Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης! (https://www.lateam.gr/forum/f21/savvato-ta-egkainia-tou-neou-mouseiou-tis-akropolis-36767/)

P@ntelis Web 18-06-2009 22:27:

Το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης!
 
http://www.e-radio.gr/repository/200...lis_museum.JPG
Το μουσείο έχει εγκαίνια το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 20:00 με μία λαμπρή τελετή και πολλούς διεθνείς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους πολιτικοί αρχηγοί κρατών. Η τελετή θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 20:00 αν και θα υπάρτχει σύνδεση από τις 18:00 και το σήμα θα σταλεί σε πολλά παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα ούτως ώστε να απολάυσει όλος ο κόσμος το μουσείο και τα εκθέματά του!

Σε απευθείας σύνδεση με το χώρο του Νέου Μουσείου η ΝΕΤ θα μεταδώσει όλη την τελετή καθώς και την ξενάγηση την οποία έχει αναλάβει ο αρχαιολόγος και Πρόεδρος του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμανλής.

Την τελετή των εγκαινίων παρουσιάζουν ο Αλέξης Κωστάλας και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου. Από τις 18.00 το απόγευμα με οικοδέσποινα τη Μαρία Χούκλη δείτε ένα ειδικό αφιέρωμα για το πώς δημιουργήθηκε η Στέγη της Ιστορίας. Στις 20.00 τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Πηνελόπη Γαβρά. Περισσότεροι από 100 τεχνικοί και δημοσιογράφοι και 37 κάμερες, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλου θα μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τη λαμπρή τελετή των εγκαινίων του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του νέου μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους και τα εκθέματα, τον τρόπο λειτουργίας του και τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια και να προσδιορίζουν την ώρα επίσκεψης μέσω της ηλεκτρονικής κράτησης αυτών των εισιτηρίων.

Τα ταμεία του Νέου Μουσείου θα ανοίξουν στις 24 Ιουνίου. Τις τρεις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, δηλαδή την Κυριακή 21, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουνίου του 2009, οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με εισιτήριο αγορασμένο από την υπηρεσία e-ticketing, καθώς για αυτές τις ημέρες μόνο δεν θα πωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του Μουσείου. Τα εισιτήρια που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο τριήμερο αφορούν σε τρεις χρονικές ζώνες (9 π.μ., 11 π.μ. και 6 μ.μ.) ανά ημέρα, με μέγιστο αριθμό 250 επισκεπτών ανά χρονική ζώνη. Οι επισκέπτες των τριών αυτών πρώτων ημερών, θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να περιηγηθούν το Μουσείο συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρό του, καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή και την ομάδα αρχαιολόγων του Μουσείου.

Η ιστοσελίδα επιφυλάσσει και μια ακόμα έκπληξη: Το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009, όλοι οι επισκέπτες της από οπουδήποτε στον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια του Μουσείου μέσα από την απευθείας μετάδοση στο www.theacropolismuseum.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο μέχρι τα τέλη του 2009 θα κοστίζει ένα ευρώ.
e-radio.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:32:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam