Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΛΛΑΔΑ (https://www.lateam.gr/forum/f21/)
-   -   Ωραία η φούστα σου αγαπητέ... (https://www.lateam.gr/forum/f21/wraia-i-fousta-sou-agapite-405/)

Stefania 04-08-2006 12:13:

Ωραία η φούστα σου αγαπητέ...
 
67χρονος δικηγόρος από τη Ν. Ζηλανδία, βρήκε τον πλέον πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για το ανδροκρατούμενο δικαστικό σύστημα της χώρας του



Ένα ωραίο μεσάτο πουκάμισο, μία φούστα μέχρι το γόνατο και ένα ζευγάρι κομψές ψηλοτάκουνες γόβες με ασορτί τσάντα είναι μία εμφάνιση κομψή και σοβαρή, δηλαδή η πλέον ενδεδειγμένη για να πάτε στο δικαστήριο, αν είστε λειτουργοί της Δικαιοσύνης. Οπότε ένα μπλε σκούρο ταγιέρ και ένα μπλε πουκάμισο με διακριτικά άσπρα σχέδια είναι ένα θέαμα που συναντά κανείς συχνά στις δικαστικές αίθουσες.





Αυτό που δε συναντά συχνά, είναι το μπλε σκύρο ταγιέρ με αξεσουάρ ένα μουστάκι, εκτός και αν έχει πάει στα δικαστήρια της Νέας Ζηλανδίας. Βλέπετε, ο 67χρονος δικηγόρος Ρομπ Μούντι, γνωστός πλέον και ως κυρία Άλις, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την ανδροκρατούμενη διαφθορά στο δικαστικό σύστημα της Νέας Ζηλανδίας: εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ουέλιγκτον με φούστα και γυναικεία τσάντα, χωρίς όμως τις ψηλοτάκουνες γόβες, θα είχε φαίνεται ορθοστασία και όπως και να το κάνουμε δεν είναι συνηθισμένος!



Απλώς δεν τα πάει καλά με την ανδρική ηθική

Ο κ. Μουντ είναι ετεροφυλόφιλος, παντρεμένος με τρία παιδιά. Στο παρελθόν έπαιζε ράγκμπι, ενώ ήταν γραμματέας της αστυνομικής ένωσης της Νέας Ζηλανδίας και όπως λέει εκ γενετής είχε το χάρισμα να καταλαβαίνει τις γυναίκες.



Ο ίδιος δήλωσε πως από εδώ και πέρα θα φοράει γυναικεία ρούχα στην καθημερινή του ζωή. Ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να τον φωνάζουν "κυρία 'Αλις". Επίσης, είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε γυναικεία ρούχα. Το είχε ξανακάνει και ως γραμματέας της αστυνομικής ένωσης.



Όπως τόνισε, προτιμά και νιώθει ότι σχετίζεται περισσότερο με το γένος που δημιουργεί τη ζωή, ενώ πιστεύει και στην ισότητα. "Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ανδρική ηθική. Η ανδρική κουλτούρα περιλαμβάνει τον εκφοβισμό, την εξουσία, τη δύναμη και την κυριαρχία" είπε ο 67χρονος δικηγόρος.



Πάντως, σε αυτή του την προσπάθεια δεν είναι μόνος, καθώς έχει την πλήρη στήριξη της οικογένεια του. Για την ιστορία, ο κ. Μουντ, μπορεί να φόρεσε φούστα, αλλά το μουστάκι του δε σκοπεύει να το ξυρίσει.

Stella 04-08-2006 12:22:

:thumbsup :thumbsup καλοοοοοο!!!!!!! :damnfunny :damnfunny :damnfunny :damnfunny :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Stefania 04-08-2006 12:28:

Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:24:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam