Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

EΚΛΟΓΕΣ 2007

This is a discussion on EΚΛΟΓΕΣ 2007 within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; A.Αλαβάνος:"Βάλαμε υψηλούς στόχους και θα τους πετύχουμε" Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να βάλει υψηλούς στόχους και να τους πετύχει ...

Νέο Θέμα  Κλειστό Θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-08-2007, 01:28:   #31
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



A.Αλαβάνος:"Βάλαμε υψηλούς στόχους και θα τους πετύχουμε"

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να βάλει υψηλούς στόχους και να τους πετύχει στις επικείμενες εκλογές, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας το απόγευμα στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, η οποία συζητά την προετοιμασία του κόμματος ενόψει των εκλογών.

Οι στόχοι τους οποίους έθεσε ο κ. Αλαβάνος είναι τρεις:

α) να γίνουν οι επικείμενες εκλογές, εκλογές της νέας γενιάς,

β) να αναδειχθούν τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, όπως συντάξεις, αμοιβές, οικολογικά ζητήματα, η παιδεία, η υγεία κλπ. Στο σημείο αυτό ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα, λέγοντας ότι γίνεται μία προσπάθεια, οι εκλογές να κινηθούν μόνο στο πεδίο της διαφθοράς και να μην γίνει συζήτηση για τα άλλα μεγάλα προβλήματα.

Ο κ. Αλαβάνος δήλωσε ότι καταδικάζει την τακτική της Νέας Δημοκρατίας στις υποθέσεις των υποκλοπών, των ομολόγων και της υπόθεσης των Πακιστανών, κατηγορώντας την για συγκάλυψη, όπως παλιότερα έκανε και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά.

γ) να ηττηθούν οι πολιτικές και οι δυνάμεις του δικομματισμού και αυτές οι εκλογές να γίνουν το κύκνειο άσμα του και ταυτόχρονα να ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι τα μηνύματα που έρχονται απ' όλη την Ελλάδα είναι αισιόδοξα.

Ο κ. Αλαβάνος έκανε μια αναδρομή στη δράση του Συνασπισμού τα τελευταία 3,5 χρόνια, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για τις παρεμβάσεις του Συνασπισμού, τονίζοντας ότι πολλές φορές η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα στο άρθρο 16 ήταν καθοριστική.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο γραμματέας του ΣΥΝ Νίκος Χουντής, ο οποίος είπε ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την πρώτη του νίκη, καθώς δεν επηρεάστηκε και δεν αιφνιδιάστηκε από την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι επικείμενες εκλογές δεν θα είναι χαλαρές και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να υπάρξει επανάπαυση. Αντίθετα θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι νικηφόρο.

Ο κ. Χουντής τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν άμεσα θέματα κινητοποιήσεων και ετοιμότητας των οργανώσεων, ενώ, όπως ανακοίνωσε, ήδη έχουν ανακληθεί οι άδειες των στελεχών που απουσίαζαν.

Τέλος, ο κ. Χουντής εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή ενότητα και συσπείρωση να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί και να είναι έκπληξη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Sponsored Links
Παλιά 23-08-2007, 01:29:   #32
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Σκληρή επίθεση Παπανδρέου σε Καραμανλή, κυβέρνηση

"Σήμερα μίλησε το Αγρίνιο, μίλησε ο λαός, μίλησε η δημοκρατική πανστρατιά της νίκης, που ξεσηκώνεται σ' ολόκληρη τη χώρα. Οι εκλογές κρίθηκαν. Σε 26 μέρες από σήμερα, η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, η δεξιά επιστρέφει στη γνωστή της θέση: στην αντιπολίτευση, έρχεται η νέα αλλαγή και από τις 17 του Σεπτέμβρη, η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιάνει δουλειά" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας απόψε σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ ξεκινά με "οδηγό το ανανεωμένο πρόγραμμά του και τις ιδρυτικές του αξίες για μια Ελλάδα δυνατή, με κοινωνική δικαιοσύνη, σιγουριά, χαμόγελο, προοπτική, ισχυρή θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κύρος στον κόσμο, μια Ελλάδα με εξωστρέφεια και δυναμική".

"Δεν αποφάσισε ο κ. Καραμανλής τις εκλογές. Η πολιτική του κατέρρευσε, η κυβέρνησή του έπεσε, (?) τώρα πια κανείς δεν τους ακούει και κανείς δεν τους πιστεύει" σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το μόνο σχέδιο της ΝΔ και του κ. Καραμανλή ήταν "πώς να υπηρετήσουν τα μεγάλα συμφέροντα" και υπογράμμισε ότι "αυτός που μίλησε τότε για επανίδρυση του κράτους βλέπει σήμερα την οργή των πολιτών να φουντώνει από την ανικανότητα, στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στην ολιγωρία για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων".

"Αυτός που ήρθε τότε με σημαία την πάταξη της διαφθοράς, είναι αυτός που σήμερα σύρεται μέχρι τις εκλογές από το ντόμινο των αποκαλύψεων", είπε ο κ. Παπανδρέου τονίζοντας ότι "αποδείχτηκε ότι και ήξερε και συγκάλυπτε".

"Στις 13 Αυγούστου πληροφορήθηκε το περιεχόμενο του πορίσματος που εξέθετε τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Ο μόνος τρόπος για να το σταματήσει ήταν το κλείσιμο της Βουλής γι' αυτό και πήγε σε εκλογές. Στην καθοδική τους πορεία προσπάθησαν να χειραγωγήσουν ακόμα και τη δικαιοσύνη. Δυστυχώς για τη χώρα δικαιωθήκαμε. Δικαιωθήκαμε σε ότι λέγαμε από την αρχή για το σκάνδαλο των ομολόγων" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι "οι βαλίτσες έχουν ονοματεπώνυμο, έχουν διεύθυνση και μπορούν να τις βρούνε".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε προσωπικές ευθύνες στον κ. Καραμανλή για το "σκάνδαλο των ομολόγων" και τόνισε ότι ο ίδιος ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε "ηθικό, θεσμικό και πολιτικό χρέος να μιλήσει για το "σκάνδαλο". Ο κ. Παπανδρέου απέδωσε στον κ. Καραμανλή ολιγωρία, και προσπάθεια συγκάλυψης προσθέτοντας ότι "ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες ήσαν και είναι υπεύθυνοι για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο".

Σε ότι αφορά τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Καραμανλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "αυτός που ήρθε τότε με σημαία μια δήθεν μεταρρύθμιση, αρνήθηκε να ψηφίσει τα τρία νομοσχέδια που μόλις κατέθεσε παρόλο που διέθετε άνετη πλειοψηφία 165 βουλευτών. Αυτός που ζήτησε τότε την ψήφο του ελληνικού λαού για να υλοποιήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, απέτυχε, κορόιδεψε και παρέδωσε το κράτος σε σκοτεινά συμφέροντα".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το Κίνημα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, σ' αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου, (?) σε όσους πίστεψαν στον εκσυγχρονισμό της χώρας, σε όσους δεν είχαν ζήσει στο παρελθόν τη δεξιά, και σε όσους θυμήθηκαν και πάλι τι σημαίνει δεξιά και τους καλεί να "πάνε μαζί για την νέα αλλαγή".
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 23-08-2007, 19:38:   #33
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Περιοδεία Αλαβάνου στην Ήπειρο

Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο και τη Λευκάδα πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος. Το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άρτα, ο κ. Αλαβάνος, απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ασφαλιστικό, κάλεσε τον κ. Καραμανλή να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής Αναλυτή για το ασφαλιστικό.

Επίσης, επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά αναφορά για τα 4 δισ. ευρώ το χρόνο που χάνονται στα ασφαλιστικά ταμεία από την εισφοροδιαφυγή, τα 8 δισ. ευρώ για τα χρέη του δημοσίου στα ταμεία και τα 3,2 δισ. ευρώ για τα χρέη των ιδιωτών στα ταμεία.

Ο κ. Αλαβάνος έκανε ειδική αναφορά στα θέματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους, όχι μόνο της Ηπείρου, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Όπως είπε χαρακτηριστικά "η αύξηση των τιμών στις ζωοτροφές, όπου λειτουργούν καρτέλ, έχουν φθάσει σε τέτοια ύψη, που τείνουν να συγκριθούν, κυρίως οι τιμές των εισαγόμενων ζωοτροφών, με αυτές του πετρελαίου".

Σε απόγνωση όμως, είπε ακόμη ο κ. Αλαβάνος, έχουν οδηγηθεί και από τις τιμές του γάλακτος, επισημαίνοντας ότι συνεχώς διευρύνεται το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ της τιμής αγοράς από τον παραγωγό μέχρι της τιμής στο ράφι προκειμένου να τα προμηθευτεί ο καταναλωτής. Σε αυτό το σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στα "καρτέλ του γάλακτος, τα οποία - όπως δήλωσε - συνεχίζουν να λειτουργούν".

Επισκεπτόμενος στη συνέχεια το νοσοκομείο της Άρτας, ο πρόεδρος του Συνασπισμού αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία της χώρας με αφορμή τα όσα είδε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου της Άρτας, η οποία δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού.

Νωρίτερα στα Γιάννενα, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης, ο κ. Αλαβάνος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για τα "σκάνδαλα καταλήστευσης των ταμείων στην υπόθεση των ομολόγων και κυρίως γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει αυτή την υπόθεση".

Ταυτόχρονα, επέρριψε ευθύνες και στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την παρόμοια, όπως είπε, περίπτωση του χρηματιστηρίου. Και επισήμανε ότι ο Συνασπισμός και στις δύο περιπτώσεις ζήτησε τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε ο πρόεδρος του Συνασπισμού είπε ότι αυτή δεν διαφέρει από την προηγούμενη του τετραμήνου και οι λέξεις-κλειδιά που ακούγονται σήμερα από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία είναι δωροδοκία, απιστία, πλαστογραφία κλπ, αντί αυτών που περιμένουν να ακούσουν οι πολίτες για ανεργία, περιβάλλον, υγεία, παιδεία κλπ.

Το απόγευμα ο κ. Αλαβάνος θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση του κόμματός του στην πλατεία Ταχυδρομείου στα Γιάννενα και αύριο θα περιοδεύσει στην Πρέβεζα και τη Λευκάδα.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 23-08-2007, 19:39:   #34
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Πέντε κόμματα στη Βουλή
Στο 1,5% κυμαίνεται το προβάδισμα της ΝΔ σύμφωνα με νέες δημοκοπήσεις

Με ποσοστό 1,5%-1,6% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που είδαν την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας. Ενισχυμένα εμφανίζονται τα μικρά κόμματα και πιθανό το ενδεχόμενο πεντακομματικής Βουλής.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας GPO που μετέδωσε την Τετάρτη το Mega, η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα διαμορφώνεται στο 1,6% υπέρ της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η εικόνα της πρόθεσης ψήφου διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 36,2%, ΠΑΣΟΚ 34,6%, ΚΚΕ 7,1%, ΣΥΡΙΖΑ 4,2%, ΛΑΟΣ 4,6% και άλλο ή λευκό 5,8%.

Εφτά στους δέκα εμφανίζονται αποφασισμένοι για την ψήφο τους.

Αν και η προεκλογική περίοδος δεν έχει κορυφωθεί, η εικόνα αυτή παραπέμπει σε πεντακομματική Βουλή και κατάσταση ισχνής πλειοψηφίας ή και έλλειψης αυτοδυναμίας.

Στην παράσταση νίκης, το 58,5% προβλέπει επικράτηση της ΝΔ, έναντι 22,2% που προβλέπει ΠΑΣΟΚ.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο κ. Καραμανλής προηγείται με 46,6% έναντι 32,9% του κ. Παπανδρέου.

Στην ερώτηση «ποια κυβέρνηση προτιμάτε;» το 41,6% απαντά τη ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή, έναντι 37,4% που απαντά ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το 43,5% κρίνει «θετικά/μάλλον θετικά» το έργο της κυβέρνησης, έναντι 55,8% που το κρίνει «αρνητικά/μάλλον αρνητικά».

Αντιστοίχως, το 38,3% κρίνει «θετικά/μάλλον θετικά» το έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναντι 60,5% που το κρίνει «αρνητικά/μάλλον αρνητικά».

Επίσης, το 51,4% κρίνει «θετικά/μάλλον θετικά» το έργο του Κ.Καραμανλή, έναντι 48,4% που το κρίνει «αρνητικά/μάλλον αρνητικά».

Το 42,1% κρίνει «θετικά/μάλλον θετικά» το έργο του Γ.Παπανδρέου, έναντι 56,9% που το κρίνει «αρνητικά/μάλλον αρνητικά».

Παράλληλα, το 43,6% απαντά «πολύ/αρκετά» στο ερώτημα για το πόσο απαραίτητη ήταν η διεξαγωγή εκλογών το Σεπτέμβριο, ενώ το 54,6% απαντά «λίγο/καθόλου».

Τέλος, το 55,3% δηλώνει ότι έχει πολύ ή αρκετό ενδιαφέρον για τις εκλογές, έναντι 44,4% που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται λίγο ή καθόλου.

Η έρευνα της GPO για το Mega διενεργήθηκε το διάστημα Δευτέρα 20 Αυγούστου με Τετάρτη 22 Αυγούστου σε πανελλαδικό δείγμα 2.000 ατόμων με χρήση ερωτηματολογίων.

Προβάδισμα 1,5 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία δίνει η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 που μεταδόθηκε την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, στη μέτρηση της πρόθεσης ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 31% ενώ το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 29,5%. Το ΚΚΕ λαμβάνει 7%, ο Συνασπισμός 4,3% και ο ΛΑΟΣ 3,5%. Τα λοιπά κόμματα λαμβάνουν 2,5%.

Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 9,1%

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται και στην παράσταση νίκης με 56,8% έναντι 15,9% για το ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, οι πολίτες σε ποσοστό 48,4% συμφωνούν με την επίσπευση των εκλογών ενώ 34,8% διαφωνούν με την επίσπευσή τους.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ANT1 διενεργήθηκε τηλεφωνικά σε δείγμα 1.056 ατόμων από τις 20 ως τις 22 Αυγούστου.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 23-08-2007, 19:40:   #35
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



«Καταψηφίστε το δικομματισμό»
Επίσκεψη Παπαρήγα στη ΓΓ Αθλητισμού με αιχμές για τις «μεταγραφές» στην πολιτική

Ένα ακόμα κάλεσμα στους εργαζόμενους «να μην τρομοκρατηθούν» και να καταψηφίσουν το δικομματισμό από την Αλέκα Παπαρήγα.

«Επιδιώκουν ψηλό δικομματισμό, άνετες κυβερνητικές πλειοψηφίες, για να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους ώστε με άνεση να επιπέσουν κυριολεκτικά στα λαϊκά δικαιώματα, όποια έχουν απομείνει, να ολοκληρώσουν το αντιλαϊκό τους έργο. Σταθερές κυβερνήσεις και ισχυρές έχουμε γνωρίσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ίδια επανέλαβε ότι το ΚΚΕ δεν περιορίζεται να παλεύει στη Βουλή -μάλιστα με φωνές και θεαματικούς τρόπους- αλλά συνδυάζει την πάλη μέσα στη Βουλή με το λαϊκό αγώνα στο εργοστάσιο, στη γειτονιά, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο.

Μιλώντας προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει διπλό ενδιαφέρον για το κόμμα, καθώς, όπως είπε, είναι χώρος εργασίες με πολλά προβλήματα και πολλαπλές εργασιακές σχέσεις.

Τόνισε δε ότι το ΚΚΕ είναι ενάντια στην εμπορευματοποίηση και τον επαγγελματικό αθλητισμό και υπέρ του μαζικού αθλητισμού και όχι μόνο του πρωταθλητισμού.

Για το λόγο αυτό καταψήφισε και τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ, διότι πρόκειται για εταιρείες. Ας φύγουν από τη μέση οι επιχειρηματίες και να επιχορηγεί ο λαός τον μαζικό αθλητισμό» τόνισε.

Η γγ είπε ότι πλέον και στην πολιτική γίνονται μεταγραφές, λέγοντας ότι «όποιος έχει λεφτά αγοράζει» αν και διευκρίνισε ότι δεν μιλάμε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, αλλά ότι η κυρίαρχη πολιτική πέρασε τους κανόνες στον αθλητισμό.

Το απόγευμα η γγ του ΚΚΕ θα περιοδεύσει σε Περισσό και Νέα Ιωνία.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για ομιλία Καραμανλή για το ασφαλιστικό

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού αναφορικά με το ασφαλιστικό. «Οι αντιλαϊκές προθέσεις και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα όρια συνταξιοδότησης και το ύψος των συντάξεων αποδεικνύονται τόσο από αυτά που είπε, όσο και από τη σιωπή του στις απαιτήσεις των βιομηχάνων, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ.

Ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σιωπούν, επειδή συμφωνούν. Οι μετεκλογικοί σχεδιασμοί τους αποκαλύπτονται στα προγράμματα και στις εξαγγελίες τους.

Η μερική σύνταξη που υποστήριξε ο πρωθυπουργός, σημαίνει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ενώ οι συντάξεις πείνας θα γίνουν πιο άθλιες με την ακρίβεια και τη φορολογία».
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 23-08-2007, 19:41:   #36
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



«Πρόοδος ή οπισθοδρόμηση»
Απολογισμός Καραμανλή στην ΚΕ με δεσμεύσεις για το Ασφαλιστικό

Στην ανάγκη άμεσης προώθησης μεταρρυθμίσεων και αλλαγών σε όλους τους τομείς αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος έκανε απολογισμό έργου, ενώ άνοιξε τα χαρτιά του για το Ασφαλιστικό λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης, αλλά θα δοθούν κίνητρα για παραμονή στην εργασία όσων το επιθυμούν.

Ο Κώστας Καραμανλής έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έπραξε η κυβέρνηση τα τελευταία 3,5 χρόνια με έμφαση στην οικονομία, τη μείωση της ανεργίας, τις συμφωνίες στον ενεργειακό τομέα, τη φορολογική μεταρρύθμιση και τον τουρισμό.

Επίσης, αναφέρθηκε στην καταπολέμηση της διαφθοράς με αιχμή το παραδικαστικό κύκλωμα, τη μεταρρύθμιση του κράτους και το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο.

Αναφερόμενος στα σκάνδαλα επανέλαβε ότι όπου υπάρχουν σκιές, παρεμβαίνει άμεσα η Δικαιοσύνη.

Σχετικά με το Ασφαλιστικό, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας, ούτε θα μειωθούν οι συντάξεις. Ο ίδιος παρουσίασε τις προτάσεις της ΝΔ, οι οποίες είναι:

1. Λειτουργική οργανωτική αναδιάρθρωση των ασφαλιστικών φορέων.

2. Σταδιακή και κατόπιν διαλόγου ενοποίηση ταμείων και κλάδων στην κύρια και επικουρική ασφάλιση καθώς και των ταμείων ασθενείας.

3. Αποτελεσματική αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ταμείων, με παράλληλη ενεργοποίηση του θεσμού των αμοιβαίων κεφαλαίων που θεσπίστηκε με νόμο το 1990.

4. Αποφασιστική αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής που προσεγγίζει το 30% σε ορισμένα μεγάλα ταμεία.

5. Έκδοση κάρτας κοινωνικής ασφάλισης.

6. Εξυγίανση των κλάδων ασθενείας

7. Θεσμοθέτηση κινήτρων για την παραμονή στην εργασία όσων επιθυμούν και πέραν των ορίων συνταξιοδότησης

8. Θωράκιση του συστήματος παροχής αναπηρικών συντάξεων

9. Εξυγίανση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

10. Μόνιμος μηχανισμός αυτόματης ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων συνταξιούχων.

11. Σύγκλιση μέσα σε 5 έως 7 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της ΕΕ.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι με το πρόγραμμα του 2004 είχε δεσμευτεί για αύξηση του ΕΚΑΣ στα 230 ευρώ, καθώς επίσης για αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αγρότη στα 330 ευρώ ως το τέλος του 2008.

«Οι αυξήσεις αυτές έχουν ήδη νομοθετηθεί, ισχύουν από τον περασμένο Ιανουάριο και ολοκληρώνονται στις αρχές του 2008, νωρίτερα δηλαδή από ό,τι είχε δεσμευτεί».

Για την Παιδεία επανέλαβε ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις με αιχμή το Αρθρο 16.

Παράλληλα, άσκησε κριτική «στις κυβερνήσεις του χθες» για την κατάσταση στην οικονομία, τη διαφθορά και τον κομματισμό στη δημόσια διοίκηση.

Κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για υποκρισία και άρνηση να αναγνωρίσει τα όσα άλλαξαν το τελευταίο διάστημα.

«Οι πολίτες ξέρουν. Οι πολίτες απορρίπτουν τις ύβρεις, τη στείρα αντίδραση στις μεταρρυθμίσεις, τον λαϊκισμό. Απορρίπτουν την απραξία. Οι πολίτες επιλέγουν αλλαγές. Απορρίπτουν τη στασιμότητα και επιλέγουν μεταρρυθμίσεις. Απαιτούν συνεννόηση. Απαιτούν να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε και ν’ αλλάζουμε διαρκώς τα πράγματα προς το καλύτερο. Αυτό είπαμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε μαζί να κάνουμε. Προχωρούμε, όλοι και όλες, στο δρόμο που οδηγεί σε ένα ξεκάθαρο στόχο: Καλύτερη ζωή για όλους.»
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 24-08-2007, 03:17:   #37
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Γ.Παπανδρέου: «Οι εκλογές έχουν κριθεί»

«Σήμερα μιλάει η Καρδίτσα! Εδώ, μιλάει ο λαός! Οι εκλογές έχουν κριθεί!», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Καρδίτσα «την γενέτειρα του ασυμβίβαστου αγωνιστή της δημοκρατίας Νικόλαου Πλαστήρα, εδώ που πριν μερικούς μήνες τιμήσαμε τα 100 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή Μαρίνου Αντύπα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Σε 25 μέρες από σήμερα, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η δεξιά επιστρέφει στη θέση της: στην αντιπολίτευση και έρχεται η νέα αλλαγή. Το ποτάμι της νίκης δεν γυρίζει πίσω» είπε ο κ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «εγώ δεν είμαι και δεν γίνομαι Καραμανλής. Θα τιμήσω αυτά που λέω και δεν θα κρύβομαι στο Μαξίμου».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «σήμερα η Ελλάδα επιλέγει, καθώς ξέρει ότι υπάρχουν επιλογές» και υπογράμμισε ότι τις εκλογές δεν τις αποφάσισε ο κ. Καραμανλής (καθώς) κατέρρευσε η πολιτική του και η κυβέρνηση έπεσε «κάτω από το βάρος των δικών τους πολιτικών και αμαρτιών».

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «μόνο ένα σχέδιο είχαν: πώς να υπηρετήσουν κάποια μεγάλα συμφέροντα, ημέτερους, να βολέψουν και να βολευτούν με τα λεφτά του ελληνικού λαού» μιλώντας στη συνέχεια για την «απογραφή» την οποία χαρακτήρισε ως «πρώτο ψέμα» της ΝΔ και «κόλπο γκρόσο για να αθετήσουν τις υποσχέσεις τους στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η κυβέρνηση αύξησε τα προνόμια και χάρισε φόρους στους πλουσιότερους και ισχυρούς τονίζοντας ότι «έβαλαν μπρος να ξεπουλήσουν ακόμα και τα «ασημικά», να εκποιήσουν τον δημόσιο πλούτο, με πρόσχημα να κλείσουν τρύπες στον προϋπολογισμό. Mε κρυφή ατζέντα να στηρίξουν δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «το σκάνδαλο της απογραφής ολοκληρώνεται με την εικονική αύξηση των εισοδημάτων. Γίναμε εν μια νυκτί κατά 25% πιο πλούσιοι και είμαστε τώρα αναγκασμένοι να γυρίσουμε λεφτά στην ΕΕ και να πάρουμε λιγότερα τα επόμενα χρόνια».

Ως «δεύτερο ψέμα» της ΝΔ και του κ. Καραμανλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε την «επανίδρυση του κράτους» λέγοντας πως ήταν «τελικά ένα σχέδιο για τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, για τον αυταρχισμό των πραιτόρων, και τη χειραγώγηση και κομματικοποίηση των πάντων».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «κουκούλωμα των υποκλοπών και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης» το οποίο, όπως είπε, οδήγησε «στην υπονόμευση της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση Καραμανλή».

Σε ότι αφορά την διαφθορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η πάταξή της «μετατράπηκε σε ένα ντόμινο αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα της ΝΔ και αυτός που ήρθε με τη σημαία της διαφάνειας, αποδείχτηκε ότι και ήξερε και συγκάλυπτε». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και πάλι από τον κ. Καραμανλή να φέρει στο φως όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση των ομολόγων, όπως οφείλει από το νόμο.

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις ο κ. Παπανδρέου είπε ότι και αυτός «ο μύθος κατέρρευσε, ενώ ένας νέος μου είπε πρόσφατα - όταν ακούς την λέξη μεταρρύθμιση από τον Καραμανλή - να φυλάς τα ρούχα σου». Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να σκεφθούν τι «θα γινόταν αν είχε (ο κ. Καραμανλής) την ευκαιρία να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο», ενώ «απαντώντας» σε σύνθημα για «χούντα» είπε ότι «δεν είναι χούντα», αλλά μια κυβέρνηση που πρόδωσε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Μιλώντας για τους αγρότες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την ΝΔ και τον κ. Καραμανλή για εγκατάλειψη των αγροτών και για πολιτική που οδήγησε στην μείωση του αγροτικού εισοδήματος με παράλληλη αύξηση του ΦΠΑ, της τιμής των καυσίμων και της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δείχνει όραμα και σχέδιο για τη χώρα και υπογράμμισε ότι «δεσμευόμαστε για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με το 80% του ΚΠΣ να επενδύεται στην περιφέρεια και τις αγροτικές επενδύσεις να εντάσσονται στις δράσεις του Δ’ ΚΠΣ και στον Αναπτυξιακό Νόμο».
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 24-08-2007, 13:27:   #38
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Το πρώην Κέντρο Διαβιβάσεων στο Χαϊδάρι, επισκέφθηκε ο Κ. Καραμανλής.

Το πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων στο Χαϊδάρι, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί είπε "προχωράμε μαζί στο δρόμο των έργων, στο δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που βελτιώνει το σήμερα και εγγυάται καλύτερο αύριο για όλους".

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως από το Μάρτη του 2004 η κυβέρνηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην κατεύθυνση της υλοποίησης των δεσμεύσεών της. Σημείωσε, πως σημαντικό μέρος των προγραμματικών δεσμεύσεων είναι η προώθηση σειράς δράσεων στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αττικής.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το χώρο του στρατοπέδου Καραϊσκάκη, έκτασης περίπου 150 στρεμμάτων, το οποίο αποδίδεται από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στη δυτική Αθήνα για την κατασκευή πάρκου. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για το μεγαλύτερο πάρκο της δυτικής Αθήνας και για παρέμβαση που αναβαθμίζει σημαντικά μια από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές του λεκανοπεδίου, ενώ ανέφερε πως σε αυτό το χώρο θα στεγαστεί και μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, πως προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες κατασκευής οδικού άξονα που θα συνδέει τους δήμους της δυτικής Αθήνας με το Αττικό νοσοκομείο και τη λεωφόρο Αθηνών. Ο κ. Καραμανλής είπε πως νωρίτερα είχε επισκεφθεί το έργο του μετρό στο Περιστέρι, το οποίο χαρακτήρισε κλειδί για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και τόνισε πως με την επέκταση στο Χαϊδάρι και με το σταθμό του Αιγάλεω οι κάτοικοι γρήγορα και με ασφάλεια θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται προς το κέντρο της Αθήνας, προς το Αεροδρόμιο, προς κάθε σημείο της Αττικής που συνδέεται με το μετρό και τον προαστιακό.

"Με την απομάκρυνση των στρατοπέδων, την αποκέντρωση των δημοσίων υπηρεσιών, την αξιοποίηση της Ολυμπιακής κληρονομιάς, με στοχευμένες μακρόπνοες δράσεις αλλάζουμε τα πράγματα. Η Αττική γυρίζει σελίδα, αποκτά τις υποδομές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της", κατέληξε ο κ. Καραμανλής.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 24-08-2007, 13:32:   #39
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Προβάδισμα 2% στη Νέα Δημοκρατία δίνει δημοσκόπηση της MRB

Διαφορά 2% ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και πεντακομματική Βουλή εμφανίζει η δημοσκόπηση της MRB η οποία μεταδόθηκε την Πέμπτη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ 36,8%, ΠΑΣΟΚ 34,8%, ΚΚΕ 6,8%, ΣΥΡΙΖΑ 4,5%, ΛΑΟΣ 4%, άλλα κόμματα 1,3%, λευκό 1,1% και άκυρο 1,9%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 5,5%.

Στην παράσταση νίκης, το 62,1% προβλέπουν νίκη της ΝΔ, ενώ 28,4% προβλέπουν νίκη του ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά, όπως εκτιμούν οι πολίτες, θα κυμαίνεται στο 2% με 2,5%.

Η δημοσκόπηση περιελάμβανε και ερωτήματα για την κυβέρνηση και την Βουλή που θα προκύψουν μετά τις εκλογές. Οι ψηφοφόροι σε ποσοστό 63,3% πιστεύουν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει ισχνή αυτοδυναμία, το 18,7% ότι θα έχει ισχυρή αυτοδυναμία ενώ 12,7% δεν «βλέπουν» αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Παράλληλα, το 74,8% των ερωτώμενων συμφωνεί με την προοπτική πεντακομματικής Βουλής ενώ το 20,8% διαφωνεί.

Οι ερωτώμενοι απάντησαν και σχετικά με τον χρόνο και την αιτιολογία διεξαγωγής των εκλογών: 42,5% συμφωνούν με την πρόωρη ημερομηνία διεξαγωγής ενώ 50,9% διαφωνούν.

Παράλληλα, 62,4% απαντούν ότι οι λόγοι που προέβαλε η κυβέρνηση δεν ήταν αρκετά πειστικοί, ενώ 27,3% τους κρίνουν πειστικούς.

Σε ό,τι αφορά το πόρισμα Ζορμπά, η δημοσκόπηση δείχνει ότι 52,6% κρίνουν ότι οι εκλογές επισπεύσθηκαν ώστε να προηγηθούν του πορίσματος. Αντίθετη γνώμη έχει το 34,1%.

Τη δημοσκόπηση διενέργησε τηλεφωνικά η MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στις 21 και 22 Αυγούστου σε δείγμα 1.559 ατόμων από όλη την Ελλάδα με δικαίωμα ψήφου και με περιθώριο στατιστικού λάθους 2,4%.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 25-08-2007, 02:34:   #40
aggelos_a
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη aggelos_a
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 1.192
Thanks: 13
Thanked 26 Times in 10 Posts
My Mood:
aggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished roadaggelos_a is on a distinguished road
Προεπιλογή



Αλ. Παπαρήγα:"Καταψήφιση των δύο μεγάλων κομμάτων".

Η ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε σήμερα την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος και τόνισε πως η υπαρκτή δυσαρέσκεια των εργαζομένων μπορεί να αποτυπωθεί αποτελεσματικά μόνο με την καταψήφιση των δύο μεγάλων κομμάτων στην εκλογική κάλπη.

"Ας μην φοβηθούμε τις φωνές της ακυβερνησίας. Δεν πρόκειται να συμβεί", πρόσθεσε η Αλέκα Παπαρήγα. Η ΓΓ του ΚΚΕ σημείωσε ότι την τελευταία 15ετία τα δυο κόμματα απέδειξαν ότι δεν έχουν διαφορές, όσον αφορά την αντιμετώπιση των συμφερόντων των εργαζομένων. Και τα δυο, είπε, πιστεύουν σε μια οικονομία που είναι προσανατολισμένη στην απόδοση του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι στην πλουτοκρατία.

Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι έρχονται πολύ χειρότερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και πρόσθεσε επιχειρηματολογώντας υπέρ της σκοπιμότητας ενίσχυσης του ΚΚΕ ότι άλλο είναι να παλεύεις για να μην ιδιωτικοποιηθούν οι χώροι εργασίας και άλλο να παλεύεις μετά τις ιδιωτικοποιήσεις.

Αναφερόμενη στην πολιτική αντιπαράθεση που έχουν επανειλημμένα προκαλέσει στοιχεία της ΕΣΥΕ, η κα Παπαρήγα είπε ότι ουδέποτε το ΚΚΕ αμφισβήτησε τα στοιχεία της υπηρεσίας. Τα στοιχεία αποτελούν τη βάση, αλλά ο τρόπος ανάλυσης και αναγωγής τους εξαρτάται από την ιδεολογική τοποθέτηση κάθε αναλυτή, είπε. Και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε τη εξαγωγή του ποσοστού ανεργίας. Οι μερικά απασχολούμενοι, ακόμη και για μια ημέρα το μήνα, εξαιρούνται από το δείκτη. Όπως και όσοι εργάζονται σε πολλές επιχειρήσεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών και στερούνται στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων, είπε. Το βράδυ η γγ του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα Οινόφυτα και θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.
Ο χρήστης aggelos_a δεν είναι συνδεδεμένος  
Κλειστό Θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Rockwavefestival 2007 mpcom ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 2 18-06-2007 00:32:
Eurovision 2007 ilias ΜΟΥΣΙΚΗ 13 11-02-2007 20:01:
Tα νέα... πολυκινητά του 2007 geodon ΚΙΝΗΤΗ 0 09-01-2007 00:53:
Οι κυκλοφορίες του 2007 cRc NEW GAMES 0 04-01-2007 02:26:
Γκαζαμίας 2007 P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 23-12-2006 23:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:26:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam