Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (3/12) (https://www.lateam.gr/forum/f21/astunomiko-deltio-tis-tetartis-3-12-a-24054/)

geodon 03-12-2008 17:02:

Το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης (3/12)
 
http://img254.imageshack.us/img254/2...e121108tw9.jpg

Μέσα σε ένα 24ωρο διέπραξαν δύο ληστείες, και λίγο αργότερα αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων προχώρησε στη σύλληψη των δύο δραστών, που είναι και αδέλφια.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/11)
, τα δύο αδέλφια έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλλαν στο «μίνι μάρκετ» στην Αγιά Χανίων. Αιφνιδίασαν την υπάλληλο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το ταμείο της, 1.500 ευρώ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (01/12). με τον ίδιο τρόπο επιτέθηκαν και λήστεψαν παρασκευαστήριο ζύμης που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου στα Λενταριανά, απ΄οπου αφαίρεσαν 500 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν οι δύο ληστές. Ο γιος όμως της ιδιοκτήτριας, κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Οι δύο συλληφθέντες χρήστες ουσιών, και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις αρχές, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 γραμμάρια ηρωίνης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Έκρηξη σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων


Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων η έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων «PV Motors» που εδρεύει στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σαράφη στον Άλιμο.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 05:10 τα ξημερώματα. Από το ωστικό κύμα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα της έκθεσης και φθορές στην πρόσοψη του κτηρίου καθώς και σε γειτονική επιχείρηση έκθεσης επίπλου. Οι δράστες πυροδότησαν με βραδύκαυστο φυτίλι τον Αυτοσχέδιο Εκρηκτικό Μηχανισμό, αποτελούμενο από περίπου δύο κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας.

Στην ίδια επιχείρηση τα ξημερώματα της 29ης Ιουλίου, άγνωστοι είχαν πυροδοτήσει και πάλι Αυτοσχέδιο Εκρηκτικό Μηχανισμό, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στο κτίριο της επιχείρησης και στην έκθεση επίπλου. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Μετέφερε ναρκωτικά σε...άλογο

Δήλωνε έμπορος αλόγων, προκειμένου να περάνει το συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, δεν υπολόγισε όμως τον εκπαιδευμένο σκύλο της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος ανίχνευσε τα ναρκωτικά στον πρωκτό των αλόγων που μετέφερε.

Ο 30χρονος Βούλγαρος, προσπάθησε να περάσει μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και ινδικής κάνναβης, προκειμένου να διοχετεύσει τα ναρκωτικά στις Σέρρες και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Όπως προέκυψε, ο Βούλγαρος είχε συνεργό του έναν 30 χρονο κτηνίατρο, ο οποίος τον βοηθούσε να περνάει τα ναρκωτικά μέσα στις ζωοτροφές και μέσα στον πρωκτό των αλόγων.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ο δράστης για να περάσει το φορτίο του από τα σύνορα περίμενε πάντα την αλλαγή της αστυνομικής βάρδιας, προκειμένου να μην υπόκειται σε έλεγχο.

Ο 30χρονος Βούλγαρος συνελήφθη όταν προσπάθησε να περάσει τα ναρκωτικά, κρυμμένα μέσα στην ρόδα φορτηγού με το οποίο μετέφερε ένα μουλάρι. Ο Βούλγαρος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σερρών.

Απάτη στο..."όνομα" της Πρόνοιας

Συστήθηκαν ως εκπρόσωποι της Πρόνοιας, και επιχείρησαν να αποσπάσουν 7.000 ευρώ από ηλικιωμένη στη Βάρκιζα, η οποία είναι η μητέρα του σκηνοθέτη Γιώργου Γκάβαλλου. Η απάτη τους όμως διαπιστώθηκε και αστυνομικοί της Ασφάλειας Βάρης συνέλαβαν μία 27χρονη, ενώ αναζητείται η συνεργός της.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες και τον περασμένο Νοέμβριο είχαν αποσπάσει με τον ίδιο τρόπο, 80 ευρώ από ηλικιωμένη στο Ίλιον. Σε βάρος της 27χρονης, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της Απόπειρας Απάτης και Κλοπή Κατά Συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δύο γυναικών, και σε άλλες απάτες.

Και λιμενικός στο κύκλωμα των δουλεμπόρων


Και λιμενικός φέρεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας των δύο λαθρομεταναστών στον Γαλατά Τροιζηνίας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε, από την προανάκριση, ο λιμενικός- ο οποίος συνελήφθη στις 2/12 - φέρεται ως μέλος του κυκλώματος μεταφορά λαθρομεταναστών, που εμπλέκονται στη δολοφονία των δύο αλλοδαπών που εντοπίσθηκαν το βράδυ της Τρίτης (25/11) νεκροί σε κανάλι στο 20ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γαλατά Ερμιόνης στη θέση «Φουρκάρη».

Οι σοροί των δύο λαθρομεταναστών είχαν εντοπιστεί τυλιγμένες σε κουβέρτες από κατοίκους της περιοχής, και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι αλλοδαποί είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια μέχρι θανάτου και έφεραν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες είχαν προκληθεί από γροθιές και αιχμηρό αντικείμενο.

Την Παρασκευή (28/11) ύστερα από τη συνεργασία του τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, του ΑΤ Πόρου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Κρανίδι τρία άτομα- δύο Έλληνες και έναν Πακιστανό, ενώ μετέφεραν με φορτηγό 30λαθρομετανάστες. Οι έρευνες ωστόσο, συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Άδειαζαν..."τσέπες"

Άρπαζαν πορτοφόλια, αφαιρούσαν τσάντες και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες. Οι δύο Βουλγάρες 33 και 35 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πεύκης, σε διάστημα τεσσάρων μηνών είχαν διαπράξει περισσότερες 59 κλοπές πορτοφολιών σε εμπορικά καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς και καταστήματα.

Οι δύο Βουλγάρες, στις 18 Νοεμβρίου, αφαίρεσαν το πορτοφόλι ανυποψίαστου πολίτη στην περιοχή της Πεύκης. Στη συνέχεια με την κάρτα αναλήψεων που βρήκαν στο πορτοφόλι του, προχώρησαν σε ανάληψη ποσού από το λογαριασμό του μέσω ΑΤΜ τραπεζικού καταστήματος.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό σε βάρος τους εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση απέλασης και απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:27:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam