Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Για τον τουρισμό τo dvd του Πρωθυπουργού (vid) (https://www.lateam.gr/forum/f21/gia-ton-tourismo-dvd-tou-prothupourgou-vid-60249/)

geodon 14-05-2010 01:26:

Για τον τουρισμό τo dvd του Πρωθυπουργού (vid)
 
http://img230.imageshack.us/img230/6623/greecet.jpg

Την αναγνωρισιμότητα του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, , επιστρατεύει ο ΕΟΤ, για την τουριστική προβολή της χώρας μας διεθνώς. Το dvd του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Κυριακή (16/05) και ζητήθηκε από τον κ. Παπανδρέου να συμμετάσχει στα γυρίσματα.


"Του ζητήσαμε να συμμετάσχει, απεδέχθηκε την πρόσκληση και περιμένουμε", επιβεβαίωσε στο "Βήμα" ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Ν.Κανελλόπουλος. Το dvd παραγωγής ΕΡΤ και υπουργείου Τουρισμού είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί στον ΕΟΤ την προσεχή Κυριακή (16/05), συνεπώς, αν όντως συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός, θα πρέπει τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν το Σάββατο (15/05).

Το πως θα συμμετάσχει ο κ.Παπανδρέου δεν έγινε ακόμη γνωστό, αφού από τον ΕΟΤ αφήνουν να διαρρεύσει μόνο ότι υπάρχει συνεργασία του γραφείου του Πρωθυπουργού με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική, συνεπώς η συμβολή του στο DVD θα είναι καθοριστική", είπε ο πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τουριστικά την οικονομική κρίση και να καθησυχάσει τους τουρίστες, επισημαίνοντας ότι ύστερα από όσα συνέβησαν η ομαλότητα και η ηρεμία επανήλθαν στη χώρα και συνεπώς οι τουρίστες μπορούν να έχουν ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα.

Από την προσεχή Δευτέρα (17/05), πάντως, το dvd με την παρουσία ή όχι του πρωθυπουργού, θα προωθηθεί σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες.




Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam