Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε βαρύς οπλισμός στα σκουπίδια

This is a discussion on Βρέθηκε βαρύς οπλισμός στα σκουπίδια within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Έβρου, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μετά τον εντοπισμό το ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-02-2009, 00:55:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Βρέθηκε βαρύς οπλισμός στα σκουπίδια



Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Έβρου, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μετά τον εντοπισμό το πρωί της Πέμπτης (26/2) σε σκουπιδότοπο στις Σάπες Κομοτηνής πυρομαχικών, τα οποία είχαν κλαπεί στις 27 Νοεμβρίου 2008 από αποθήκη στρατοπέδου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο βαρύς οπλισμός - δύο αντιαρματικά βλήματα "Μίλαν" και πέντε βλήματα όλμου των 81 χιλιοστών – ήταν τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες, εντός της συσκευασίας τους και βρέθηκαν από κατοίκους της περιοχής το μεσημέρι της Τετάρτης (25/2).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Νέων, την υπόθεση διερευνά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ, η απώλεια των δυο τηλεκατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων Μίλαν, χωρίς το σύστημα εκτόξευσής τους, διαπιστώθηκε κατά τον διαχειριστικό έλεγχο που ακολούθησε στις αποθήκες μετά τη διάρρηξη και κλοπή. Η διαπίστωση έγινε περίπου δεκαπέντε ημέρες μετά την κλοπή και δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δεν ανακοινώθηκε τότε.

Το Νοέμβριο, η διάρρηξη διαπιστώθηκε όταν ο ελεγκτής δεν μπορούσε να βάλει τα κλειδιά του στα λουκέτα και σήμανε συναγερμό στο Δ΄ Σώμα Στρατού του Έβρου και στο «Πεντάγωνο». Αμέσως άρχισε έλεγχος και συστηματική καταμέτρηση σε όλες τις αποθήκες του στρατοπέδου, ενώ κλήθηκε και η υπηρεσία Σήμανσης της Αστυνομίας. Η καταμέτρηση του περιεχομένου της αποθήκης- όπου υπήρχε και πιο «ελκυστικός» οπλισμός- έγινε από ειδική επιτροπή. Ο πονοκέφαλος των αρμοδίων εντάθηκε όταν οριστικοποιήθηκε το έλλειμμα των 5 βλημάτων όλμων, από τους οποίους οι 2 είναι εκρηκτικοί και οι 3 φωτιστικοί.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, σύμφωνα με ειδικούς στα όπλα ο συγκεκριμένος τύπος βλήματος όλμων, σαν αυτό που είχε κλαπεί, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για «τυφλό χτύπημα» αν τυχόν είχε πέσει «σε επικίνδυνα χέρια».«Μπορεί να μετατραπεί σε αυτοσχέδια βόμβα μεγάλης ισχύος ή και να ριφθεί, πάλι με αυτοσχέδιο σωλήνα και χρήση επικρουστήρα, ως μικρού βεληνεκούς όλμος» λένε οι πυροτεχνουργοί.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βρέθηκε ο οπλισμός του 'Επαναστατικού Αγώνα' LATEAM RSS NEWS 0 20-04-2010 10:54:
Βρέθηκε ο οπλισμός του Επαναστατικού αγώνα LATEAM RSS NEWS 0 15-04-2010 15:54:
Βαρύς ο "πέλεκυς" για τον οπαδό του Ηρακλή geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 03-09-2009 19:21:
"Βαρύς" ο καιρός ανά την Ελλάδα LATEAM RSS NEWS 0 21-02-2009 13:35:
Νεογέννητο βρέθηκε πεταμένο σε σκουπίδια Κατερίνα ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 1 19-12-2008 21:28:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:15:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam