Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Συνελήφθησαν μοντέλα σε ερωτικά ραντεβού (https://www.lateam.gr/forum/f21/sunelifthisan-montela-se-erotika-rantevou-22596/)

geodon 07-11-2008 01:52:

Συνελήφθησαν μοντέλα σε ερωτικά ραντεβού
 
http://img266.imageshack.us/img266/9...els0611kl2.jpg

Δύο μοντέλα 21 και 29 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα, σε γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, σε ερωτικά ραντεβού που έκλειναν μέσω internet.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών συνέλαβαν τα δύο μοντέλα από την Τσεχία και τη Σλοβακία, τα οποία διαφήμιζαν μέσω ιστοσελίδων, στις οποίες είχαν αναρτήσει και φωτογραφίες τους, τις ερωτικές υπηρεσίες που παρείχαν στους υποψήφιους πελάτες τους.

Η τιμή των ραντεβού ξεκινούσε από το ποσό των 260 ευρώ και έφτανε μέχρι και τα 1.600 ευρώ, ανάλογα με το τι ζητούσε ο πελάτης. Οι αστυνομικοί παριστάνοντας τους πελάτες έκλεισαν ραντεβού με τα δύο πανέμορφα μοντέλα, σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία, έναντι του ποσού των 500 ευρώ. Μόλις οι νεαρές κοπέλες παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τις συνέλαβαν .

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1.000 ευρώ και ηλεκτρονικές ατζέντες με δεκάδες τηλέφωνα και διευθύνσεις πελατών και ραντεβού σε γνωστά ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε πως το «ροζ κύκλωμα» έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού για τις κοπέλες στην Μπρατισλάβα και την Πράγα. Οι γυναίκες ποτέ δεν γνώριζαν τους «εργοδότες» τους, αφού κατέθεταν τις εισπράξεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το πρωί τα δύο μοντέλα, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων.

Πηγή : cosmo.gr

master 07-11-2008 08:17:

Είδατε τι μας έκανε η παγκοσμιοποίηση...

Μα είναι δυνατόν να έρχοντε οι ξένες και να τρωνε το ψωμι απο τις Ελληνίδες Top model..!! Πώς θα ζήσουν αυτες? χαχαχαχαχ:D:lateam


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:24:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam