Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Apollon Pallace

This is a discussion on Apollon Pallace within the ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΗΈλλη Κόκκινου και ο Θάνος Πετρέλης συναντιούνται στο Apollon, ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-01-2007, 19:26:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Apollon Pallace

ΗΈλλη Κόκκινου και ο Θάνος Πετρέλης συναντιούνται στο Apollon, ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι απλώς λόγια. Το εννοούμε απόλυτα και θα το ανακαλύψετε και εσείς από την είσοδο. Όλα είναι πλήρως οργανωμένα και τέλεια στημένα. Τα φώτα, ο ήχος, τα σκηνικά, η διαμόρφωση του χώρου, με not point τους κόκκινους δερμάτινους καναπέδες του ισογείου.

Και για να συμπληρωθεί η εικόνα έγινε πολύ προσεκτικά η επιλογή των τραγουδιστών που ολοκληρώνουν το φετινό πρόγραμμα. Ανάμεσα τους η Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία μας «τρέλανε» όλη τη χρονιά με το hit «Πάνω στην Τρέλα μου». Λίγο πριν τη μία η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται.

Από την ορχήστρα ακούγεται η επιβλητική εισαγωγή του «Ευτυχώς», ενώ τα φώτα «παίζουν» σε όλες τις αποχρώσεις και ο Πετρέλης κάνει την είσοδο του στη σκηνή. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του τραγουδιστή σχετικό με τη συνεργασία του με τον Φοίβο. Του άρεσε η «φλέβα» και η ένταση που βγάζει στα live του στην πίστα.

Αυτό ακριβώς βλέπουμε και εμείς. Έναν άνθρωπο να «χτυπιέται» και να μας παρασύρει με τις ερμηνείες του. Η καινοτομία του σχήματος αυτού είναι η εναλλαγή των εμφανίσεων των μεγάλων ονομάτων. Για του λόγου το αληθές, ο Πετρέλης τραγουδάει για 20 λεπτά, μετά βγαίνει η Κόκκινου για μια ώρα και ύστερα εμφανίζεται ξανά ο Πετρέλης.

Η Έλλη Κόκκινου ξεκινά με το «Κι άλλο», το καινούριο δυναμικό τραγούδι της και με ένα αισθησιακό χορευτικό. Ενσωματώνεται άψογα στα shows και μας απογειώνει. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν επαναπαύεται και κάθε χρόνο βελτιώνεται και περισσότερο, τόσο στη φωνή, όσο και στην κίνηση της.

Έχει δημιουργήσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα και «ανεβάζει» τον κόσμο. Μια ώρα μετά έρχεται πάλι ο Πετρέλης να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η συνεργάτρια του, αλλάζει το ύφος του πρώτου προγράμματος και ανεβάζει τους θαμώνες στα τραπέζια.

Info: Λ. Συγγρού 259 & Αμφιθέας , Ν.Σμύρνη, τηλ. 210 9427580 – 1. Φιάλη ουίσκι 160 ευρώ (απλη), 175 ευρώ (σπέσιαλ). Μπουκάλι κρασί (ανά 2 άτομα) 90 ευρώ. Είσοδος με ποτό 15 ευρώ. Ανοιχτά Πέμπτη – Κυριακή.
[right:926f2288c6]http://img402.imageshack.us/img402/4285/116860326520ia5.jpg[/right:926f2288c6]
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam