Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου από τα αδιάκριτα βλέμματα προς τον αδερφό της (https://www.lateam.gr/forum/f25/enoxlimeni-i-sissu-xristidou-apo-ta-adiakrita-vlemmata-pros-ton-aderfo-tis-54785/)

ironitsa 28-02-2010 19:16:

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου από τα αδιάκριτα βλέμματα προς τον αδερφό της
 


«Κάτω τα χέρια από το Γιάννη…».
Αυτό διεμήνυσε εμμέσως πλην σαφώς η Σίσσυ Χρηστίδου στις κυρίες που άρχισαν να φλερτάρουν έντονα τον αδερφό της κατά την επίσκεψή του στα πλατό του «Μες στην καλή χαρά» την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο γοητευτικός Γιάννης Χρηστίδης δε φανταζόταν ότι αποφασίζοντας να ακολουθήσει την αδερφή του στα στούντιο του Alpha θα αποτελούσε τον… πειρασμό για αρκετές θηλυκές υπάρξεις, οι οποίες δε θα δίσταζαν να τον πλησιάσουν και μάλιστα με άγριες διαθέσεις. Όμως η Σίσσυ ήταν εκεί για να τους κόψει τον αέρα και μάλιστα απότομα.
«Έδειχνε να ενοχλείτε από τα βλέμματα και όχι μόνο που εισέπραξε ο Γιάννης…», δηλώνει συνεργάτης της εκπομπής της.
«Φρόντιζε ωστόσο, να τονίζει σε όλους πως ο αδερφός της είναι δεσμευμένος και μάλιστα πως σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του. Και φυσικά μετά την εκπομπή τον πήρε κι έφυγαν σφαίρα…».
Ο νεαρός Θεσσαλονικιός, πρώην πολίστας μπορεί να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον που προκάλεσε, όμως το ίδιο δε συνέβη και με την παρουσιάστρια, ή οποία σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τον "μάλωσε" μεταξύ σοβαρού και αστείου για την ανοχή που έδειξε στην αδιακρισία κάποιων προσώπων.
Άλλωστε η Χριστίδου πέρα από την αδυναμία που τρέφει για εκείνον, λατρεύει και τη σύντροφό του και όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς, υπήρξαν φορές που τον επέπληξε, όταν διαπίστωνε πως δε συμπεριφερόταν καλά στην Ελίνα του.
Πάντως, μετά την αποχώρηση των αδερφών Χρηστίδη από το στούντιο, ο Γιάννης αποτέλεσε το πρώτο θέμα συζήτησης, τόσο για τη γοητεία και το υπέροχο χαμόγελό του, όσο και για τον ευγενικό χαρακτήρα του που θυμίζει κατά πολύ αυτόν της Σίσσυς.
Όσο για την αδερφή του, θα σκεφτεί πολύ να τον ξαναπάρει μαζί της και μάλιστα ασυνόδευτο...


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:26:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam