Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f23/)
-   -   ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!! (https://www.lateam.gr/forum/f23/nea-ereyna-1515/)

Exodia 19-11-2006 13:27:

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!!!
 
[left:a4a37ef654]http://img179.imageshack.us/img179/7007/imagessexno0.jpg[/left:a4a37ef654]
ποικιλία και η συχνότητα στο σεξ εγγυάται και τον οργασμό, αύμφωνα με ένα από τα πορίσματα πρόσφατης έρευνας, που έγινε...από πανεπιστήμια της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ. Κατά την έρευνα, ρωτήθηκαν 19000 άτομα, προκειμένου να διαπιστωθεί η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των Αυστραλών, αλλά και η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τους.

Η ποικιλία φαίνεται να αποτελεί λέξη-κλειδί για μια ικανοποιητική ζωή, όσον αφορά -τουλάχιστον - τις γυναίκες.

Στα πορίσματα της έρευνας δημοσιεύεται πως οι γυναίκες, οι οποίες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες ή κατά τη σεξουαλική πράξη χρησιμοποιούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, έχουν συχνότερα οργασμούς, σε αντίθεση με αυτές, που έχουν αφήσει τη "ρουτίνα" να εδραιωθεί στη σεξουαλική τους ζωή.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην έκθεση για τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, μιας και - σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία - αυτές αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα ευχαρίστησης από τη σεξουαλική πράξη.

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι, ενώ το ποσοστό των ανδρών, που δεν είχαν οργασμό κατά την τελευταία τους σεξουαλική περίπτυξη, ήταν 5,2%, το ποσοστό των ανοργασμικών γυναικών, οι οποίες είχαν σχέσεις με άνδρες, ανερχόταν στο 31,1%, ενώ μειωμένο ήταν το ποσοστό των ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες δεν είχαν οργασμό, που κυμαινόταν στο 24%.

Όσον αφορά την "καταστρατήγηση της φαντασίας" στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, που λειτουργεί ως "παράγοντας καταλυτικός για την ευχαρίστηση", παρατηρήθηκε πως οι γυναίκες, που αποφάσισαν να γίνουν "περισσότερο περιπετειώδεις στο κρεβάτι", βελτίωσαν και τη σεξουαλική τους εμπειρία κατά 90%, σε αντίθεση με αυτές, οι οποίες παρέμειναν προσκολλημένες στις τετριμμένες πρακτικές!

Πάντως, για την "ανοργασμική επιδημία στην Αυστραλία", η οποία "μαστίζει" τις γυναίκες, δε φταίνε εξ ολοκλήρου οι άντρες.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, οι λόγοι είναι μάλλον κοινωνιολογικοί και ψυχολογικοί και σχετίζονται με την ανατροφή των γυναικών και τις αξίες, που διδάχθηκαν από τα παιδικά τους χρόνια.

Όσο για τους άντρες, η έρευνα δείχνει ότι "θέλουν το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες" και το αποζητούν πιο συχνά από αυτές.

Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση των γυναικών, οι άντρες παραδέχονται ότι "η ποικιλία και η φαντασία σίγουρα βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή".


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:25:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam