Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Αϊ σιχτίρ Άγιε Βαλεντίνε

This is a discussion on Αϊ σιχτίρ Άγιε Βαλεντίνε within the ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αυτή την υστερία που πιάνει τις γυναίκες κάθε Φλεβάρη, δεν την καταλαβαίνω. Τις ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να νιώσουν, έστω κι ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-02-2007, 20:56:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Αϊ σιχτίρ Άγιε Βαλεντίνε


Αυτή την υστερία που πιάνει τις γυναίκες κάθε Φλεβάρη, δεν την καταλαβαίνω. Τις ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να νιώσουν, έστω κι αν εμείς υποκρινόμαστε, ότι τις αγαπάμε αυτή τη συγκεκριμένη μέρα (και να το δείξουμε βάζοντας το χέρι στην τσέπη βαθιά, πολύ βαθιά) παρά όλο τον υπόλοιπο καιρό.

Πάρε ένα απλό παράδειγμα: στις 13 Φεβρουαρίου έχετε σφαχτεί και έχετε ανταλλάξει λόγια βαριά, αλλά στις 14 εκείνη απαιτεί όλα να είναι μέλι γάλα και φυσικά να γίνουν κατά γράμμα όλα όσα απαιτεί η μέρα για τα οποία έχει φροντίσει να ενημερωθείς μέσω μιας φίλης της (άσχετα, αν θα κάνει την έκπληκτη όταν θα δει τι «σκέφτηκες» να της ετοιμάσεις).

Οι γυναίκες αδυνατούν να καταλάβουν ότι εμείς οι άντρες έχουν με τον ρομαντισμό μία σχέση μίσους και τις πολλές τις ζουζουνομαμουνιές δεν τις σηκώνουμε. Είναι απίστευτα γελοίο να κάθεται κανείς και να οργανώνει ένα βράδυ «αγάπης», ένα βράδυ που πρέπει να είμαστε ντυμένοι καλά, πρέπει να έχουμε πάρει τουλάχιστον λουλούδια, πρέπει να τις μιλάμε ρομαντικά και πρέπει να κάνουμε έρωτα γιατί το απαιτεί η μέρα.

Και φυσικά μην τολμήσεις και περάσεις τη μέρα στο ντούκου, γιατί έχεις να φας γκρίνια για τους επόμενους πέντε κωλοβαλεντίνους τουλάχιστον, αν είστε ακόμα μαζί. Γιατί εγώ βίωνα τους περισσότερους χωρισμούς μου περί τα τέλη Φεβρουαρίου και δεν καταλάβαινα γιατί. Τελικά, δεν ήθελε και πολύ σκέψη. Αντιλήφθηκα πόσο μαλάκας ήμουν και αποφάσισα πως στις επόμενες κοινωνικές μου επαφές θα συστήνομαι διαφορετικά, π.χ. Χαίρω πολύ Φούφουτος, σιχαίνομαι τον Άγιο Βαλεντίνο. Έτσι, για να ξέρουμε από την αρχή που βαδίζουμε.

Οι άντρες δεν είναι σνομπ με τον έρωτα και τον ρομαντισμό, τουναντίον, όταν νιώθουν κάτι το δείχνουν. Και λουλούδια θα προσφέρουν και κεριά θα ανάψουν και θα μαγειρέψουν αν χρειαστεί και την αγκαλιά τους θα ανοίξουν οποιαδήποτε άλλη μέρα εκτός από τις 14 Φλεβάρη, που σημαίνει ότι αυτό θα γίνει όποτε το θέλουν εκείνοι και όχι όταν το αποφασίζει κάποιος άλλος γι’ αυτούς, οπότε... αϊ σιχτίρ Άγιε Βαλεντίνε!
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εδώ κοίτα, Αγιε Βασίλη geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 01-01-2007 20:16:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:15:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam