το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας (20/10) within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Αδίστακτοι κακοποιοί, βρέθηκαν στο δρόμο αστυνομικών στις 4:30 τα ξημερώματα, μια ξέφρενη καταδίωξη εκτυλίχθηκε στη Λ. Συγγρού. Τζιπ της ΟΠΚΕ ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-10-2008, 20:37:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας (20/10)



Αδίστακτοι κακοποιοί, βρέθηκαν στο δρόμο αστυνομικών στις 4:30 τα ξημερώματα, μια ξέφρενη καταδίωξη εκτυλίχθηκε στη Λ. Συγγρού.

Τζιπ της ΟΠΚΕ στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, με κατεύθυνση προς Πειραιά, σταμάτησε για ανεφοδιασμό σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Οι αστυνομικοί, διέκριναν ένα όχημα να κινείται ύποπτα, και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ο οποίος αγνοώντας την υπόδειξη των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα..

Αμέσως ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη στη Λ.Συγγρού, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν τους τρεις επιβαίνοντες τους αυτοκινήτου.

Στην προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει, πραγματοποίησε ελιγμό και άρχισε να κινείται σε δρόμο αντίθετης κυκλοφορίας. Έπεσε πάνω σε 3 σταθμευμένα οχήματα, ενώ οι αστυνομικοί συνέχισαν να τους ακολουθούν και να τους καταδιώκουν. Οι αστυνομικοί, είδαν τον οδηγό του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου, να πραγματοποίησε οπιθσοπορεία και να εμβολίζει το περιπολικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας από τους αστυνομικούς στο πόδι.

Ο τραυματίας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου, με σκοπό να ανακόψει την πορεία τους, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες, να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι, και να συλληφθεί μαζί με έναν από τους συνεργούς του, ενώ ο τρίτος, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Όπως προέκυψε, οι δύο συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για κλοπές, ενώ το αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενή του ενός, μέσα στο οποίο βρέθηκαν εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται σε διαρρήξεις, καθώς επίσης μια τηλεόραση και μια ταμειακή μηχανή.

Ληστές με λεία 3.000.000 ευρώ

Στα χέρια τις αστυνομίας βρίσκεται σπείρα 5ληστών, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχε σε περισσότερες από 9 ληστείες, με λεία 3.000.000 ευρώ (!)

Σπείρα είχαν συστήσει 4εις Γεωργιανοί και ένας Έλληνας, οι οποίοι είχαν «αδυναμία» στις χρηματαποστολές, τα υποκαταστήματα τραπεζών, ΕΛ.ΤΑ και πρατήρια τσιγάρων, χωρίς να διστάζουν μπροστά σε τίποτε, ακόμα και να πυροβολήσουν. Η δράση της σπείρας, ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, με «εγκέφαλο» έναν 29χρονο Ρώσο, ο οποίος διαφεύγει στη χώρα του, και αναζητείται, μαζί με άλλα 7 άτομα.

Σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα αυτόματο όπλο, δύο πιστόλια, κουκούλες, στολές ειδικών φρουρών, ένας φάρος οροφής αυτοκινήτων, 15.000 ευρώ και δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες, στις οποίες οι δράστες, είχαν εμφανιστεί με στολές ειδικών φρουρών.

Συνελήφθησαν διαρρήκτες μετά από καταδίωξη

Ένας 48χρονος και η 26χρονη συνεργός του, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11) από την περιοχή του Αιγάλεω, συνελήφθησαν τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ΑΔ. Ο 48χρονος, δε σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, και προσπάθησε να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το κλεμμένο αυτοκίνητο. Ο 48χρονος, στην προσπάθειά προσέκρουσε στο περιπολικό, αφού είχε αποβιβάσει τη συνεργό του, η οποία συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και δύο μαχαίρια.

Ο 48χρονος, σε μια ξέφρενη πορεία- παραβιάζοντας φανάρια, και κινούμενος αντίθετα σε μονόδρομο, χτυπούσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα-. Όταν κατάλαβε ότι δε μπορούσε να ξεφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, κι εγκατέλειψε το κλεμμένο αυτοκίνητο. Πεζός προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του, βρήκαν ηλεκτρονικές συσκευές και άδειες τσάντες, και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής. Οι δύο συλληφθέντες το πρωί, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (4/12) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 04-12-2008 16:31:
Το αστυνομικό δελτίο του Σαββάτου (29/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 29-11-2008 22:01:
Το αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής (28/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 28-11-2008 16:20:
Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (27/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 27-11-2008 17:09:
Αστυνομικό Δελτίο cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 20-06-2008 15:04:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:35:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam