Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Διϋπουργική μετά τη “βόμβα” της Κομισιόν

This is a discussion on Διϋπουργική μετά τη “βόμβα” της Κομισιόν within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Σε βαρύ κλίμα συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης (19/2) η διϋπουργική επιτροπή για την οικονομία υπό τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-02-2009, 18:25:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Διϋπουργική μετά τη “βόμβα” της Κομισιόν



Σε βαρύ κλίμα συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης (19/2) η διϋπουργική επιτροπή για την οικονομία υπό τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, μια ημέρα μετά τα πειθαρχικά μέτρα που επέβαλαν οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα για υπέρβαση του ορίου που θέτει η ΕΕ όσον αφορά το δημοσιονομικό της έλλειμμα.


Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, η διϋπουργική εκτίμησε την κατάσταση με στόχο να δώσει το στίγμα της κυβερνητικής πολιτικής το επόμενο διάστημα, δεδομένης της ανάγκης να λάβει άμεσα μέτρα για εξυγίανση της οικονομίας και τη μείωση του ελλείμματος σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου τόνισε ότι πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπονται στο σχέδιο και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς στο σκέλος των δαπανών έχουν καταγραφεί όλες οι ελαστικές δαπάνες που θα περικοπούν κατά 10%, ενώ έχει αποφασιστεί η μείωση κατά 10% όλων των συμβάσεων έργου.

Ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε ότι συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίαςενός κέντρου για την πληρωμή όλων των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ για το θέμα των εσόδων υπογράμμισε ότι υπάρχει κινητικότητα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ανησυχεί για την πορεία της οικονομίας με το κλίμα που υπάρχει από την τρομοκρατία, την εκλογολογία και την πολιτική ένταση, ο κ. Παπαθανασίου είπε: «Έχουμε καταθέσει ένα σχέδιο το οποίο θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα για να μας βγάλει από την κρίση με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις. Είμαστε εδώ πρόσθεσε, για να το παρακολουθούμε και να παρακολουθούμε την εφαρμογή του σε συνεχή βάση».

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η Ελλάδα και η συγκεκριμένη διορία για τη μείωση του ελλείμματος θα ανακοινωθούν στις 24 Μαρτίου από την Κομισιόν.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δηλώσεις υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λ.. Κατσέλη, μετά τη διυπουργική σύσκεψη για το καμποτάζ LATEAM RSS NEWS 0 07-06-2010 20:38:
Κλειστή η Πανεπιστημίου μετά από τηλεφώνημα για βόμβα LATEAM RSS NEWS 0 16-01-2010 11:54:
Κλειστό το Κολωνάκι μετά από τηλεφώνημα για βόμβα LATEAM RSS NEWS 0 09-10-2009 12:03:
Κλιματική αλλαγή: Το δυσοίωνο “αύριο” απαιτεί ένα δραστήριο “σήμερα”… P@ntelis Web ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 21-09-2009 22:34:
Δημοσκόπηση: “Όχι” σε “Βόρεια Μακεδονία” λέει το 53% P@ntelis Web ΕΛΛΑΔΑ 0 12-10-2008 19:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:55:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam