Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Ελεονώρα Μελέτη - Γιάννης Ολιζιέρσκυ.. τίτλοι τέλους

This is a discussion on Ελεονώρα Μελέτη - Γιάννης Ολιζιέρσκυ.. τίτλοι τέλους within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Χώρισε η Ελεονώρα η Μελέτη με το Γιάννη της, τον Ολιζιέρσκυ και αντί για το προσκλητήριο του γάμου της, στα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-02-2011, 22:17:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Ελεονώρα Μελέτη - Γιάννης Ολιζιέρσκυ.. τίτλοι τέλους

Χώρισε η Ελεονώρα η Μελέτη με το Γιάννη της, τον Ολιζιέρσκυ και αντί για το προσκλητήριο του γάμου της, στα χέρια μας κρατάμε το ανακοινωθέν του χωρισμού της.

Ήταν πέρσι τέτοια εποχή που μάθαμε τα μαντάτα για το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη από το δικό της Γιάννη, κι ένα χρόνο μετά (είναι τώρα ώρα να αρχίσουμε να λέμε πάλι πως η Νονώρα μιμείται την Ελένη), σκάει και η βόμβα για το χωρισμό της Ελεονώρας, μετά από τρία χρόνια σχέσης με το δικό της Γιάννη. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ανεπίσημα εδώ και μερικούς μήνες αλλά πλέον πήρε και την απόφαση να το δημοσιοποιήσει.

Αν θυμάστε, οι πρώτες υποψίες για το χωρισμό, μας είχαν μπει στο μυαλουδάκι, όταν το καλοκαιράκι η Ελεονώρα ανακοίνωσε πως θα μείνει για ένα διάστημα με τους γονείς της στο πατρικό της. Τότε η Μελέτη σφύριξε αδιάφορα στα σενάρια που μιλούσαν για τέλος στη σχέση της με τον γαλανομάτη αγαπημένο της.

Η ίδια, ξεπερνώντας τις ανακοινώσεις του πρώην ζεύγους Λάτσιου- Μενεγάκη, μας βομβάρδισε κυριολεκτικά με όλες τις λεπτομέρειες του χωρισμού της και πως τον βιώνει.

...μέχρι ολόκληρη ανακοίνωση σε προσωπική στήλη που διατηρεί σε γυναικείο site, η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους φανς της, τα πάντα όλα!

Και την αλήθεια να τη λεμε: δεν ξέρουμε τώρα ποιό τραγουδάκι θα πρέπει να βρούμε για να ντύσουμε το χωρισμό της Μελέτη! Η "Κόκκινη Γραμμή" είναι πιασμένη, "Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ" δεν είναι του ροκ στυλ της, ο "έρωτας με έρωτα περνάει" είναι δικαιωματικά αφιερωμένος στην Κοκκίνου, θα καταλήξω στο "Ναι, περνώ και μόνη μου καλά" γιατί σήμερα που την είδαμε ντυμένη κοκοράκι και Νταίζη Ντάκ, το συνηδητοποίησαμε: η μαύρη πλερέζα δεν της πάει. Κι ας γράφει και η ίδια στο τέλος της ανακοινωσής της: ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΥΣ1: τον Ιούνιο και μιλώντας στο "Down Town" η Μελέτη τόνισε πως αν χωρίσει δεν θα δώσει συνέντευξη τύπου! Μείναμε στα λόγια.

ΥΣ2: οι διακοπές δεν σώζουν καμιά σχέση, ακόμα κι αν πάρεις σβάρνα τα εξωτικα μέρη. Θα μας μείνουν αμανάτι τα μασάζ και τα μπάνια στο Μπαλί.

ΥΣ3: ζητείται Ματέο, οεοοο

Να και μερικά από τα hot σημεία της προσωπικής εξομολόγησης της Μελέτη:

Δεν έχω μάθει να σας κρύβομαι. Ίσα ίσα που οι περισσότεροι έχετε εκτιμήσει το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος ανοιχτός αυθόρμητος και παρορμητικός(...)Μετά τη δυσάρεστη είδηση ότι η μακροχρόνια σχέση μου που όλοι γνωρίζατε φαίνεται να έχει φτάσει σε ένα τέλος, πολλοί ήσασταν εκείνοι που σπεύσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου με όποιον τρόπο και να μου πείτε τις σκέψεις σας . Σας ευχαριστώ όλους. Το εκτιμώ και σημαίνει πολλά για μένα(...)Η αλήθεια είναι ότι τη φοβόμουν τη στιγμή που μία τόσο προσωπική και δυσάρεστη για μένα στιγμή θα γινόταν γνωστή. Έτρεμα στην ιδέα ότι θα βρεθώ στο επίκεντρο των σχολιασμών και μάλιστα για ένα τόσο λεπτό θέμα. Είχα προβληματιστεί πολύ για το πως θα πρέπει να το χειριστώ και για το πως θα πρέπει να το αποκαλύψω(...)

Πέρασαν κάτι μήνες μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο και να πούμε πως τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουν και άλλοι εκτός από εμάς και κάποιους πολύ έμπιστους και δικούς μας ανθρώπους. Όχι γιατί κάναμε κάτι κακό. Όχι γιατί ντρεπόμασταν για την προσωπική μας αποτυχία. Όχι γιατί είχαμε πρόθεση να πούμε ψέμματα. Αλλά γιατί είχαμε ανάγκη πρώτα να αφομιώσουμε εμείς μία νέα κατάσταση, να επεξεργαστούμε τα νέα δεδομένα, να συζητήσουμε , να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον , να βιώσουμε ακόμα και αυτή τη διαδικασία μαζί και να νομιμοποιήσουμε μέσα μας κάποια γεγονότα προτού υποχρεωθούμε να τα μοιραστούμε(...)Δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα.

Δεν είναι εύκολο μέσα σου να διαλύεσαι και να πρέπει να ακολουθείς την καθημερινότητα σου. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου να διαλύεται και αυτός. Πέρασαν βδομάδες που οι μόνες ευχάριστες ώρες της ημέρας μου ήταν αυτές που ήμουν στον αέρα. Είναι τόσο αγχολυτικό(...)Μερικές φορές καταλήγω ότι χίλιες φορές καλύτερα να χωρίζεις γιατί γνώρισε κάποιον άλλον , γιατί σε παρατάνε για άλλη γκόμενα, γιατί βαρέθηκες ή ό,τι άλλο, παρά να πρέπει να δώσεις τέλος γιατί έγιναν λάθη. Και τα λάθη είναι σαν τον καρκίνο. Σε τρώνε χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν σου δίνουν δείγματα, ή και αν σου δώσουν , δεν τους δίνεις εσύ σημασία, και τελικά όταν τα μαθαίνεις , είσαι στο τελικό στάδιο. Δεν υπάρχει γυρισμός! Μόνο η κόλαση ή ο παράδεισος. Ζωή σε μας.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
«Τίτλοι τέλους» για Adriana Sklenarikova και Christian Karembeu LATEAM RSS NEWS 0 10-03-2011 11:16:
Τίτλοι τέλους στη σχέση Efron-Hudgens LATEAM RSS NEWS 0 14-12-2010 16:13:
Τίτλοι τέλους για τις «Πεθερές» ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 27-02-2010 16:54:
Pit-Jolie: τίτλοι τέλους για το δημοφιλέστερο ζευγάρι του Hollywood ironitsa SHOWBIZ NEWS 1 31-01-2010 13:41:
Τίτλοι τέλους για τον Pentium D Smell ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 17-08-2006 16:51:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:26:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam