Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση εξαφάνισης Άλεξ : Απολογία 12χρονου

This is a discussion on Υπόθεση εξαφάνισης Άλεξ : Απολογία 12χρονου within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; [left:985e940795]http://img364.imageshack.us/img364/3366/alex2cc0.jpg[/left:985e940795] Αρνήθηκε κάθε κατηγορία για τη συμμετοχή του στο επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του 11χρονου Άλεξ, στη Βέροια, ο ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-03-2007, 01:35:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Υπόθεση εξαφάνισης Άλεξ : Απολογία 12χρονου

[left:985e940795]http://img364.imageshack.us/img364/3366/alex2cc0.jpg[/left:985e940795]
Αρνήθηκε κάθε κατηγορία για τη συμμετοχή του στο επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του 11χρονου Άλεξ, στη Βέροια, ο μικρότερος από τα δυο ελληνόπουλα αδέλφια, απολογούμενος στον ειδικό εφέτη ανακριτή Θεσσαλονίκης, Μιχαλάκη Γεωργίου.
Ο 12χρονος προσήλθε περί τις 10 το πρωί -συνοδεία του συνηγόρου του- στο γραφείο του ανακριτή, στον τρίτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του, που ολοκληρώθηκε στη 1.30 το μεσημέρι, ο ανήλικος παρότι ισχυρίστηκε ότι έκανε παρέα με τους υπόλοιπους τέσσερις συγκατηγορούμενούς του, εντούτοις, φέρεται να είπε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με το περιστατικό. «Δεν έχω καμία ανάμειξη με το περιστατικό. Ήμασταν μια παρέα πέντε παιδιών, που αργότερα γίναμε τέσσερις», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, το 12χρονο αγόρι αφέθηκε ελεύθερο, χωρίς κανένα όρο, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως εφετών Ειρήνης Αποστόλου, αφού, πρόκειται για ανήλικο.
«Αρνούμαστε κάθε κατηγορία. Η θέση μας παραμένει η ίδια με τις προανακριτικές καταθέσεις. Ο ειδικός εφέτης ανακριτής κάνει μια ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεισφέρουμε στη διαδικασία», είπε, σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του παιδιού, Κώστας Γιοβαννόπουλος.
Μετά την απολογία -την προσεχή Δευτέρα- και του μεγαλύτερου από τα δυο ελληνόπουλα αδέλφια, που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο ανώτερος δικαστικός λειτουργός αναμένεται να καλέσει τα πέντε παιδιά σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση.
Ήδη για την υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου αγοριού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις από την Εισαγγελία Βέροιας σε βάρος των πέντε ανηλίκων, αλλά και εναντίον των κηδεμόνων τους. Τα πέντε παιδιά διώκονται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο, και από κοινού, που τελέστηκε από δράστες ανήλικους και για περιύβριση νεκρού από κοινού. Οι γονείς και κηδεμόνες κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία και σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, οι πέντε ανήλικοι φέρονται ότι το απόγευμα τις 3ης Φεβρουαρίου 2006 είχαν φραστικό επεισόδιο με τον Άλεξ Μεσχισβίλι, στην πλατεία «Ελιά» της Βέροιας. Ακολούθως επιτέθηκαν στον 11χρονο, χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο άτυχος μαθητής προσπάθησε να φύγει και καταδιώχτηκε από τους πέντε ανήλικους μέχρι την πλατεία Δημαρχείου της πόλης, όπου του επιτέθηκαν εκ νέου. Το θύμα δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και σ’ άλλα μέρη του σώματος, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στα μαρμάρινα σκαλοπάτια, που οδηγούν στην οδό Έλλης, με τελικό αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι του. Εν συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πέντε κατηγορούμενοι μετέφεραν το πτώμα του 11χρονου σε παρακείμενη ακατοίκητη μονοκατοικία, όπου φέρονται να το εγκατέλειψαν για δυο μέρες, μεταφέροντάς το από εκεί σε άγνωστο μέρος, με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εν αναμονή της απόφασης για την υπόθεση του Άλεξ LATEAM RSS NEWS 0 02-02-2009 13:08:
Συνέχεια της δίκης για την υπόθεση 'Αλεξ LATEAM RSS NEWS 0 16-10-2008 20:42:
Υπόθεση εξαφάνισης 'Αλεξ LATEAM RSS NEWS 0 07-10-2008 22:13:
Δικάζονται οι 5 ανήλικοι για την υπόθεση του 'Αλεξ LATEAM RSS NEWS 0 25-09-2008 12:54:
Υπόθεση Άλεξ aggelos_a ΕΛΛΑΔΑ 1 09-05-2007 19:00:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:01:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam