Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   «Είναι σαν να έφυγε η μητέρα μου» (https://www.lateam.gr/forum/f25/einai-san-na-efuge-i-mitera-mou-56333/)

ironitsa 22-03-2010 11:56:

«Είναι σαν να έφυγε η μητέρα μου»
 
Αυτό εξομολογήθηκε στους πολύ στενούς του φίλους και συνεργάτες ο Γιώργος Αλκαίος μόλις έμαθε για το θάνατο της γυναίκας που τον μεγάλωσε, της γιαγιάς του.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν μπορούσε να πιστέψει το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα. Από τη μία κέρδιζε την πρώτη θέση στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision και από την άλλη μάθαινε για το χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου.
Τόσο ο πατέρας του όσο και οι αγαπημένοι του φίλοι γνώριζαν για το θάνατο της γιαγιάς του λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη του μάχη το βράδυ της Παρασκευής για τη Eurovision. Επέλεξαν όμως να μην πουν τίποτα στον Γιώργο, προκειμένου να μη φορτιστεί περισσότερο συναισθηματικά.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και καθΆ όλη τη διάρκεια της πορείας του δεν έδωσε δικαιώματα για την προσωπική του ζωή. Έτσι, ακόμα και σΆ αυτήν τη δύσκολη στιγμή επέλεξε απολύτως διακριτικά, με τους πιο στενούς δικούς του ανθρώπους, να πει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη του γιαγιά.



Πηγή:loipon.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam