Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Καταταξη ΕΠΟΠ

This is a discussion on Καταταξη ΕΠΟΠ within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις ειδικότητες που δηλώνουν, ανάλογα με τα μόρια που θα συγκεντρώσουν και εφόσον ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-07-2006, 12:30:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Καταταξη ΕΠΟΠ

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις ειδικότητες που δηλώνουν, ανάλογα με τα μόρια που θα συγκεντρώσουν και εφόσον έχουν τις απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις και σωματική ικανότητα, χωρίς να αποκλείεται η Υπηρεσία να τους επιλέξει σε άλλη ειδικότητα, ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και εφόσον έχουν τις απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις και σωματική ικανότητα. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, προβλέπεται, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, να τοποθετηθούν σε μονάδες εκστρατείας και μονάδες - υπηρεσίες που διαθέτουν σύγχρονα οπλικά συστήματα και χρησιμοποιούν υλικά και μέσα υψηλής τεχνολογίας. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρεται σε άνδρες και γυναίκες.



Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν Έλληνες πολίτες (άνδρες-γυναίκες), που έχουν τα προσόντα της παραγράφου 5 της παρούσας, ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους.



Δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν δικαιολογητικά πρώην Υπαξιωματικοί που ενώ υπηρετούσαν στις ΄Ενοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠ.ΟΠ., παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική - κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.









Υποβολή Δικαιολογητικών

α. Όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, πρέπει να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά μέχρι και την 11 Αυγούστου 2006 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου), ταχυδρομικά με συστημένη-express επιστολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)/ Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, στη διεύθυνση:

Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ)

Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών

Στρατόπεδο «Στρατηγού Παπάγου»

Μεσογείων 227-231, Χολαργός, Αθήνα

Σ Τ Γ 1020

(Για τον διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ. 2006 Ο/Σ ΣΞ)





β. Οι υποψήφιοι πρέπει να φροντίσουν, ώστε τα δικαιολογητικά τους να αντιστοιχούν στις ειδικότητες που δηλώνουν και να είναι πλήρη και επικυρωμένα (όπου προβλέπεται), γιατί θα αποκλείονται από τις επιλογικές διαδικασίες, χωρίς να γίνεται αλληλογραφία για τη συμπλήρωση δικαιολογητικών.

γ. Για λόγους ομοιομορφίας και ασφάλειας των δικαιολογητικών, να είναι τοποθετημένα σε πλαστικό διαφανή φάκελο με έλασμα και με τη σειρά που καθορίζεται στις οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης.



Πίνακες κατάλληλων και ακαταλλήλων

Οι Πίνακες καταλλήλων και ακαταλλήλων (στους πίνακες ακαταλλήλων αναγράφεται και ο λόγος αποκλεισμού τους από τις επιλογικές διαδικασίες), καθώς και το πρόγραμμα παρουσίασης υποψηφίων για συνέντευξη (ημερομηνία και τόπος παρουσίασης), κοινοποιούνται από την ΔΕΠ/ΓΕΣ στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού Αθηνών (Σόλωνος 34 Αθήνα, τηλ. 210 3630579 210 3630081), στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού Β. Ελλάδος (Βασ. Γεωργίου 1 Θεσ/νίκη, τηλ. 2310 850060- 2310 893237- 2310 893238- 2310 893242), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:www.army.gr, για ενημέρωση των υποψηφίων με ευθύνη των ιδίων, από 1 μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2006.



πληροφοριες ΕΔΩ

Δικαιολογητικα: ΕΔΩ
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγές στις ημερομηνίες εξετάσεων των ΕΠΟΠ ironitsa ΕΛΛΑΔΑ 0 02-04-2010 10:30:
Τροπολογία στη διαδικασία επιλογής ΕΠΟΠ LATEAM RSS NEWS 0 03-12-2009 18:58:
Διευκρινίσεις ΥΕΘΑ Ε. Βενιζέλου για τους εκκρεμείς διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις LATEAM RSS NEWS 0 17-10-2009 18:43:
Ελεύθερη πτώση της Ελλάδας στην κατάταξη αξιοποίησης νέων τεχνολογιών LATEAM RSS NEWS 0 11-04-2008 01:19:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam