Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

νέο κύμα απεργιών φαίνεται πως ξεσπάει ενόψει της πιθανολογούμενης

This is a discussion on νέο κύμα απεργιών φαίνεται πως ξεσπάει ενόψει της πιθανολογούμενης within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; νέο κύμα απεργιών φαίνεται πως ξεσπάει ενόψει της πιθανολογούμενης υπερψήφισης στο σύνολό του, του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αυτή την εβδομάδα. οι ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-03-2008, 22:36:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Post νέο κύμα απεργιών φαίνεται πως ξεσπάει ενόψει της πιθανολογούμενης

νέο κύμα απεργιών φαίνεται πως ξεσπάει ενόψει της πιθανολογούμενης υπερψήφισης στο σύνολό του, του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αυτή την εβδομάδα. οι επαγγελματικοί κλάδοι, ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνουν απεργιακές κινητοποιήσεις, σε μια ύστατη προσπάθεια να κάμψουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και να αποσύρει το επίμαχο νομοσχέδιο.
φυσικό είναι, λοιπόν, το πλήθος και η ένταση των φωνών κατά του νομοσχεδίου, να επικαλύπτουν αυτή την περίοδο, κάθε άλλη φωνή διαμαρτυρίας για διεκδίκηση άλλων αιτημάτων, όπως είναι οι φωνές των εργαζομένων στον οτε, όπου επιχειρείται αγορά μεγάλου μέρους των μετοχών του οργανισμού από ξένα κεφάλαια.
και είναι απορίας άξιο γιατί προχωρεί η κυβέρνηση σε αυτή την εκποίηση, όταν ο οτε δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα, όταν παρουσιάζει κερδοφόρα αποτελέσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον τελευταίο ισολογισμό του και όταν συνεχώς βελτιώνεται και εκσυγχρονίζεται.
και κυρίως απορίας άξιο είναι, γιατί δείχνει να μην αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση ότι ο ευαίσθητος τομέας των τηλεπικοινωνιών μιας χώρας δεν είναι φρόνιμο να περιέρχεται εξ ολοκλήρου ή κατά το μεγαλύτερο μέρος στον ιδιωτικό τομέα και προπαντός ότι δεν είναι εθνικά πρέπον να υπεισέρχονται στο κεφάλαιο και στη διοίκηση τέτοιων εθνικής σημασίας οργανισμών, οικονομικοί παράγοντες ξένων χωρών.
ουαί και αλίμονο αν κάποια στιγμή περιέλθει ο έλεγχος των τηλεπικοινωνιών μας εξ ολοκλήρου σε ξένα χέρια, είτε αυτά είναι γερμανικά είτε αυτά είναι αμερικάνικα. σε μια κατάσταση κρίσης που θα ξεσπάσει – πολύ πιθανή με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας – εύκολο είναι να φανταστεί κανείς τί θα μπορούσε να συμβεί αν ο έλεγχος των τηλεπικοινωνιών δεν βρίσκεται σε ελληνικά χέρια.
μπορεί, λοιπόν, η φωνή των εργαζομένων και των στελεχών του οτε «για μη ξεπούλημα», αυτή τη στιγμή να μην ακούγεται ιδιαίτερα σθεναρή λόγω της πλημμύρας των κινητοποιήσεων ένεκα ασφαλιστικού νομοσχεδίου, όμως είναι μία φωνή απόλυτα δίκαιη, με πειστικότατα επιχειρήματα, που πιστεύουμε ότι τελικά θα βρει «ευήκοα ώτα» και στην κυβέρνηση, όπως ήδη έχει βρει στην πλειοψηφία των πολιτών.

κων/νος π
Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απάντηση στα μέτρα με μπαράζ απεργιών LATEAM RSS NEWS 0 04-05-2010 09:41:
Συνέχεια απεργιών και αποχών LATEAM RSS NEWS 0 09-04-2010 09:26:
Μπαράζ απεργιών στη χώρα LATEAM RSS NEWS 0 17-02-2010 13:54:
Απεργιών συνέχεια LATEAM RSS NEWS 0 13-02-2010 11:19:
Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη LATEAM RSS NEWS 0 16-12-2009 15:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:51:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam