Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Ο... γκέι Τζέιμς Μποντ (https://www.lateam.gr/forum/f21/o-gkei-tzeims-mpont-790/)

jim_pap 05-09-2006 16:07:

Ο... γκέι Τζέιμς Μποντ
 
Ο νέος Τζέιμς Μποντ, ο Ντάνιελ Γκρεγκ, πρωταγωνιστεί στην ταινία Infamous, που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας. Ο Βρετανός ηθοποιός, που επιλέχθηκε μέσα από μια πλειάδα "σκληρών" για να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007, στην ταινία Ιnfamous φιλάει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του, Τόμπι Τζόουνς, που υποδύεται το συγγραφέα Τρουμαν Καπότε.



http://www.jpg.gr/images/45538daniel_.jpg



Ο πράκτορας 007 είναι από τους κλασικούς καρδιοκατακτητές της μεγάλης οθόνης. Ολες οι καλλονές με τις οποίες συμπρωταγωνίστησε, υπέκυψαν στη γοητεία του. Στη γοητεία του νέου Τζέιμς Μποντ, όμως, υπέκυψε και ο κινηματογραφικός Τρούμαν Καπότε, ο Τόμπι Τζόουνς, που ενσαρκώνει τον διάσημο Αμερικανό συγγραφέα, στην ταινία Infamous. Είναι η αληθινή ιστορία του ομοφυλόφιλου συγγραφέα, ο οποίος γνώρισε τον δολοφόνο Πέρι Σμιθ, τον Ντάνιελ Γκρεγκ δηλαδή, στην φυλακή στην προσπάθειά του να ανιχνεύσει μέσα από συνεντεύξεις μαζί του, πώς φθάνει κανείς στον φόνο.



Η σχέση τους γίνεται όλο και πιο στενή, με αποτέλεσμα στην ταινία, οι δύο πρωταγωνιστές να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά... Δύο ρόλοι εκ διαμέτρου αντίθετοι για τον Ντανιελ Γκρεγκ. Από τη μια υπερασπιστής του νόμου και ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής των γυναικών και από την άλλη ένας κατάδικος, που παρασύρεται σε ένα ερωτικό πάθος με τον φιλάσθενο, προβληματικό και περιθωριακό συγγραφέα Τρούμαν Καπότε.



Κώδικας:

ΠΗΓΗ Contra.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:17:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam