Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Κίνδυνος επίθεσης στην περίοδο των Χριστουγέννων (https://www.lateam.gr/forum/f21/kindunos-epithesis-stin-periodo-ton-xristougennon-2394/)

ilias 24-12-2006 17:30:

Κίνδυνος επίθεσης στην περίοδο των Χριστουγέννων
 
Η σήραγγα της Μάγχης ίσως αποτελέσει στη διάρκεια της εορτής των Χριστουγέννων στόχο μαχητών που πρόσκεινται στην αλ-Κάιντα, σύμφωνα με έκθεση των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών, την οποία επικαλείται σήμερα η βρετανική...εφημερίδα The Observer.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η έκθεση της DGSE (Γενική διεύθυνση εξωτερικής ασφαλείας), με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου, που παραδόθηκε στη γαλλική κυβέρνηση, επισημαίνει ότι ο κίνδυνος για μια τέτοια επίθεση είναι αυξημένος.
Η εφημερίδα επικαλείται επίσης ανάλογες πληροφορίες των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η DGSE, η οποία ενημερώθηκε αρχικά από τη CIA τονίζει ότι το επίπεδο των συζητήσεων μεταξύ μαχητών δεν ήταν ποτέ τόσο αυξημένο μετά το 2001, έτος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με γαλλικές πηγές τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, το σχέδιο οργανώθηκε στο Πακιστάν και οι οδηγίες για την εκτέλεσή του θα δοθούν από τη χώρα αυτή. Οι εκτελεστές του θα μπορούσαν να είναι βρετανοί υπήκοοι πακιστανικής καταγωγής.
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας Βρετανίας και Γαλλίας βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας.
Η έκθεση της DGSE προειδοποιεί επίσης για "ενδεχόμενο κύμα επιθέσεων εναντίον ευρωπαϊκής χώρας, (που δεν κατονομάζεται), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί στη Συρία και το Ιράκ και τις οποίες έχουν προετοιμάσει μαχητές προσκείμενοι στην αλ-Κάιντα.
Η περίοδος κατά την οποία ο κίνδυνος αυτός εμφανίζεται αυξημένος είναι από το Σεπτέμβριο του 2006 ως τον Απρίλιο του 2007.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:48:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam