Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου με.... greek φέτα (https://www.lateam.gr/forum/f21/stous-olumpiakous-tou-pekinou-me-greek-feta-7401/)

jim_pap_2 28-02-2008 15:51:

Στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου με.... greek φέτα
 
http://img442.imageshack.us/img442/7...85e4ee5pg8.jpg
Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της προώθησης των επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών των ελληνικών επιχειρήσεων περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Δράσης του Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) για το 2008.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 175 δράσεις με τη μορφή διαφημιστικών εκστρατειών, συμμετοχών σε διεθνείς εκθέσεις και επιχειρηματικών αποστολών, για 25 διαφορετικούς κλάδους, σε 58 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Μεταξύ των κύριων αξόνων της στρατηγικής του ΟΠΕ συμπεριλαμβάνονται:
■Υλοποίηση καμπάνιας επώνυμων ελληνικών προϊόντων (ελαιόλαδο, κρασιά, φέτα, τουριστικά προϊόντα) ύψους 10 εκατ. ευρώ σε δύο χρόνια. Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει το β' εξάμηνο του 2007 στις ΗΠΑ για ελληνικά τρόφιμα και θα επεκταθεί σύντομα σε άλλες αγορές. Παράλληλα, προγραμματίζονται καμπάνια και σειρά εκδηλώσεων σε πόλεις που αποτελούν διεθνή επιχειρηματικά κέντρα, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και η Μόσχα.
■Αξιοποίηση της συγκυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο μέσα από δράσεις προβολής στην Κίνα.
■Υλοποίηση νέων πρωτοβουλιών, στο πρότυπο της πρωτοβουλίας «Kerasma», για την προβολή και προώθηση επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών (lifestyle, μόδας, ένδυσης, καλλυντικών, κοσμημάτων, νέων τεχνολογιών και καινοτομίας).


πηγη
Κώδικας:

ο κοσμος του επενδυτη


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:17:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam