Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Η Google επεκτείνεται στις υπηρεσίες για επιχειρήσεις

This is a discussion on Η Google επεκτείνεται στις υπηρεσίες για επιχειρήσεις within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Ο γίγαντας του Διαδικτύου Google προσφέρει από τη Δευτέρα σε δοκιμαστιμή μορφή ένα πακέτο διαδικτυακών υπηρεσιών επικοινωνίας και οργάνωσης που ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-08-2006, 09:24:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Η Google επεκτείνεται στις υπηρεσίες για επιχειρήσεις



Ο γίγαντας του Διαδικτύου Google προσφέρει από τη Δευτέρα σε δοκιμαστιμή μορφή ένα πακέτο διαδικτυακών υπηρεσιών επικοινωνίας και οργάνωσης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς.



Η δωρεάν πλατφόρμα «Google Apps for Your Domain» (Εφαρμογές Google για τo Χώρο σας) περιλαμβάνει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail με 2GB αποθηκευτικό χώρο, το διαδικτυακό ημερολόγιο Google Calendar, το σύστημα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων GTalk, καθώς και την online εφαρμογή δημιουργίας ιστοσελίδων Page Creator.



Η Google αναλαμβάνει τη λειτουργία και τη διαχείριση των διακομιστών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ωστόσο οι εταιρείες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία θα εφοδιάζονται με τη δική τους διεύθυνση, αντί να βαζίζονται στο χώρο «@gmail.com».



Στη δωρεάν έκδοση του Google Apps for Your Domain προβάλλονται και διαφημίσεις. Έως το τέλος του χρόνου, πάντως, αναμένεται συνδρομητική έκδοση που θα προσφέρει περισσότερο χώρο και πιθανότατα καθόλου διαφημίσεις.



Η πρώτη δοκιμή της πλατφόρμας δοκιμάστηκε τον Φεβρουάριο Κολέγιο του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την Google, από το τέλος της δοκιμής έως σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην υπηρεσία «εκατοντάδες» πανεπιστήμια, ιδιώτες γιατροί και δικηγόροι, ακόμα και επιχειρήσεις με δεκάδες ή και εκατοντάδες εργαζόμενους.



Η επέκταση της Google στις εταιρικές υπηρεσίες, σχολιάζουν αναλυτές, θα μπορούσε να αποδειχθεί απειλή για τη Microsoft. Νωρίτερα φέτος, η Google παρουσίασε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λογιστικών φύλλων που προσφέρει ορισμένες από τις λειτουργίες του Excel.



Τώρα, με το Google Apps for Your Domain, η εταιρεία φαίνεται να βάζει στο στόχαστρο τις διαδεδομένες εταιρικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook και Exchange. Εκπρόσωπος της Google αρνήθηκε πάντως ότι σχεδιάζεται κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της Microsoft.





Κώδικας:
πηγη in.gr
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
GoogSysTray και έχετε συγκεντρωμένες όλες τις υπηρεσίες της Google Stella SOFTWARE 0 24-06-2010 21:01:
Το ΕΚ υιοθέτησε 4 εκθέσεις για την "ευρύτερη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών" LATEAM RSS NEWS 0 24-09-2008 21:24:
Fujitsu - Siemens: Πλατφόρμα με έμφαση στις υπηρεσίες ΙΤ ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 06-01-2008 12:23:
Η νέα λύση e-power στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες aggelos_a ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 08-04-2007 17:09:
Ποσοστό παραβατικότητας 41% στις επιχειρήσεις aggelos_a ΕΛΛΑΔΑ 0 13-03-2007 17:16:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:09:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam