Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (18/2)

This is a discussion on Αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (18/2) within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα 33χρονος Αλβανός στην Κατερίνη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας. Το σώμα του άτυχου άνδρα εντόπισαν διερχόμενοι ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-02-2009, 03:37:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (18/2)



Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα 33χρονος Αλβανός στην Κατερίνη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας. Το σώμα του άτυχου άνδρα εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, όπου μεταφέρθηκε, ο 33χρονος έφερε συντριπτικές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο πρόσωπο, στο ύψος του μετώπου, καθώς επίσης τραύμα στο αριστερό μέρος του στήθους από αιχμηρό αντικείμενο.

Επιτέθηκε με κυνηγετικό όπλο σε αστυνομικούς


Αναστάτωση προκλήθηκε την Τρίτη στο Μενίδι από άνδρα που πυροβολούσε με κυνηγετικό όπλο από το σπίτι του. Ο άνδρας στη συνέχεια επιτέθηκε στους αστυνομικούς που πήγα να τον συλλάβουν. Όπως αποκαλύφθηκε είχε πρόσφατα διαπράξει δύο ληστείες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο νεαρός είχε βγει στο παράθυρο του σπιτιού του και πυροβολούσε άσκοπα με κυνηγετικό όπλο. Όταν τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και επιχείρησαν να τον πλησιάσουν, εκείνος τους ζήτησε να φύγουν, πυροβολώντας στον αέρα.

Λίγο αργότερα και ενώ το σπίτι είχε κυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο 25χρονος βγήκε από την κύρια είσοδο και πυροβόλησε εκ νέου, αυτή τη φορά εναντίον δύο ειδικών φρουρών, που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, χωρίς, ωστόσο, να τους τραυματίσει. Στο σημείο έφθασε και η μητέρα του νεαρού, η οποία κατάφερε να του πάρει το όπλο και να το παραδώσει στους αστυνομικούς. Ο νεαρός συνελήφθη. Κατά τη σύλληψή του πάλεψε άγρια με τους αστυνομικούς και προσπάθησε ανεπιτυχώς να τους τραυματίσει με μαχαίρι.

Από την έρευνα, που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, τις περασμένες Κυριακή και Δευτέρα, έκλεψε αυτοκίνητο από την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια, επιβαίνοντας σε αυτό, διέπραξε δύο ληστείες, σε ψιλικατζίδικο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στις Αχαρνές, με την απειλή κυνηγετικού όπλου.

Αστυνομικοί βρήκαν τσάντα με μεγάλο ποσό

Τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό βρήκαν στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής, οι οποίοι περνούσαν με περιπολικό από τον οδό Δαβάκη

Η τσάντα μαύρου χρώματος περιείχε έγγραφα υπηκόου Κροατίας, ένα μαύρο πορτοφόλι με 7.872 ευρώ, ένα JPS ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η τσάντα παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας το οποίο κάνει έρευνες για την ανεύρεση του κατόχου.

Ένοπλη επίθεση σε βάρος 46χρονου γιατρού


Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία την ένοπλη επίθεση σε βάρος 46χρονου γιατρού που σημειώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου.

Την ώρα που ο γιατρός έφτανε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του και έμπαινε στο γκαράζ δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν με πιστόλι εναντίον του χωρίς να τον τραυματίσουν. Ωστόσο ο γιατρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους επειδή από το σοκ ένιωσε έντονους πόνους στην καρδιά. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της επίθεσης τέσσερις κάλυκες από πιστόλι, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του γιατρού βρήκαν τρεις βολίδες.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πλήρες το αστυνομικό δελτίο LATEAM RSS NEWS 0 02-12-2010 12:51:
Το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (3/12) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 03-12-2008 18:02:
Το αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης (27/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 27-11-2008 17:09:
Το αστυνομικό δελτίο της Τρίτης (18/11) geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 18-11-2008 19:16:
Αστυνομικό Δελτίο cRc ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 20-06-2008 15:04:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam