Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Βοηθήστε για το A' Παιδιατρικό Oγκολογικό Nοσοκομείο (https://www.lateam.gr/forum/f21/voithiste-gia-paidiatriko-ogkologiko-nosokomeio-5056/)

cRc 07-05-2007 12:33:

Βοηθήστε για το A' Παιδιατρικό Oγκολογικό Nοσοκομείο
 
Το LA TEAM στηρίζει το μεγάλο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για την υλοποίηση του A' Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα και καλεί τα μέλη του να συνεισφέρουν όσο και όπως αυτοί καλύτερα μπορούν.
Για το λόγο αυτό η βοήθεια όλων, όσο μικρή και αν είναι αυτή, είναι απαραίτητη.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ PM ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ CRC-SMELL ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΝ LATEAM

Πειρσσότερες πληροφορίες εδώ...



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Περισσότερα από 10.000.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν μέχρι και σήμερα.
Οι λογαριασμοί των τραπεζών Πειραιώς, Eurobank, Εθνικής και Alpha Bank για την δημιουργία του πρώτου Ογκολογικού νοσοκομείου θα παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι το τέλος της εβδομάδας για όσους θέλουν να προσφέρουν.

cRc 07-05-2007 13:29:

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τις εξής υπηρεσίες κατάθεσης προσφορών:

Όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε ολόκληρη την Ελλάδα υποδέχονται τις προσφορές σας στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τον Τηλεμαραθώνιο. Ειδικά για τις 7 Μαΐου, την ημέρα του Τηλεμαραθωνίου, 14 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (κάντε κλικ), σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ για να υποδέχονται τις προσφορές σας. Εσείς δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το κοντινότερο σε εσάς, να βρεθείτε εκεί και να δηλώσετε την πρόθεσή σας. Οι υπάλληλοι της Τράπεζας Πειραιώς θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα. Η προσφορά σας μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα...

Η on line υπηρεσία www.easypay.gr της Τράπεζας Πειραιώς απευθύνεται σε όλους. Αρκεί να έχουν μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας ή ένα λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Πολύ εύκολα μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στον ειδικό λογαριασμό του Τηλεμαραθωνίου κάνοντας κλικ στο λογότυπο αρκεί να έχετε τον αριθμό λογαριασμού σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Κάνοντας κλικ στο λογότυπο θα συνδεθείτε αυτόματα με το πεδίο κατάθεσης για τον Τηλεμαραθώνιο. Και εδώ, η προσφορά σας μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα...

Τα μηχανήματα easypay είναι μια νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς. Στα περισσότερα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και σε δεκάδες επιλεγμένα σημεία εκτός Τράπεζας, βρίσκονται εγκατεστημένα ειδικά μηχανήματα αυτόματων πληρωμών. Το μόνο που χρειάζεστε για να τα χρησιμοποιήσετε είναι χρήματα σε μετρητά. Από εκεί πολύ εύκολα θα πλοηγηθείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα κατάθεσης προσφορών για τον Τηλεμαραθώνιο. Για να μάθετε που βρίσκονται αυτά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών κάντε κλικ εδώ. Η προσφορά σας στα συγκεκριμένα μηχανήματα πραγματοποιείται ανώνυμα.

Αν παρολ' αυτά δεν έχετε ούτε τη δυνατότητα να βρεθείτε σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ούτε να χρησιμοποιήσετε τις on line υπηρεσίες της, ένας ειδικός τηλεφωνικός αριθμός έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Καλώντας τον, μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά που επιθυμείτε μεσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας χρέωσης. Αρκεί να έχετε μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας (VISA/Mastercard). Ο ειδικός αυτός τηλεφωνικός αριθμός είναι: 21 11 202020.

Winbank :
Το winbank internet είναι η on line υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της που έχουν οποιοδήποτε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, πολύ εύκολα, να μεταφέρουν το ποσό που επιθυμούν, εκεί που επιθυμούν, κάθε στιγμή της ημέρας. Ειδικά για τον Τηλεμαραθώνιο, μέσω του winbank internet, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, με μερικά κλικ, να καταθέσουν την προσφορά τους στον ειδικό λογαριασμό του Τηλεμαραθωνίου. Αν έχετε, λοιπόν, λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς κάντε κλικ στο λογότυπο και συνδεθείτε αυτόματα. Η προσφορά σας και εδώ μπορεί να γίνει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα...

cRc 07-05-2007 13:41:

Ακόμα μπορείτε να συνεισφέρετε με τους εξής τρόπους:

* Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζοντας τον Τηλεμαραθώνιο και το Σύλλογο Ελπίδα, προσφέρει 1? για κάθε πελάτη που θα πραγματοποιήσει αγορά στα καταστήματά του τη Δευτέρα 7/5. Επισκεφθείτε ένα από τα 385 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, που ειδικά για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους έως τις 21:00.

* Επισκεφθείτε από την Παρασκευή 4/5 έως και το Σάββατο 12/5 το κοντινότερο κατάστημα Carrefour ή Champion Μαρινόπουλος και προμηθευτείτε τη συλλεκτική κονκάρδα "Αλυσίδα Αγάπης" στη συμβολική τιμή των ?2, συνεισφέροντας στους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

* Τη Δευτέρα 7/5 η εταιρία Glou θα προσφέρει το 10% του τζίρου των καταστημάτων της στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Επίσης, αγοράζοντας από τα καταστήματα Glou τη συλλεκτική ταυτότητα "Αλυσίδα Αγάπης" στη συμβολική τιμή των ? 5, συνεισφέρετε κι εσείς στον ίδιο σκοπό.

* Το Θέατρο Badminton προσφέρει το 50% των εισπράξεων του Jesus Christ Superstar για τις πωλήσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα 7/5. Πωλήσεις γίνονται από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketnet στο τηλέφωνο 210 8840600, από τα ταμεία του θεάτρου, από τα ταμεία της Ticketnet στα Virgin Megastores και από το internet στο site www.ticketnet.gr. Ισχύει για όλες τις παραστάσεις του Jesus Christ Superstar έως τις 14/5 αρκεί η κράτηση – πώληση των εισιτηρίων να γίνει στις 7/5 από τις 9 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

* Επισκεφθείτε το Σάββατο 5/5 το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!! Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

* Τα Haagen-Dazs Cafe, ο πιο «γλυκός» τόπος συνάντησης των φανατικών της απόλαυσης, γίνονται ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης για την ελπίδα, συμμετέχοντας με υπερηφάνια στον Τηλεμαραθώνιο του MEGA και προσφέροντας όλες τις εισπράξεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 7/5 στα 27 Haagen-Dazs Cafe Πανελλαδικά.

* To Allou! Fun Park προσφέρει το σύνολο των εσόδων του τη Δευτέρα 7/5 προκειμένου να ενισχύσει την πρωτοποριακή προσπάθεια για τη δημιουργία του A' Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα. Κάθε επίσκεψη στο Allou! Fun Park βοηθά να έρθει το όραμα όλων μας για περισσότερα παιδικά χαμόγελα, πιο κοντά.

* Τη Δευτέρα 7/5 αναζητήστε πληροφορίες στην εξελιγμένη υπηρεσία Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος στον αριθμό 11850. Η εταιρία MEDIATEL θα προσφέρει όλα τα έσοδα της ημέρας στους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

cRc 07-05-2007 13:46:

Μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και να στείλετε sms στα εξής νούμερα:

211 687 5 687 (αστική χρέωση)
Αυτός είναι ο αριθμός που μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο για να καταθέσετε, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, οποιαδήποτε χρηματική προσφορά. Θα ενεργοποιηθεί από το πρωί της Δευτέρας 7 Μαΐου και θα παραμείνει ανοιχτός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του Τηλεμαραθωνίου μέχρι αργά το βράδυ. Εκπρόσωποι των εταιριών AltecTelecoms και Mediatel θα απαντούν σε όλες τις κλήσεις σας ενώ δεκάδες επώνυμοι καλεσμένοι του Γρήγορη Αρναούτογλου από το πρωί της Δευτέρας μέχρι το βράδυ από το "Αθηνών Αρένα" θα απαντούν ζωντανά σε κάποιες από τις κλήσεις σας.

901 11 121 121 (ΟΤΕ1,18 ? / κλήση συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)
Αυτός είναι ένας αριθμός αυτόματης χρέωσης όπου κάθε τηλεφώνημα αυτομάτως καταχωρείται ως προσφορά ?1,18 στον Τηλεμαραθώνιο. Μπορείτε να καλέσετε στο συγκεκριμένο αριθμό μόνο από σταθερό τηλέφωνο, όσες φορές επιθυμείτε, και τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική υπηρεσία αποτελούν προσφορά για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

"ΕΛΠΙΔΑ" SMS ΣΤΟ 1919 (1,19 ? / sms συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)
Μπορείτε να στείλετε sms με τη λέξη "ΕΛΠΙΔΑ" στο 1919 από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, όσες φορές θέλετε. Ο τρόπος γραφής της λέξης μπορεί να διαφέρει από τον παραπάνω (πεζά, κεφαλαία, πεζοκεφαλαία, λατινικά κλπ) αρκεί ωστόσο να τη σχηματίζει έστω και φωνολογικά. Κάθε sms καταχωρείται ως προσφορά ?1,19 στον Τηλεμαραθώνιο και όλα τα έσοδα από τη συγκεκριμένη τηλεφωνική υπηρεσία αποτελούν προσφορά για τους σκοπούς του Τηλεμαραθωνίου.

cRc 07-05-2007 13:49:

στην όλη αυτή προσπάθεια έρχετε να προστεθεί και ο τηλεμαραθώνιος του MEGA :

Το Mega αγκαλιάζει το μεγάλο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για την υλοποίηση του A' Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα, μιας μεγάλης αυτοδύναμης νοσηλευτικής μονάδας, πρότυπο για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα θεραπείας που υπόσχεται να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες μικρά παιδιά με προβλήματα υγείας. Σήμερα το όραμα αυτό είναι πιο κοντά στην υλοποίησή του από ποτέ. Για το λόγο αυτό η βοήθεια όλων, όσο μικρή και αν είναι αυτή, είναι απαραίτητη. Το μεγάλο έργο θεμελιώνεται άμεσα. Γι΅ αυτό τώρα είναι η στιγμή οι προσπάθειες όλων μας να εντατικοποιηθούν…

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2007 το Mega, από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι αργά το βράδυ, αφιερώνει ολόκληρο το τηλεοπτικό του πρόγραμμα σΆ αυτόν το στόχο: την ενημέρωση όλων για τη σημαντική αυτή προσπάθεια και τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων για την επίτευξή του.

Η εκστρατεία θα κορυφωθεί στις 21:00 με ένα μαραθώνιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την «Αθηνών Αρένα» με παρουσιαστές το Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, και με τη συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών και πολλών προσωπικοτήτων από την πολιτική, πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου.

...από το βράδυ της Κυριακής 6 Μαΐου:
Το σύνθημα της έναρξης δίνεται την Κυριακή 6 Μαΐου στις 22:10 από το «Πιο Πολύ την Κυριακή», ενώ τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» το πρωί της Δευτέρας, στις 06:30. Από τις 10:00 και μετά, ο Τηλεμαραθώνιος «μετακομίζει» στο πλατό της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το Πρωί». Επιστήμονες, καλλιτέχνες, γονείς παιδιών που βιώνουν την ασθένεια θα μιλήσουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ομάδα της εκπομπής και θα προσπαθήσουν να κινητοποιήσουν το κοινό στο να συμμετέχει. Την ίδια ώρα θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με διαφορετικά μέρη της Αθήνας και της Ελλάδας.

...συνεχίζοντας το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Μαΐου:
Αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» θα συνεχιστεί με στόχο και πάλι την ενημέρωση και κινητοποίηση του κοινού έτσι ώστε, όσο περνάει η ώρα, η αλυσίδα αγάπης να μεγαλώνει. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η εκπομπή «Λεφτά στα Τυφλά», στην οποία ο Τάσος Κωστής με την Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και η Μαρία Καβογιάννη με την Καίτη Κωνσταντίνου, παίζουν με τον Χρήστο Σιμαρδάνη και κερδίζουν για τα παιδιά. Στις 20:00 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου, η Ρούλα Κορομηλά θα συμμετέχει ενεργά με ένα ρόλο-έκπληξη.

...φτάνοντας το βράδυ:
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 στο «Αθηνών Αρένα» με οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Πλήθος καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων του πολιτικού, πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χώρου θα γεμίσουν τη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» ενώνοντας τη φωνή τους και συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο σε αυτή τη γιγάντια προσπάθεια. Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και το συγκρότημα C:Real, οι οποίοι θα τραγουδήσουν για τα παιδιά.


...καθόλη τη διάρκεια της ημέρας:
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, Δήμοι της Αθήνας και της περιφέρειας, καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι θα συμβάλλουν δυναμικά. Συγκεκριμένα:

* Από το πρωί στην πλατεία Κοραή άνθρωποι κάθε ηλικίας θα ενώσουν τα χέρια τους με τα χεράκια των παιδιών που ανήκουν στο Σώμα Ελλήνων Οδηγών, σχηματίζοντας την πρώτη ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το παράδειγμα για το στίγμα της ημέρας.

* Η Βίκυ Σταυροπούλου θα βρίσκεται από το πρωί στο Περιστέρι, με «ένα μπουκέτο μπαλόνια». Κατά τη διάρκεια της ημέρας η Βίκυ θα προσπαθήσει να πουλήσει 57 χιλιάδες μπαλόνια, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για το Πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο για Παιδιά. Στο τέλος της ημέρας, το μπουκέτο που θα έχει σχηματιστεί θα ξεκινήσει ένα «μαραθώνιο» ταξίδι στον αττικό ουρανό.

...αλλά και εκτός Αθηνών:
Ενεργή θα είναι και η συμμετοχή της περιφέρειας στον Τηλεμαραθώνιο: το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, όπου ο Πασχάλης Τερζής θα δώσει μία μικρή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον σκοπό της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Εκδηλώσεις με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και πλήθους εθελοντών θα πραγματοποιηθούν στην Ξάνθη, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στην Κάρπαθο και αλλού.

Smell 07-05-2007 15:25:

Ας ξεκινησω εγω τις προσφορες

Stefania 07-05-2007 23:25:

:ok: κι εγω συμμετεχω!!!! Θαναση εχεις PM

Stella 07-05-2007 23:41:

Θαναση πμ

Smell 08-05-2007 18:00:

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ειναι 140,00 ? εύχομαι σε παρόμοια μελλοντική προσπάθεια να κάνουμε κάτι καλύτερο
http://img156.imageshack.us/img156/9791/megarg3.png

Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσφορές σας




Ομάδα Διαχείρισης-Συντονισμού LATEAM

aggelos_a 08-05-2007 19:19:

και εγω εγω

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:46:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam