Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Πρόσθετα μέτρα κατά της χρήσης κουκούλας (https://www.lateam.gr/forum/f21/prostheta-metra-kata-tis-xrisis-koukoulas-30680/)

geodon 17-03-2009 18:49:

Πρόσθετα μέτρα κατά της χρήσης κουκούλας
 
http://img27.imageshack.us/img27/674...ikh1265476.jpg

Υπό το βάρος των τελευταίων κρουσμάτων εγκληματικότητας, συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης (17/3) η Κυβερνητική Επιτροπή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα κατά της χρήσης κουκούλας και απόκρυψης των χαρακτηριστικών, ενώ ανακοίνωσε επίσης τη μείωση της προσωρινής κράτησης.

«Προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση την χρήση της κουκούλας, την απόκρυψη των χαρακτηριστικών. Ο έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται» δήλωσε ο υπουργός.

Ανέφερε επίσης ότι τα μέτρα που αφορούν το σωφρονιστικό σύστημα είναι εκείνα που έχουν ήδη εξαγγελθεί, ενώ ανακοίνωσε ακόμα ότι θα μειωθεί η προσωρινή κράτηση, καθώς, όπως είπε, στην Ελλάδα κατά μέσο όρο έχουμε διπλάσιο ή τριπλάσιο αριθμό προσωρινά κρατουμένων σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Το μέτρο αναμένεται να αποσυμφορήσει τις φυλακές.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει τη θέσπιση Συνηγόρου του Παραπεμπόμενου Πολίτη, θέση με την οποία συμφωνεί και το κόμμα των Δημοκρατικών, αντιπροσωπεία του οποίου συνάντησε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Παξινός.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:56:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam