Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Δήμητρα Λιάνη: "Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε χαράτσι" (https://www.lateam.gr/forum/f21/dimitra-liani-den-plirosa-oute-ektakti-eisfora-oute-xaratsi-82178/)

ilias 25-11-2011 14:53:

Δήμητρα Λιάνη: "Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε χαράτσι"
 
http://img41.imageshack.us/img41/810...3773618598.jpg
«Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το ''χαράτσι'' της Δ.Ε.Η.. Μου ήρθε χαράτσι 20.000 ευρώ για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το ''χαράτσι'' ήταν 20.000 ευρώ». Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Δήμητρα Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην έκτακτη εισφορά της Εφορίας, αλλά και στο πρόσφατο «χαράτσι» της Δ.Ε.Η., το οποίο η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. «Έχω να ψωνίσω ρούχα πάνω από τρία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα από ερώτηση για τη μεζονέτα της στην οδό Αγράμπελης, που, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε σε πλειστηριασμό, η ίδια εξήγησε: «Το θέμα τακτοποιήθηκε και δεν νομίζω να το αφήσω το πράγμα να συρθεί άλλο. Βρήκα κάποια χρήματα και το σταμάτησα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή, όσο για έναν καινούργιο έρωτα: «Αν είναι να 'ρθει, δεν λέμε ποτέ όχι» τόνισε.

Παράλληλα, η Δήμητρα Παπανδρέου δεν έκρυψε την πικρία της πως στις δύσκολες στιγμές αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν: «Βοήθησα πολύ κόσμο και ευεργέτησα πολλούς όταν είχα δύναμη στα χέρια μου και μπορούσα. Όταν ο Θεός σού δίνει μια θέση και μια δυνατότητα, νιώθεις υποχρεωμένος να βοηθήσεις τον κόσμο. Με πόνεσε που κανείς δεν με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή μου. Βρήκα πόρτες κλειστές».

Όσο για το reality της Άννας Βίσση, το οποίο δεν απέσπασε πολλές θετικές κριτικές, είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί της επιτέθηκαν τόσο. Δεν νομίζω να κάνει κακό στην εικόνα της». Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν τυχόν και η ίδια δεχόταν πρόταση να συμμετέχει σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να χωρέσω σε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ. Δεν είναι lifestyle η ζωή μου, είναι ιστορία».




madata


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:47:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam