Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού

This is a discussion on Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Η παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού Αντζελας Γκερέκου φουντώνει τα σενάρια ανασχηματισμού (τα οποία επί της ουσίας δεν "κόπασαν" ποτέ). Αν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-05-2010, 15:27:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού



Η παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού Αντζελας Γκερέκου φουντώνει τα σενάρια ανασχηματισμού (τα οποία επί της ουσίας δεν "κόπασαν" ποτέ). Αν ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση με το που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία όπου βρίσκεται, δεν προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση της κυρίας Γκερέκου το ξαναμοίρασμα της τράπουλας στα υπουργεία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ετσι, μέχρι την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του πρωθυπουργού στην Αθήνα το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού... παραμένει ανοιχτό και ενισχυμένο.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού διαβλέπουν πίσω από την αποφυγή άμεσης αντικατάστασης της κυρίας Γκερέκου σκέψεις για ανασχηματισμό της κυβέρνησης αν όχι από την ερχόμενη εβδομάδα, τότε μέσα στον Ιούνιο.

Τη φημολογία ενισχύει και η δημοσιοποίηση της νέας «βαθμολογίας» του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου, όπου έχουν διαπιστωθεί καθυστερήσεις σε συγκεκριμένους τομείς της κυβέρνησης.

Στη σκιά της παραίτησης Γκερέκου ο πρωθυπουργός συμμετέχει στην 6η Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. και χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής. Το βράδυ της Δευτέρας συμμετείχε σε δείπνο που παρέθεσε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Οι εργασίες της συνόδου ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης και το αντικείμενο είναι κυρίως οι κλιματολογικές αλλαγές και τα περιθώρια εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ΕΕ και Λατινικής Αμερικής καθώς και η απελευθέρωση του εμπορίου. Αρκετές είναι οι συμμετοχές πολιτικών ηγετών από τις δύο άκρες του Ατλαντικού στη Σύνοδο ωστόσο υπάρχουν και ηχηρές απουσίες όπως αυτές του Νικολά Σαρκοζί και του Ούγκο Τσάβες

Η σύνοδος τελειώνει το βράδυ της Τρίτης οπότε και ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στον Λίβανο, όπου πρόθεσή της ελληνικής αποστολής είναι να συνάψει σειρά εμπορικών συμφωνιών δεδομένης της παραδοσιακά άριστης σχέσης που έχει με τον αραβικό κόσμο.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ο Παύλος Γερουλάνος για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού LATEAM RSS NEWS 0 25-08-2010 18:11:
Ο Γ. Παπανδρέου έβαλε τέλος στη συζήτηση περί πιθανού ανασχηματισμού LATEAM RSS NEWS 0 24-08-2010 18:21:
Παρέμβαση στο θέμα του ανασχηματισμού, έκανε η ΝΔ με δήλωση του εκπροσώπου της Πάνου Παναγιωτόπουλου LATEAM RSS NEWS 0 23-08-2010 20:26:
Ο Γιώργος Πεταλωτής διαψεύδει τα περί ανασχηματισμού LATEAM RSS NEWS 0 12-08-2010 18:43:
Σενάρια ανασχηματισμού ilias ΕΛΛΑΔΑ 0 28-12-2008 01:13:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:46:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam