Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ > ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ σκληρότερη επανέρχεται η “Σέχτα” με την προκήρυξη για τη δολοφονία Σάββα

This is a discussion on Πολύ σκληρότερη επανέρχεται η “Σέχτα” με την προκήρυξη για τη δολοφονία Σάββα within the ΕΛΛΑΔΑ forums, part of the ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ category; Απειλές κατά αστυνομικών, πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, μαρτύρων κατηγορίας εξαπολύονται από την νέα προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» με την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-06-2009, 00:29:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Πολύ σκληρότερη επανέρχεται η “Σέχτα” με την προκήρυξη για τη δολοφονία Σάββα



Απειλές κατά αστυνομικών, πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, μαρτύρων κατηγορίας εξαπολύονται από την νέα προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» με την οποία γίνεται η ανάληψη ευθύνης της άγριας δολοφονίας του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Ν. Σάββα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα νέα στοιχεία που φέρνει η προκήρυξη, είναι η αλλαγή πολιτικού ύφους εκ μέρους της «Σέχτας» αλλά και η ιδιάζουσα σκληρότητα με την οποία είναι γραμμένη.

Η προκήρυξη, η οποία θα δημοσιευθεί στο φύλο των ΝΕΩΝ της Τετάρτης (24/6) είναι μεγαλύτερη σε έκταση από τις προηγούμενες δύο – αυτή που εστάλη μετά το χτύπημα στο Α.Τ.Κορυδαλλού και αυτή που εστάλη μετά την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter – και καταλαμβάνει περίπου εννιά σελίδες.

Βασική διαφορά είναι ότι η οργάνωση αλλάζει ύφος και υιοθετεί ένα πιο πολιτικοποιημένο προφίλ, επιθυμώντας να εξηγήσει εκτενέστερα τα πολιτικά κίνητρα των πράξεων στις οποίες έχουν προβεί.

Δεύτερη διαφορά είναι ότι το ύφος ως προς τις απειλές και τους στόχους γίνεται ακόμη περισσότερο σκληρό από τις δύο προηγούμενες φορές με αποτέλεσμα να διευρύνεται σημαντικά η «λίστα» των ενδεχόμενων στόχων. Εξαπολύονται απειλές κατά δημοσιογράφων, πολιτικών, επιχειρηματιών, μαρτύρων σε δίκες για την τρομοκρατία κ.α. ενώ γίνεται αναφορά σε οργανώσεις του «αντάρτικου πόλεων».

Όσον αφορά την άγρια δολοφονία του 41χρονου αστυνόμου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Ν. Σάββα, στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά στις συνθήκες της δολοφονίας ενώ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς περιγράφεται η πρώην σύζυγος του Αγγελέτου Κανά, την οποία προστάτευε ο αστυνομικός ως μάρτυρα.

Πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή από μέλη της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους συναδέλφους τους, που έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος έκαναν την Τρίτη (23/6) έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Οι αστυνομικοί μάλιστα κρέμασαν μαύρα πανιά έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και ζήτησαν η κοινωνία να είναι μαζί με την Αστυνομία στην αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ενωση υπογραμμίζει ότι «η στυγνή δολοφονία του Νεκτάριου Σάββα είναι πλήγμα στους θεσμούς και τη Δημοκρατία» και καλεί «όλους τους συναδέλφους να παραστούν στη συγκέντρωση, που αποσκοπεί στην καταδίκη και δημιουργία κοινωνικού μετώπου απέναντι στην αναβίωση της τρομοκρατίας». Στη διαμαρτυρία των αστυνομικών συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις

Σε μία παράλληλη εξέλιξη στο πεδίο της πολιτικής, το βράδυ της Τρίτης (23/6) συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων– που περιλαμβάνει και το νέο μέτρο για την «κουκούλα». Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η συζήτηση διεξάγεται σε υψηλούς τόνους. Μόνος υποστηρικτής από την Αντιπολίτευση είναι το κόμμα του ΛΑΟΣ ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη το χαρακτήρισε «τρομοκρατικό».


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η «Σέχτα Επαναστατών» πίσω από τη δολοφονία Γκιόλια LATEAM RSS NEWS 0 28-07-2010 08:24:
Την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ανέλαβε η "Σέχτα Επαναστατών", με προκήρυξη που έστειλε στα "Νέα" LATEAM RSS NEWS 0 27-07-2010 20:23:
Κλιματική αλλαγή: Το δυσοίωνο “αύριο” απαιτεί ένα δραστήριο “σήμερα”… P@ntelis Web ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ 0 21-09-2009 22:34:
“Το μίσος και η αγάπη είναι πολύ κοντά” geodon ΥΓΕΙΑ 0 30-10-2008 19:03:
Δημοσκόπηση: “Όχι” σε “Βόρεια Μακεδονία” λέει το 53% P@ntelis Web ΕΛΛΑΔΑ 0 12-10-2008 19:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:31:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam