Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

"Θα αναγκάσουμε την Ελλάδα να ματώσει..."

This is a discussion on "Θα αναγκάσουμε την Ελλάδα να ματώσει..." within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Απειλές κατά πάντων πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και απλού κόσμου που θα θελήσει να τους καταγγείλει εξαπολύει η Σέχτα Επαναστατών στην ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-06-2009, 12:38:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή "Θα αναγκάσουμε την Ελλάδα να ματώσει..."



Απειλές κατά πάντων πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και απλού κόσμου που θα θελήσει να τους καταγγείλει εξαπολύει η Σέχτα Επαναστατών στην προκήρυξη τους που δημοσίευσαν τα «Νέα» την Τετάρτη (24/6). Για πρώτη φορά, η οργάνωση θέτει το πολιτικό πλαίσιο της δράσης της, ενώ δεν διστάζει να παρομοιάσει εαυτόν με τους επαναστατικές οργανώσεις ανά τον κόσμο και να κλείσει την προκήρυξη με λόγια του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

«Έχουμε πόλεμο, όχι πάρτι»


Με μια δεκασέλιδη προκήρυξη που απέστειλε στην εφημερίδα «Τα Νέα» η Σέχτα Επαναστατών αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του 41χρονου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα.

Η Σέχτα περιγράφει εν συντομία το χρονικό του φόνου. «Στην αντιτρομοκρατική γκρινιάζουν ότι τους χτυπάμε πισώπλατα και άνανδρα. Δηλαδή τι θέλουν; Να τους παίρναμε τηλέφωνο και να τους ενημερώναμε για την επίσκεψή μας;» ισχυρίζεται ειρωνικά η προκήρυξη και συνεχίζει: «Πόλεμο έχουμε μαλάκες, όχι πάρτι για να μας κατηγορείτε ότι ήρθαμε ακάλεστοι. Άλλωστε, στα σώματα ασφαλείας, το περιβραχιόνιο του πένθους, ταιριάζει πολύ με τη στολή τους»

«Θα χτυπάμε χωρίς έλεος»


Η προκήρυξη καθιστά ξεκάθαρη την επικείμενη επίθεση στην μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη του ΕΛΑ, Σοφία Κυριακίδου, που προστάτευσε ο άτυχος αστυνομικός.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία φαντασιόπληκτη κυράτσα να προσβάλει την τιμή και την ιστορία του ΕΛΑ. Αν η Σοφία Κυριακίδου συνεχίσει το παραλήρημα και τις ψευτιές της θα της κόψουμε τη γλώσσα» αναφέρει η προκήρυξη, ενώ άμεσα απειλούν και τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών που έγιναν μάρτυρες στο φόνο του αστυνομικού. «Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι ρουφιάνοι κάθε είδους πως μπορεί να κοιμούνται με κλειδωμένες πόρτες αλλά μπορεί να ξυπνήσουν με τρίτο μάτι στο κεφάλι…»

«Η λίστα είναι μεγάλη, θα σας χτυπάμε χωρίς έλεος» αναφέρει η προκήρυξη σχετικά με τις πολιτικές εκτελέσεις, οι οποίες από εδώ και πέρα θα περνάνε «σε ημερήσια διάταξη». «Θα χτυπάμε όλους τους κυριάρχους μηχανισμούς, θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα» λένε ρητά και κατηγορηματικά, ενώ μόνο δύο πολιτικοί συγκεκριμένοι κατονομάζονται: Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Έμμεση αναφορά στον «Αδόλφο Καρατζαφέρη» λέει: «Θα κόψουμε τη γλώσσα όσων μιλάνε πολύ με φόντο τον πατριωτισμό και τη μισαλλοδοξία τους». Για τον Αντώνη Καφετζόπουλο γράφουν: «[Οι οικολόγοι Πράσινοι] αποτελούν την νέα εκδοχή της πολιτικής κενότητας, άχρωμοι επιδερμικοί, καιροσκόποι κάθε είδους και συνταξιούχοι μιας αποσυρμένης ανατροπής, όπως ο πρώην ΕΚΚΕτζής Αντώνης Καφετζόπουλος».

Το πολιτικό πλαίσιο


Την ίδια στιγμή, η Σέχτα Επαναστατών προσπαθεί να δώσει ένα πιο χρωματισμένο πολιτικά λόγο, με συχνές αναφορές σε άλλες επαναστατικές οργανώσεις, ενώ αναλύουν διεξοδικά τα όρια στα οποία κινούνται κάνοντας λόγο για τη «Λ.Μ.Α.Τ.», δηλαδή την Λούμπεν

ΜικροΑστική Τάξη, παραφράζοντας ένα από εμβλήματα της 17 Νοέμβρη, την Λούμπεν Μεγαλοαστική τάξη. Αναφέρουν πως οι μικροαστοί αποτελούν το «κατακάθι και τη σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας» καθώς έχουν ως μοναδική φιλοδοξία «να μοιάσουν στους αφέντες τους.»

Η τελευταία φράση της προκήρυξης

«Τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος. Γιατί η εξουσία επιβάλλεται, αλλά και καταργείται στην κάνη τον όπλων.»

Η προκήρυξη κλείνει με τα λόγια του Τσε Γκεβάρα:

«Τι σημασία έχει κι αν μας βρει ο θάνατος; Σημασία έχει ότι η κραυγή μας θα ακουστεί κι ένα άλλο χέρι θα βρεθεί δίπλα να πάρει το όπλο μας κι άλλοι αντάρτες θα ξεσηκωθούν για να πιάσουν το τραγούδι, για να ακουστεί η καινούρια κραυγή του πολέμου και της επανάστασης»

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γ.Παπανδρέου στο "Euro 50 Group": "Χτίζουμε κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα, το ίδιο να κάνει και η Ευρώπη" LATEAM RSS NEWS 0 21-01-2011 16:42:
Γ. Παπανδρέου : "Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο" LATEAM RSS NEWS 0 03-07-2010 12:33:
Α. Σαμαράς στον "Τύπο της Κυριακής": Η Ελλάδα θα μπορούσε να αποφύγει το ΔΝΤ LATEAM RSS NEWS 0 20-06-2010 15:40:
"Ανάσα ζωής" χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την απόφαση της ΕΕ για την Ελλάδα LATEAM RSS NEWS 0 13-02-2010 11:59:
"Η Ελλάδα δεν αναζητά βοήθεια", τονίζει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στην οικονομική ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore" LATEAM RSS NEWS 0 29-01-2010 14:06:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam