Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη (https://www.lateam.gr/forum/f21/ragdaia-epideinosi-tou-kairou-tin-pempti-29335/)

geodon 19-02-2009 02:31:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη
 
http://img6.imageshack.us/img6/4362/xionia1802il9.jpg

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Ε.Μ.Υ, οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται ήδη στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα ενταθούν και αύριο Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και αύριο στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι κατά τόπους θα φτάσουν αύριο τα 9 Μποφόρ. Την Παρασκευή (20-2-09) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ανατολική Ελλάδα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Με αλυσίδες στους νομούς Φλώρινας και Καστοριάς

Αναγκαίες, λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν σήμερα, είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε περιοχές των νομών Φλώρινας και Καστοριάς. Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Φλώρινας -Καστοριάς, μέσω Βίγλας, και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

Στο νομό Καστοριάς, η χρήση αλυσίδων είναι αναγκαία στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου, καθώς και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Αμυνταίου, μέσω Κλεισούρας.


Πηγή : cosmo.gr

geodon 19-02-2009 18:09:

Καταιγίδες και χιονοπτώσεις

http://img7.imageshack.us/img7/1649/snow190209ig8.jpg

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη (19/2), με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις, όπως προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με έκτακτο δελτίο.

Οι χιονοπτώσεις, που εκδηλώνονται ήδη στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, κατά τόπους θα ενταθούν και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Παράλληλα ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή (20/2), αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ στα ηπειρωτικά θα υπάρξει παγετός.

Το Σάββατο (21/2) και την Κυριακή (22/2), θα διατηρηθεί το ίδιο σκηνικό του καιρού, με τοπικές βροχές, χιονόνερο και χιόνια στα βόρεια και κεντρικά τμήματα της χώρας. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι ισχυρός κατά τόπους στα βόρεια.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:36:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam