Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Συνελήφθη καθηγητής στο κρεβάτι με δύο ανήλικους (https://www.lateam.gr/forum/f21/sunelifthi-kathigitis-sto-krevati-me-duo-anilikous-82223/)

ilias 02-12-2011 20:58:

Συνελήφθη καθηγητής στο κρεβάτι με δύο ανήλικους
 
http://img854.imageshack.us/img854/8...9371a3be80.jpg
Σοκαρισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 47χρονος καθηγητής από το Ρέθυμνο ο οποίος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του εκμεταλλευόμενος σεξουαλικά ανήλικα αγόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Νέα Τηλεόραση», ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εδώ και καιρό τον παρακολουθούσαν και αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν κατάφεραν να τον πιάσουν επ' αυτοφόρω. Στα χέρια τους έχουν dvd με πολύ σκληρό περιεχόμενο, αφού ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Τα παιδιά που έπεσαν στα δίχτυα του εκπαιδευτικού ξεπερνούν τα 20, αλλά κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να τον καταγγείλει αφού ζούσαν υπό το καθεστώς των απειλών του.

Η κοινωνία του Ρεθύμνου και κυρίως η εκπαιδευτική κοινότητα είναι σοκαρισμένη αφού κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια πτυχή της προσωπικής του ζωής.



πηγη


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:44:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam