Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση ολα σε ενα....

This is a discussion on Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση ολα σε ενα.... within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μπροστά σε μια νέα τεχνολογική και επιχειρηματική έκρηξη με σημαντικές επιπτώσεις στους τομείς της επικοινωνίας, των μέσων ενημέρωσης και της ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-11-2006, 17:00:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση ολα σε ενα....




Μπροστά σε μια νέα τεχνολογική και επιχειρηματική έκρηξη με σημαντικές επιπτώσεις στους τομείς της επικοινωνίας, των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, βρίσκεται -έστω και με καθυστέρηση- η Ελλάδα.

Ο λόγος για το λεγόμενο Triple Play (Τριπλό Παιχνίδι), που αναμένεται να αλλάξει το ψηφιακό τοπίο της χώρας μας και δεν είναι άλλο από τη συνδυασμένη διάθεση τηλεφωνίας, Internet και τηλεοπτικού προγράμματος με συνδρομή μέσα από το ίδιο ψηφιακό κανάλι.

Σύμφωνα με το Βήμα, ήδη αναπτύσσονται και στην Ελλάδα τα νέα επιχειρηματικά σχέδια των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών για τη διεκδίκηση μεριδίου στη νέα υπό διαμόρφωση αγορά των ψηφιακών επικοινωνιών. Στην αγορά που βασίζεται στις ευρυζωνικές υποδομές και θα επιτρέψει να φθάνουν στο σπίτι μας μέσα από ένα καλώδιο (ή και ασύρματα, χωρίς καλώδιο) και το τηλέφωνο και το Internet και η τηλεόραση και το ραδιόφωνο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και οι εφημερίδες και η μουσική.

Όπως, άλλωστε, είχε δημοσιεύσει το Βήμα της Κυριακής στις αρχές του έτους, οι ελληνικές εταιρείες πέρασαν από τον χώρο των σεναρίων στο πεδίο του σχεδιασμού των δοκιμαστικών φάσεων.

Oι εκτιμήσεις των αναλυτών προβλέπουν ότι το 2008 περίπου το 30% των ευρωπαϊκών νοικοκυριών θα έχει αποκτήσει ευρυζωνική πρόσβαση, ενώ παραδείγματα όπως της Ισπανίας και της Ιταλίας δείχνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις η επέκταση των ευρυζωνικών συνδέσεων είναι ταχύτερη από αυτή του κλασσικού Internet (dial-up).

Στην Ευρώπη το Triple Play αποτελεί ήδη πραγματικότητα για το 8%-10% του κοινού στη Βρετανία, στη Γαλλία και στην Ισπανία, ενώ οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούν με γρήγορους ρυθμούς. Και βέβαια σε πολλές χώρες πριν από το «Τριπλό παιχνίδι» θα κάνει έντονα την εμφάνισή του το «Διπλό». Δηλαδή η συνδυασμένη διάθεση τηλεφώνου και Internet χωρίς το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Τέτοια πακέτα συνδυασμένων υπηρεσιών τηλεφώνου και Internet εμφανίστηκαν ήδη στην ελληνική αγορά και μάλλον θα αποτελέσουν τα πλέον προβαλλόμενα προϊόντα τους επόμενους μήνες.

Η εμφάνιση αυτών των νέων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και η γρήγορη αποδοχή τους από το κοινό θα σημάνει και το τέλος της σταθερής τηλεφωνίας όπως την ξέραμε ώς πριν από λίγους μήνες, αφού μέχρι το τέλος του 2006 αναμένεται να δοθεί τέλος στη χρονοχρέωση, ενώ θα πάψει η διάκριση και η διαφορά στη χρέωση ανάμεσα στις αστικές και στις υπεραστικές κλήσεις.

Πηγή: in.gr
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 06-11-2006, 08:26:   #2
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή

αυτό αν θυμάμαι καλά το είχα διαβάσει και σε ένα site πριν κανα εξάμηνο ότι το είχε ανακοινώσει και η intracom !!!
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Nokia RX-51: Επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία antonis PDA - SMART PHONES 0 12-08-2009 11:30:
Ακόμη πιο γρήγορο mobile internet, σε όλο και περισσότερες περιοχές με το “COSMOTE Internet On The Go” Smell ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 15-07-2009 08:37:
Κρίση και στην κινητή τηλεφωνία LATEAM RSS NEWS 0 20-05-2009 21:30:
Ύφεση στην κινητή τηλεφωνία το 2009 ilias ΚΙΝΗΤΗ 0 25-01-2009 23:53:
Πληροφορίες για την τηλεφωνία, μέσω του Διαδικτύου geodon ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 08-12-2006 18:23:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam