Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (4/12)

This is a discussion on Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (4/12) within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Η πρωτοεμφανιζόμενη αντιεξουσιαστική ομάδα «Πυρήνας Εξεγερτικής Προοπτικής» ανέλαβε, σε ιστοσελίδα ελεύθερης διακίνησης ιδεών, την ευθύνης για τον εμπρησμό υποκαταστήματος της ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-12-2008, 15:31:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (4/12)



Η πρωτοεμφανιζόμενη αντιεξουσιαστική ομάδα «Πυρήνας Εξεγερτικής Προοπτικής» ανέλαβε, σε ιστοσελίδα ελεύθερης διακίνησης ιδεών, την ευθύνης για τον εμπρησμό υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/12) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αφορμή στάθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του 25χρονου Κύπριου σπουδαστή, Αυγουστίνου Δημητρίου, κατά τον περσινό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην πλατεία Σιντριβανιού στη Θεσσαλονίκη.

«Η δίκη που γίνεται αυτό το διάστημα εξυπηρετεί καθαρά γραφειοκρατικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Δεν προσδοκούμε σε καμιά εξουσιαστική δικαιοσύνη βασικός ρόλος της οποίας είναι η συγκάλυψη των κρατικών εγκλημάτων. Με αφορμή την δίκη αποφασίσαμε να κάνουμε το ελάχιστο επιτεθήκαμε σε ένα από τα βασικότερα σύμβολα κράτους και καπιταλισμού», αναφέρουν στην προκήρυξή τους.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κάθονται οκτώ αστυνομικοί που κατηγορούνται ότι πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση, εκ των οποίων δυο αξιωματικοί, πέντε αστυφύλακες κι ένας αρχιφύλακας.

Ως μάρτυρες κατηγορίας θα καταθέσουν πανεπιστημιακοί του ΑΠΘ, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού και είχαν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ το δικαστήριο έχει διακόψει την ακροαματική διαδικασία, η οποία θα συνεχιστεί στις 8 Δεκεμβρίου με τις απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων.
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο

To εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ράδου 4 στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (04/12) , παραδόθηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν με 6 οχήματα, 18 πυροσβέστες που κατάφεραν ένα τέταρτο αργότερα να θέσουν τη πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς, διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικό Σώματος.

Εμπρησμός σε παραρτήματα του ΥΠΕΧΩΔΕ


Με δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς επιτέθηκαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε παραρτήματα του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στις 03:00 τα ξημερώματα (04/12) άγνωστοι πυροδότησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, σε γραφεία του ΥΠΕΧΩΔΕ στην οδό Πανόρμου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου.

Μισή ώρα αργότερα, σημειώθηκε και δεύτερη εμπρηστική επίθεση στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ στην οδό Φαναριωτών στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο.
Παρέσυρε και εγκατέλειψε καθαρίστρια

Ασυνείδητος οδηγός αναζητείται από την Τροχαία Αθηνών, γιατί παρέσυρε και εγκατέλειψε τραυματισμένη μια γυναίκα.


Το τροχαίο σημειώθηκε στις 06.30 τα ξημερώματα (04/12) στο φανάρι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Η γυναίκα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια, ανήκε σε συνεργείο καθαρισμού που είχε αναλάβει την καθαριότητα των εγκαταστάσεων του κτηρίου της ΓΑΔΑ. Το πρωί, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, στο ύψος της διάβασης πεζών, και παρασύρθηκε από τον οδηγό του ΙΧ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε αβοήθητη τη γυναίκα. Αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου αναζητείται.

Η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Δήλωσαν στην αστυνομία την κλοπή έξι εικόνων από τον Ιερό Ναό Νεάπολης Κοζάνης. Οι αστυνομικού συνέταξαν δικογραφία και εξέδωσαν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποίο γνωστοποιούσαν την κλοπή των εικόνων και την διενέργεια προανάκρισης για την αναζήτηση των δραστών.

Όπως προέκυψε όμως, οι εικόνες οι οποίες είναι ανεκτίμητης αξίας είχαν παρελήφθησαν από εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης για συντήρηση, χωρίς όμως να ενημερωθεί ο νεωκόρος της εκκλησίας, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για την κλοπή.

Προσπάθησε να πληρώσει λογαριασμό με πλαστά ευρώ

Μια 47χρονη γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, σε τραπεζικό κατάστημα των Πετραλώνων, για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων.

Η γυναίκα επιχείρησε να αποπληρώσει δάνειο που είχε λάβει από την τράπεζα με 15 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Υπάλληλος του υποκαταστήματος διαπίστωσε την απάτη και κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή.

Είχε.. «αδυναμία» στους υπολογιστές..

Ένας 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ραφήνας για διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα της περιοχής.

Ο νεαρός δράστης, τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/12), διέρρηξε πρακτορείο διανομής τύπου που εδρεύει στην Ραφήνα, απ’ όπου είχε αφαιρέσει δύο οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει, εντοπίσθηκε όμως και συνελήφθη.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα ο 28χρονος είχε διαρρήξει δύο ακόμα καταστήματα της περιοχής, ένα ψητοπωλείο και μια έκθεση επίπλου, από τα οποία είχε αφαιρέσει έναν πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα. Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του, βρήκαν όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στου νόμιμους κατόχους.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις που έχουν σημειωθεί στην περιοχή.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πλήρες το αστυνομικό δελτίο LATEAM RSS NEWS 0 08-04-2010 13:46:
Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο LATEAM RSS NEWS 0 19-03-2010 09:52:
Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (27/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 27-11-2008 16:09:
Το αστυνομικό δελτίο της Τρίτης (18/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 18-11-2008 18:16:
Αστυνομικό Δελτίο cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 20-06-2008 14:04:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:17:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam