Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (31 Αυγούστου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (31 Αυγούστου 2009) within the ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι καλή. Θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ σας ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-08-2009, 13:53:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (31 Αυγούστου 2009)




ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι καλή. Θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ σας και θα τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια. Θα μπορέσετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Μη σας παρασύρουν ανόητες υποψίες στη σχέση. Δεν θα βγουν σε καλό. Οι εκπλήξεις που θα δεχθείτε από το ταίρι σας θα επαναφέρουν τη συναισθητική ζωή σε σωστά επίπεδα.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Θα σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Εάν προκύψουν έξοδα που αφορούν το σπίτι, μην αγχωθείτε γιατί θα προκύψουν και κάποια έσοδα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Θα έχετε υποστήριξη από φίλους. Η αισιόδοξή σας στάση θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην συναισθηματική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Αν έχετε αποφασίσει να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας, καλό είναι να το πράξετε. Μη δίνετε ψεύτικες ελπίδες. Μην αγχώνεστε τόσο με τη δουλειά σας , δε θα σας βγει σε καλό. Μην πιέζετε καταστάσεις. Δεν θα έχετε αποτέλεσμα. Θετικές εξελίξεις έχουν οι προσπάθειές σας να ορθοποδήσει η επιχείρησή σας , όσοι έχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Έχετε διαφωνίες με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και καλύτερα να αποφύγετε τη συζήτηση. Θα καταλήξετε σε έντονο καυγά. Μη χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην το βάζετε κάτω στην πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Ηρεμίστε, συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και όλα θα πάνε καλά.


ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Φροντίστε τον εαυτό σας. Βελτιώστε τη διατροφή σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην αποφεύγετε τους φίλους σας. Σας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε το και πλησιάστε το σύντροφό σας. Σημαντική βοήθεια που δεν υπολογίζατε θα λάβετε από φίλους σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Εποικοδομητικές μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε για να ξεπεράσετε τα προβλήματα στην εργασία σας. Μην είστε καχύποπτοι. Κανείς δεν μπορεί να σας κατακρίνει για τις επιλογές σας. Αναλάβετε την ευθύνη και μην αφήνετε τους άλλους να επέμβουν. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση χρημάτων της επιχείρησής σας. Κάντε σωστό προγραμματισμό.


ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Εάν νιώθετε περιορισμένοι από τη σχέση σας, προσπαθήστε από κοινού να ξεπεράσετε τα προβλήματα, αλλιώς να τη διακόψετε. Νιώθετε ποθητοί και αυτό σας ανεβάζει ιδιαίτερα. Απολαύστε το, αλλά φροντίστε να κρατηθείτε μέσα στα όρια και τον έλεγχο. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ελεύθερους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Ίσως προκύψουν και κάποιες δαπάνες που δεν υπολογίζατε, για αυτό μην κάνετε σπατάλες. Κρατήστε τα χαλινάρια. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και αφήστε τα προβλήματα. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε συνέχεια το μυαλό σας. Τα προβλήματα στη δουλειά σας δεν σταματούν αλλά καλό είναι να τα αντιμετωπίζετε ψύχραιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Μην είστε αδικαιολόγητα αυστηροί με φιλικά σας πρόσωπα. Επιπόλαιοι χειρισμοί μπορεί να σας κοστίσουν τη διάλυση φιλίας. Περίεργες εξελίξεις θα έχετε για τη σχέση σας. Θα αντιληφθείτε ότι ο σύντροφός σας δεν ανταποκρίνεται τόσο όσο υπολογίζατε. Αλλαγές θα γίνουν στα επαγγελματικά σας και καλύτερα να φροντίσετε να τις δείτε θετικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Φίλος θα σας βοηθήσει. Βελτιώστε λίγο την επικοινωνία με τους συγγενείς. Μην απομακρύνεστε. Δεν θα ωφελήσει. Θετικά τα οικονομικά σας. Αν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας, μη διστάσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Όσοι δεν εργάζεστε μην απογοητεύεστε εύκολα από τις πρώτες προσπάθειες εύρεσης εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από καταστάσεις του περιβάλλοντός σας. Μην αφήνετε τις αδυναμίες σας να μαθευτούν. Ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από το σύντροφό σας. Ανακτάτε την εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο του βάζετε νέες βάσεις. Αυτό είναι καλό γιατί το ζώδιο σας δεν φημίζεται για τις μακροχρόνιες σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Στιγμές πάθους σας περιμένουν σήμερα. Εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες σας και αναθερμάνετε τη σχέση σας. Θετικά νέα στην εργασία σας αλλά θετικά νέα έρχονται και για αυτούς που είστε ελεύθεροι. Καλό είναι να βρείτε νέους τρόπους να προσεγγίζετε το αντίθετο φύλο.


Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (9 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 09-10-2009 14:05:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 08-10-2009 14:20:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (16 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 16-09-2009 15:18:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (9 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 09-09-2009 15:03:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 08-09-2009 14:21:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:57:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam