Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

“Σύντροφοι” στις πορείες εκπαιδευτική κοινότητα και αστυνομικοί

This is a discussion on “Σύντροφοι” στις πορείες εκπαιδευτική κοινότητα και αστυνομικοί within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Τρεις ξεχωριστές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (15/1) στην Αθήνα, αφενός από την εκπαιδευτική κοινότητα και αφετέρου από τους συνδικαλιστές ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-01-2009, 18:35:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή “Σύντροφοι” στις πορείες εκπαιδευτική κοινότητα και αστυνομικοί



Τρεις ξεχωριστές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (15/1) στην Αθήνα, αφενός από την εκπαιδευτική κοινότητα και αφετέρου από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το Βήμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) καλούν τα μέλη τους σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, προκειμένου - όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή τους - «να καταδικαστούν τα φαινόμενα βίας, απ’ όπου και αν προέρχονται, και να δηλωθεί κατηγορηματικά ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με κατασταλτικά μέτρα».

Μία ώρα αργότερα, φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα «δώσουν ραντεβού» στα Προπύλαια, ενώ τη δική τους ξεχωριστή συγκέντρωση μπροστά από το υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν οι φοιτητές-μέλη της ΠΚΣ που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, διαμαρτυρόμενοι για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επιπλέον, την Τρίτη (13/1) οι φοιτητές αποφάσισαν στις γενικές συνελεύσεις τους να προχωρήσουν σε νέες καταλήψεις. Συγκεκριμένα, στα ήδη 25 υπό κατάληψη ιδρύματα ή τμήματα προστέθηκαν η Φιλοσοφική Σχολή, η Ιατρική Σχολή και τα Τμήματα ΜΜΕ και Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντιθέτως, στη Νομική Σχολή και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο οι συνελεύσεις υπερψήφισαν τις προτάσεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, αντιστοίχως, για ανοιχτές σχολές. Το ίδιο συνέβη και στα τμήματα των Πολιτικών Μηχανικών και των Μηχανολόγων του ΕΜΠ, όπου υπερίσχυσαν τα ψηφίσματα της ΔΑΠ.

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αναβλήθηκαν για την επόμενη εβδομάδα οι συνελεύσεις, λόγω έλλειψης απαρτίας. Στην Πάτρα, οι φοιτητικοί σύλλογοι του Μαθηματικού, του Φυσικού και του Χημικού Τμήματος, προγραμματίζουν να μεταβούν την Πέμπτη στο λιμάνι του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών προς το Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ, η Σύγκλητος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αποφάσισε την παράταση του διδακτικού εξαμήνου για μία εβδομάδα, ώστε να αναπληρωθούν τα χαμένα μαθήματα.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κλιματική αλλαγή: Το δυσοίωνο “αύριο” απαιτεί ένα δραστήριο “σήμερα”… P@ntelis Web ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 21-09-2009 23:34:
Στα μαλακά οι αστυνομικοί της “ζαρντινιέρας” geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 16-12-2008 19:34:
Δημοσκόπηση: “Όχι” σε “Βόρεια Μακεδονία” λέει το 53% P@ntelis Web ΕΛΛΑΔΑ 0 12-10-2008 20:53:
“Κατέβηκαν στο δρόμο” οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 08-07-2008 17:07:
“Λουκέτο” στις χωματερές geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 02-07-2008 20:15:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam