Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Συνελήφθη 48χρονος για προβολή εκπομπών με άσεμνο περιεχόμενο (https://www.lateam.gr/forum/f21/sunelifthi-48xronos-gia-provoli-ekpompwn-me-asemno-periexomeno-37824/)

geodon 26-06-2009 02:09:

Συνελήφθη 48χρονος για προβολή εκπομπών με άσεμνο περιεχόμενο
 
http://img518.imageshack.us/img518/539/645803.jpg

Συνελήφθη 48χρονος στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης με την κατηγορία για προβολή προγράμματος από παράνομο τηλεοπτικό σταθμό με άσεμνο περιεχόμενο που προέτρεπε σε τηλεφωνικές κλήσεις υψηλής χρέωσης. Αιφνιδιαστικό έλεγχο έκαναν οι άνδρες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κλιμάκιο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών στο σπίτι του 48χρονου στο οποίο βρήκαν ηλεκτρονικά μηχανήματα τεσσάρων παράνομων τηλεοπτικών σταθμών.

Βάσει έρευνας ανακαλύφθηκε πως αυτοί οι τηλεοπτικοί σταθμοί εξέπεμπαν πρόγραμμα με ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο που προέτρεπαν για κλήσεις σε τηλέφωνα υψηλής χρέωσης. Τα κανάλια αυτά χρησιμοποιούσαν τέσσερις συχνότητες-διαύλους, τρεις εκ των οποίων είχαν καταχωρηθεί, βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών-Συχνοτήτων, για χρήση στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Κινητή Υπηρεσία και σε μη ιδιωτικούς σταθμούς.

Μάλιστα, το πρόγραμμα από τις κεραίες εκπομπής σήματος αποστελλόταν σε κεραίες λήψης και αναμετάδοσης σήματος στο όρος Παγγαίο και από εκεί στις οικιακές κεραίες στην περιοχή του νόμου Καβάλας.

Ηλεκτρονικά μηχανήματα βρέθηκαν και στο όρος Παγγαίο, στη θέση Λιβάδια Καβάλας και κατασχέθηκαν.

Ήδη σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δύο δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενάμισι έτους για παραβάσεις των Νόμων περί των Δασών και Πνευματικής Ιδιοκτησίας.


Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:21:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam