Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι ληστές με τις μπουλντόζες

This is a discussion on Συνελήφθησαν οι ληστές με τις μπουλντόζες within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Τέλος στη δράση των μελών της συμμορίας που διέπρατταν ληστείες σε βάρος χρηματαποστολών χρησιμοποιώντας εκρηκτικά και μπουλντόζες για να ακινητοποιήσουν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-10-2009, 23:56:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Συνελήφθησαν οι ληστές με τις μπουλντόζες


Τέλος στη δράση των μελών της συμμορίας που διέπρατταν ληστείες σε βάρος χρηματαποστολών χρησιμοποιώντας εκρηκτικά και μπουλντόζες για να ακινητοποιήσουν και να ανοίξουν τα θωρακισμένα οχήματα, έθεσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής που μετά από έρευνες συνέλαβαν τρία από αυτά. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 44 ετών και μία 24χρονη όλοι ελληνικής υπηκοότητας σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τέσσερις ακόμη συνεργοί τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 74 κιλά κάνναβης σε 71 συσκευασίες έτοιμες για εμπορία, ένα πολεμικό όπλο καλάζνικοφ, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα αναισθητικό σπρέι, καθώς επίσης, μία ζυγαριά ακριβείας και 8.200 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες με τους συνεργούς τους εδώ και οχτώ μήνες συνέστησαν συμμορία και διέπραξαν τρεις τουλάχιστον επιθέσεις:

Στις 9 Ιανουαρίου έκλεψαν μοτοσικλέτα από τη Λάρισα με την οποία πήγαν στα Τρίκαλα και λήστεψαν την Αγροτική Τράπεζα από όπου άρπαξαν συνολικά 210.000 ευρώ.

Στις 10 Φεβρουαρίου έκλεψαν φορτηγό- ψυγείο στο Μοσχάτο και λίγες μέρες αργότερα στις 3 Μαρτίου το χρησιμοποίησαν για να εγκλωβίσουν όχημα χρηματαποστολής στο Χαϊδάρι του οποίου προσπάθησαν να σπάσουν το παρμπρίζ με βαριοπούλα και δυναμίτιδα, ενώ πυροβόλησαν και κατά του οδηγού της χρηματαποστολής αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το όχημα γι΄αυτό τράπηκαν σε φυγή.

Στις 23 Μαρτίου έκλεψαν σκαπτικό μηχάνημα τεχνικής εταιρίας δημοσίων έργων από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την ίδια μέρα εγκλώβισαν με αυτό όχημα χρηματαποστολής στον Αλιμο, το οποίο προσπάθησαν να ανοίξουν χτυπώντας το με τον εκσκαφέα, καθώς επίσης και με εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος που τοποθέτησαν στην πόρτα. Επίσης, με αυτόματο όπλο πυροβόλησαν κατά του οδηγού αλλά αυτός κατάφερε τελικά να ξεφύγει και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας, για ληστείες ενώ σε βάρος του 44χρονου ένταλμα σύλληψης του 4ου ανακριτή Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές.



ert
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
korn (21-10-2009)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Θανάσιμος τραυματισμός από ληστές LATEAM RSS NEWS 0 08-02-2011 13:16:
Μπουλντόζες του ΥΠΕΚΑ στο κάμπινγκ Βούλας LATEAM RSS NEWS 0 01-09-2010 08:05:
Μπήκαν οι μπουλντόζες στο Βοτανικό για το γήπεδο του Παναθηναϊκού LATEAM RSS NEWS 0 09-05-2009 19:20:
Μπήκαν οι μπουλντόζες στο Βοτανικό για το γήπεδο του Παναθηναϊκού LATEAM RSS NEWS 0 08-05-2009 17:26:
Ληστές... εν δράσει LATEAM RSS NEWS 0 14-04-2008 21:22:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:55:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam