Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Για μεγάλο σεισμό στην Εύβοια προειδοποιεί ο Άκης Τσελέντης (https://www.lateam.gr/forum/f21/gia-megalo-seismo-stin-euvoia-proeidopoiei-o-kis-tselentis-55641/)

ironitsa 11-03-2010 22:31:

Για μεγάλο σεισμό στην Εύβοια προειδοποιεί ο Άκης Τσελέντης
 
Το ισχυρό ενδεχόμενο μεγάλης σεισμικής δόνησης στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ευβοίας – Φθιώτιδας, επισημαίνει ο καθηγητής σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας κ. Άκης Τσελέντης. Ο γνωστός σεισμολόγος, ερμηνεύοντας πολύ πρόσφατα φαινόμενα -δύο σεισμοί στην Βόρεια Εύβοια, διέγερση του ρήγματος της Ανατολίας- και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα σήματα που συγκέντρωσε η ομάδα ΒΑΝ από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και προ ολίγων ημερών (σταθμός ΒΑΝ Λαμίας), εκτιμά πως ένας σεισμός της τάξης μεγέθους των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είναι παρά πολύ πιθανός.
Επιπροσθέτως, ο κ. καθηγητής αναφέρει πως Πολιτεία αλλά και πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του επόμενου δεκαημέρου.
Βεβαίως, ο κ. Άκης Τσελέντης, συνυπολογίζει πως ένας ενδεχόμενος σεισμός αυτής της τάξης μεγέθους είναι πολύ πιθανόν να συμβεί εντός του θαλάσσιου χώρου και ως εκ τούτου να έχει περιορισμένες επιπτώσεις.




Πηγή:stifora.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:24:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam