Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΨΗ

This is a discussion on ΑΠΟΨΗ within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Μου φαίνεται σα να συνεχίζω από ‘ κει που σταμάτησα τις προάλλες μιλώντας για την Νεολαία του ΠΑΣΟΚ που δέχθηκε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-06-2008, 23:43:   #1
Κων/νος
ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ
 
Το avatar του χρήστη Κων/νος
 
Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 Μαγνησία
Μηνύματα: 347
Thanks: 0
Thanked 100 Times in 68 Posts
My Mood:
Κων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished roadΚων/νος is on a distinguished road
Arrow ΑΠΟΨΗ

Μου φαίνεται σα να συνεχίζω από ‘κει που σταμάτησα τις προάλλες μιλώντας για την Νεολαία του ΠΑΣΟΚ που δέχθηκε 15000 χορηγία για τη Γιορτή της. Τώρα είναι πιο κατανοητό γιατί δεν υπήρξε αντίδραση για την χορηγία. Τα 15000 ήταν απλά… ψίχουλα μπροστά στα ποσά που εντελώς ξεδιάντροπα κάποιοι δέχονταν για να συνεχίσουν τον αγώνα τους… από την ίδια εταιρία. Φτου σας κοπρόσκυλα! Έτρεχε ο κάθε πικραμένος να συνεισφέρει με τις δυνάμεις του, με ότι είχε και δεν είχε και κάποιοι που έβγαιναν στα μπαλκόνια και φώναζαν «-Σύντροφοι και Συντρόφισσες» είχαν μακρύ το χέρι για το καλό του αγώνα!!!
Δεν θα ξεχάσω τα βλέμματα πολλών παλιών συντρόφων που με τα περίεργα γελάκια τους μας κοιτούσαν υποτιμητικά όταν από τότε τους προειδοποιούσαμ;ε ότι αυτοί εκεί πάνω δεν έχουν να κάνουν ούτε με αγωνιστές ούτε με σοσιαλιστές ούτε καν μ;ε κεντρώους. Στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχαν αναρριχηθεί μια σειρά από παράσιτα που μάλιστα επειδή έχαιραν και της αξίας που προσδίδει μια καρέκλα είχαν αναπτύξει την νέοδεξιά κουλτούρα του έξυπνου και νταλαβερτζή απατεώνα, ανάγοντάς την σε κυρίαρχη λογική του ΠΑΣΟΚ. Όποιος δεν ήταν μπερμπάντης θεωρούνταν εξτρεμιστής, εθνικιστής, ξεπερασμένος, ακόμα και σήμερα προσπαθώντας να ξεπουλήσουν την υπόθεση της Μακεδονίας μιλούν για καιρούς που έχουν αλλάξει…
Όποιος θέλει σήμερα, κάτω από το φως των νέων δεδομένων μπορεί να αντιληφθεί και το γιατί έγινε ότι έγινε με τον τρόπο που έγινε στο Χρηματιστήριο, αλλά και οι λογικές που κυριάρχησαν για την ανάληψη της Ολυμπιάδας. Η λογική να την βολέψουμε με κάθε τρόπο ποτέ δεν ήταν αρχή προοδευτικού κόματος Χαρακτήριζε την συντήρηση την υποκουλτούρα την λαμογιά, τέλος πάντων όλα εκείνα που δεν μπορούν ν ανοίξουν ορίζοντες στα μυαλά και στη ζωή των κοινωνιών.
Κάθε μέρα που θα περνάει θα ανακαλύπτουν τρόπους, θα σκέφτονται ελιγμούς μπας και μπορέσουν να αποτινάξουν από πάνω τους την σαπίλα που τόσο εύκολα την επωμίσθηκαν και την προώθησαν για να γίνει η σημερινή καρδιά της ελληνικής πραγματικότητας. Η ιστορία που έγραψαν θα τους κυνηγάει ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν θα υπάρχουν ως φυσικά πρόσωπα. Χαίρονταν να τους λέει κάθε τόσο ο Μητσοτάκης «καλά πάει το ΠΑΣΟΚ αλλά θέλει πιο αποφασιστικά βήματα». Εκεί είχε φτάσει το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη να έχει μέτρο πορείας τα λόγια του Μητσοτάκη.
Για να μην ξεχνούν όμως οι πολλοί και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, ηγεσία δεν ήταν μόνο ο Σημίτης. Δεν είναι δυνατόν το δεξί του χέρι και υπουργός εξωτερικών να μην ήξερε τίποτα και τώρα έπεσε από τα σύννεφα… Οι ευθύνες που έφεραν σε αποσάθρωση και εκφυλισμό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα είναι συλλογικές. Όταν υπάρχουν άνδρες πολιτικοί σοβαροί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν. Την πρώτη φορά αντί να ξεκινήσει ο διάλογος ξεκίνησε διαδικασία εκλογής προέδρου αλλά αμέρικα. Σήμερα τρέχει να διαγράψει τον πρώην συνεργάτη Σημίτη σαν τα παιδάκια που λένε «-θείο θείο όχι εγώ αυτός το έκανε».
Αν θέλουν αυτοί που πιστεύουν ότι στον μεγάλο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικές ρίξεις, θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά και τα πρόσωπα που μέχρι χθες εκπροσωπούσαν το ΠΑΣΟΚ. Με φθαρμένους υποτακτικούς των Αμερικάνων, δεν μπορείς να μιλήσεις για εθνική ασφάλεια!

Κων/νος
Ο χρήστης Κων/νος δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΠΟΨΗ Κων/νος ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 24-09-2008 23:52:
ΑΠΟΨΗ Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 17-06-2008 11:41:
αποψη Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 07-05-2008 00:54:
ΑΠΟΨΗ Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 01-05-2008 00:43:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam