Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Η αδιαλλαξία φέρνει νέα μπλόκα

This is a discussion on Η αδιαλλαξία φέρνει νέα μπλόκα within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, καθώς η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-01-2009, 17:29:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η αδιαλλαξία φέρνει νέα μπλόκα


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, καθώς η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από τα 500 εκατ. ευρώ. Αγρότες και κτηνοτρόφοι κλείνουν στις 12:00 τον Ισθμό της Κορίνθου, αποκόπτοντας την Πελοπόννησο, ενώ παραμένουν τα μπλόκα κατά μήκος της χώρας.Κρίσιμη συνάντηση για την εξειδίκευση των μέτρων του πακέτου των 500 εκατ. ευρώ θα έχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Χατζηγάκης με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή αγροτών, σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Πάντως τα… προεόρτια αυτής της σύσκεψης δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής αισιόδοξα μηνύματα αφού χθες σε άλλη σύσκεψη με εκπροσώπους του μπλόκου των Τεμπών ο κ. Χατζηγάκης εξήγησε ότι η ενίσχυση που πρόκειται να δοθεί μέσω ΕΛΓΑ θα είναι 40 ευρώ το στρέμμα για το βαμβάκι, 7 ευρώ το στρέμμα για το σκληρό σιτάρι, 10 ευρώ το στρέμμα για το μαλακό σιτάρι και 20 ευρώ το στρέμμα για το καλαμπόκι. Έτσι, με μία απλή ανάγνωση των αρχικών αιτημάτων των αγροτών, καταλαβαίνει κανείς πως τα συγκεκριμένα νούμερα απέχουν μακράν από τα αιτήματα.

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

- Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών παραμένει αποκομμένη από τα μπλόκα των αγροτών στα Τέμπη, στις Μικροθήβες, στη Νίκαια της Λάρισας, αλλά και στο Κάστρο της Βοιωτίας.

- Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων, αλλά και στα «Πράσινα Φανάρια» στα ανατολικά της πόλης, προς το αεροδρόμιο Μακεδονία.

- Οι αγρότες συγκεντρώνουν τρακτέρ και στη διασταύρωση της Λητής στα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης.
- Μπλόκο των αγροτών υπάρχει στην Τσαριτσάνη, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λάρισας - Ελασσόνας - Κατερίνης. Κινητικότητα των αγροτών παρατηρείται και στο Δάμασι, κοντά στον Τίρναβο, ενώ περιστασιακά οι αγρότες κλείνουν το δρόμο στο Γερακάρι Αγιάς.
- Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, του Κιλκίς, στον κόμβο της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και στον κόμβο της Τρίγλιας, στο νομό της Χαλκιδικής.
- Στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, κλειστοί παραμένουν οι συνοριακοί σταθμοί του Προμαχώνα στις Σέρρες, των Ευζώνων και της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς. Οι αγρότες επιτρέπουν κατά διαστήματα τη διέλευση φορτηγών που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα. Αποκλεισμένα παραμένουν, επίσης, το τελωνείο της Εξοχής στο νομό Δράμας και τα τελωνεία των Κήπων και του Ορμενίου στο νομό Έβρου.
- Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν στον κόμβο του Στρυμόνα, στον κόμβο της Χρυσούπολης, αλλά και στις εξόδους της πόλης της Κομοτηνής.
- Οι αγρότες παραμένουν επίσης, στο μπλόκο τους στην Κουλούρα Ημαθίας, επί της Εγνατίας Οδού.

- Οι αγρότες έχουν κινητοποιηθεί και στο νομό της Κοζάνης, καθώς έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος ΑΕΒΕΛ του δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαϊδας, αλλά και στη γέφυρα των Σερβίων, στο δρόμο Κοζάνης - Λάρισας.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι κλείνουν στις 12:00 τον Ισθμό της Κορίνθου, αποκόπτοντας την Πελοπόννησο, ενώ κατά πληροφορίες το ίδιο εξετάζεται να γίνει και στα διόδια του Ρίου.




agrotikos
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Όσα φέρνει η... Ταϋλάνδη δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος! ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 06-04-2010 20:05:
H LG φέρνει το 4G στα κινητά! antonis PDA - SMART PHONES 0 28-01-2009 12:17:
Παραμένουν στα μπλόκα LATEAM RSS NEWS 0 26-01-2009 09:51:
Το κάπνισμα μας φέρνει... P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 06-09-2008 10:42:
Τι φέρνει ο Αη Βασίλης; geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 01-12-2006 17:05:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:36:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam