Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Χατζηγάκη με τους αγρότες των Σερρών

This is a discussion on Συνάντηση Χατζηγάκη με τους αγρότες των Σερρών within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα έχουν την Παρασκευή, οι αγρότες από το τελευταίο εναπομείναν αγροτικό μπλόκο στον Προμαχώνα. ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-02-2009, 16:38:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Συνάντηση Χατζηγάκη με τους αγρότες των Σερρών



Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θα έχουν την Παρασκευή, οι αγρότες από το τελευταίο εναπομείναν αγροτικό μπλόκο στον Προμαχώνα.

Οι αγρότες των Σερρών, προσπάθησαν την Πέμπτη να συναντήσουν τους υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδη και Μ. Παπαδόπουλου, οι οποίοι παρευρίσκοντο στα εγκαίνια έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά απετράπησαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους περίμεναν στα όρια των νομών Σερρών – Κιλκίς.

Εν αναμονή της συνάντησης με Χατζηγάκη στην Κρήτη

Στο μεταξύ απολογισμό της κινητοποίησης τους – η οποία περιορίστηκε τελικά στο λιμάνι του Πειραιά- έκαναν οι αγρότες της Κρήτης. Οι αγρότες που έχουν αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους δηλώνουν ότι παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα και περιμένουν τη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες μέρες με τον υπουργό κ. Χατζηγάκη, για να καθορίσουν τη στάση τους.

Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν απηύθυνε ο πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ Γ. Γωνιωτάκης. «Πηγαίναμε στην Αθήνα με σκοπό να κάνουμε μια ειρηνική πορεία από τον Πειραιά μέχρι το υπουργείο Γεωργίας , μια ειρηνική διαδήλωση , να συζητήσουμε με τους υπουργούς και να γυρίσουμε πίσω . Και αυτό αποδεικνύεται από τα εισιτήρια που είχαμε στα χέρια μας. Τελικά αντιμετωπίσαμε τα ΜΑΤ που μας επιτίθεντο με δακρυγόνα και χημικά».

Σημειώνεται ότι ο κ. Γωνιωτάκης μιλώντας στο cosmo.gr είχε τονίσει ότι από αυτά που τους υπεσχέθη ο υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος με τον οποίον είχαν συναντηθεί ότι «έμειναν έξω ολόκληροι κλάδοι προϊόντων όπως είναι τα εσπεριδοειδή, θερμοκηπιακές καλλιέργειες, η κτηνοτροφία, η αμπελουργία, έμεινε έξω το πάγωμα των χρεών, έμειναν έξω τα καρτέλ, οι νοθείες των προϊόντων – βασικά ζητήματα. Έμεινε έξω η κουβέντα στρατηγικής για το αύριο».

Ο κ. Γωνιωτάκης, απάντησε επίσης στις αιτιάσεις – που είχε συμμεριστεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης – ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών ήταν υποκινούμενες. «Μας κατηγορούν ότι η κινητοποίηση ήταν κομματική. Θέλω να θυμίσω ότι στη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Βολουδάκης , Νικηφοράκης , Μπαντουβάς , Αυγενάκης αλλά και η κ. Κεφαλογιάννη που απουσίαζε και έστειλε επιστολή , δήλωσαν ότι συμπαραστέκονται στον αγώνα μας και θα είναι μαζί μας στο υπουργείο . Ήταν μια ομόφωνη απόφαση , ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις» τόνισε.



Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αποχωρούν οι αγρότες από την Ε.Ο. Σερρών - Προμαχώνα LATEAM RSS NEWS 0 14-02-2011 10:24:
Συνάντηση Χατζηγάκη με ροδακινοπαραγωγούς LATEAM RSS NEWS 0 20-07-2009 13:45:
Συνάντηση ροδακινοπαραγωγών- Χατζηγάκη στην Αθήνα LATEAM RSS NEWS 0 19-07-2009 18:19:
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Χατζηγάκη LATEAM RSS NEWS 0 07-07-2009 15:20:
Μπλόκα από τους αγρότες των Σερρών LATEAM RSS NEWS 0 22-12-2008 18:44:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:38:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam