Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τον Alpha σειρα εχει το Mega.....

This is a discussion on Μετα τον Alpha σειρα εχει το Mega..... within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ραγδαίες είναι πλέον οι αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο επόμενος στόχος των Γερμανών ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-09-2008, 08:32:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Μετα τον Alpha σειρα εχει το Mega.....


Ραγδαίες είναι πλέον οι αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο επόμενος στόχος των Γερμανών μετά την είσοδό τους στον ALPHA είναι to MEGA
Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει και διερευνητική επαφή. Από την πλευρά του μεγάλου καναλιού τίποτα δεν αποκλείεται καθώς τα κεφάλαια που επενδύουν οι γερμανοί είναι τέτοια που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζουν την πρόσφατη αύξηση του ποσοστού του Πήγασου (Γ.Μπομπολας) στο μετοχικό κεφάλαιο του σταθμού. Σε όλο το "πλάνο" της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την τεράστια ρευστότητα που διαθέτει ο όμιλος Κυριακού ....

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της RTL Group, υπό τους όρους της συμφωνίας, η RTL Group θα καταλάβει τις πέντε από τις εννέα θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Media Group και θα έχει το δικαίωμα να προτείνει τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον διευθύνοντα οικονομικό σύμβουλο της επιχείρησης, ενώ ο κ. Κοντομηνάς θα προτείνει τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

Η συμφωνία, η οποία τελεί υπό την έγκριση των ελληνικών αρχών ανταγωνισμού, αναμένεται να κλείσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την RTL Group.

Σημειώνεται ότι στον όμιλο Alpha Media Group, τον τρίτο μεγαλύτερο όμιλο μεταδώσεων στην Ελλάδα, ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, το περιφερειακό κανάλι Cosmos TV (Θεσσαλονίκη), οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Alpha 98,9 και Παλμός 98,8 καθώς και η εταιρεία παραγωγών Plus Productions.

Ο κ. Κοντομηνάς, ο οποίος θα οριστεί πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Alpha Media Group δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σημαντική στιγμή που θα οδηγήσει την Alpha Media Group στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της», σημειώνοντας ότι από κοινού οι δυο πλευρές θα καταρτίσουν ένα ισχυρό επιχειρηματικό σχέδιο.
Ο διευθύνων σύμβουλος της RTL Group, Gerhard Zeiler, από την πλευρά του, σχολίασε ότι «η απόκτηση της Alpha Media Group παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας για τους τηλεθεατές και τους διαφημιστές στην Ελλάδα, αλλά και στην δική μας εταιρεία».
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πακέτο της συμφωνίας δεν περιλαμβάνεται το Channel 9, το οποίο ο Δ. Κοντομηνάς ελέγχει μέσω τρίτων προσώπων, λόγω του παλαιότερου νόμου του Βασικού Μετόχου. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό αφορά τεχνικούς λόγους, ή εάν θέλει να το διατηρήσει στον έλεγχό του για αργότερα! Δηλαδή, να αποκτήσει και πάλι κανάλι, το οποίο θα το ενισχύσει σιγά - σιγά!!!
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Alpha TV Punjabi: Δεν έχει πλέον κωδικοποίηση (Hotbird 9) LATEAM RSS SATNEWS 0 03-10-2009 17:54:
Alpha TV Punjabi: Δεν έχει πλέον κωδικοποίηση (Hotbird 8) LATEAM RSS SATNEWS 0 16-01-2009 18:12:
Alpha TV Punjabi: Δεν έχει πλέον κωδικοποίηση (Hotbird 8) LATEAM RSS SATNEWS 0 28-10-2008 18:12:
Σειρά διαβουλεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους έχει ο πρωθυπουργός, ενόψει της ΔΕΘ LATEAM RSS NEWS 0 25-08-2008 11:12:
Μετά τον Demonoid σειρά έχουν άλλοι... Dj AL ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 2 20-10-2007 11:25:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:53:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam