Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

«Μποναμάς» με πακέτα γρήγορου Ίντερνετ

This is a discussion on «Μποναμάς» με πακέτα γρήγορου Ίντερνετ within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους χρήστες του γρήγορου Ίντερνετ από τις εταιρείες του κλάδου . Μειωμένες τιμές σύνδεσης, επιπλέον δωρεάν χρόνος πρόσβασης, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-12-2006, 23:57:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή «Μποναμάς» με πακέτα γρήγορου Ίντερνετ

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στους χρήστες του γρήγορου Ίντερνετ από τις εταιρείες του κλάδου.

Μειωμένες τιμές σύνδεσης, επιπλέον δωρεάν χρόνος πρόσβασης, δώρα σημαντικής αξίας αλλά και τηλεφωνήματα χωρίς κόστος είναι μόνο λίγες από τις προσφορές που κάνουν οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ προκειμένου να δελεάσουν ολοένα και περισσότερους καταναλωτές στην τεχνολογία ADSL.

Κάτω από 15,5 ευρώ

Πλέον, με τις εορταστικές προσφορές των εταιρειών, το κόστος σύνδεσης για ταχύτητα 768 Kbps πέφτει ακόμα και κάτω από τα 15,5 ευρώ ανά μήνα, με δώρο τον εξοπλισμό που απαιτείται για πρόσβαση στο γρήγορο Ίντερνετ. Πρόκειται για εκπτώσεις άνω του 60% σε σχέση με τα αντίστοιχα περυσινά δεδομένα, όταν για αντίστοιχη ταχύτητα το κόστος ξεπερνούσε συχνά τα 50 ευρώ!

Το έντονο καταναλωτικό ενδιαφέρον, η μείωση στα πάγια του ΟΤΕ, οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών που παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές οδήγησαν στην πτώση των τιμών, που πλέον - με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και όσο διαρκούν οι προσφορές - προσεγγίζουν τα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Προσφορά OTEnet

Έτσι, για παράδειγμα, η OTEnet μέχρι το τέλος του έτους προσφέρει το πακέτο OnDSL έναντι 82 ευρώ, με χρόνο σύνδεσης τεσσάρων μηνών και στη συνέχεια με μηνιαίο πάγιο 12,85 ευρώ από τον 5ο έως και τον 12ο μήνα. Με αυτή την προσφορά τής OTEnet το μέσο μηνιαίο πάγιο για το έτος που διαρκεί η σύνδεση διαμορφώνεται σε 15,40 ευρώ, ενώ ο καταναλωτής λαμβάνει δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την ενεργοποίηση της γραμμής.

To Hi Box

Αντίστοιχα, η Hellas On Line πρόσφατα διέθεσε στην αγορά το πακέτο σύνδεσης Hi Box, το οποίο κοστίζει 99 ευρώ και δίνει δώρο δύο επιπλέον μήνες σύνδεσης, ανεξαρτήτως ταχύτητας. Στην τιμή αγοράς συμπεριλαμβάνεται και ο εξοπλισμός, ενώ μετά την πάροδο του αρχικού χρόνου ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα ανανέωσης σε προνομιακές τιμές.

Με όρο τη σύνδεση

Από την πλευρά της η Tellas μείωσε πρόσφατα κατά 25% το κόστος πρόσβασης στο γρήγορο Ίντερνετ και επιπλέον προσφέρει στους συνδρομητές της έως 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλέξουν την υπηρεσία Σταθερής Τηλεφωνίας Tellas 1738 με προεπιλογή φορέα και δυνατότητα δωρεάν αποστολής 150 SMS μέσω Ίντερνετ κάθε μήνα.

Οι άλλες

Η Vivodi διαθέτει το πακέτο σύνδεσης DSL Cube έναντι 99 ευρώ, το οποίο προσφέρει ταχύτητα σύνδεσης στα 4 Mbps και για διάρκεια οκτώ μηνών συνολικά, ενώ η Forthnet σε συνεργασία με αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών δίνει δώρο ένα παιχνίδι αξίας 60 ευρώ με την αγορά κάθε πακέτου σύνδεσης στο Internet DSL in a Box, το οποίο κοστίζει 117 ευρώ.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δίκτυο γρήγορου internet απο τη Ρωσία Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 02-01-2011 12:27:
Αύξηση βάρους λόγω γρήγορου φαγητού LATEAM RSS NEWS 0 08-11-2009 12:52:
Νέα πακέτα από την hellas online P@ntelis Web ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 0 28-01-2009 14:13:
Αλλαγές στα πακέτα OTE 120 & OTE 240 geodon ΚΙΝΗΤΗ 0 11-06-2008 19:41:
Πακέτα δορυφορικών επικοινωνιών ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 12-02-2007 19:38:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:50:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam