Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   "Τελευταία αποστολή" για τον Γ. Κοίλιαρη (https://www.lateam.gr/forum/f21/teleutaia-apostoli-gia-ton-g-koiliari-23320/)

geodon 18-11-2008 19:07:

"Τελευταία αποστολή" για τον Γ. Κοίλιαρη
 
http://img185.imageshack.us/img185/8...ris0910pa4.jpg

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι, στον ΙΝ.Κωνσταντίνου και Ελένης, στο κοιμητήριο Ζωγράφου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο δημοσιογράφο Γιώργο Κοίλιαρη.

Ο Γιώργος Κοίλιαρης, έπειτα από νοσηλεία ενός περίπου μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (15/11). Ο δημοσιογράφος είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Καμπούλ, στις 9 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής. Με C130, μεταφέρθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου και έπειτα από λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Ο Γιώργος Kοίλιαρης γεννήθηκε το 1956 και σπούδασε ιστορία, φιλοσοφία και μοντέρνες τέχνες στο Πανεπιστήμιο Nιούκαστλ της Mεγάλης Bρετανίας.

Εργάστηκε στις εφημερίδες Tα Nέα, Ελευθεροτυπία, Ελεύθερος Τύπος, Bραδυνή, Πρώτη, Επικαιρότητα, στον FLASH και το ΣΚΑΪ και στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην κρατική τηλεόραση, ενώ είχε καλύψει πολλές πολεμικές ανταποκρίσεις- (Λίβανο, Kουρδιστάν, Tουρκία, στον Πόλεμο του Kόλπου, Bοσνία, Nαγκόρνο Kαραμπάχ, Tσαντ, Iσραήλ, Pουμανία, Γεωργία).

Στο Αφγανιστάν είχε βρεθεί κι άλλες φορές και πρόσφατα είχε παρουσιάσει ντοκιμαντέρ με τίτλο “ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Από τον Μέγα Αλέξανδρο στους Ταλιμπάν”, από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Τιμώντας τη μνήμη του Γιώργου Κοίλιαρη η ΝΕΤ θα μεταδώσει στις 11.00 το βράδυ το τελευταίο ντοκιμαντέρ του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Σε αυτή την αποστολή ο Κοίλιαρης συνάντησε τους Ταλιμπάν στα κρησφύγετα τους, και τη φυλή των Νουριστανι, που θεωρούν εαυτούς απόγονους του Μ. Αλεξάνδρου.

Πηγή : cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:17:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam