Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Έζησαν το όνειρό τους

This is a discussion on Έζησαν το όνειρό τους within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ούτε η πριγκίπισσα Σίσσυ δεν θα είχε τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο γάμο της. Η δικιά μας Σίσσυ Χρηστίδου, όμως, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-08-2009, 10:50:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Έζησαν το όνειρό τους



Ούτε η πριγκίπισσα Σίσσυ δεν θα είχε τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο γάμο της. Η δικιά μας Σίσσυ Χρηστίδου, όμως, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον «πρίγκιπά» της Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής παρουσία 15 bodyguards, για να τους προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, και μόνο λίγων εκλεκτών φίλων.




Μες στην καλή χαρά είναι η γνωστή παρουσιάστρια, γιατί ο δικός της «χορός» ευτυχίας σφραγίστηκε και με το θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη. Ο πολιτικός είχε γίνει λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον ενός έτους σήμερα γιο τους, Φίλιππο-Ραφαήλ. Κουμπάροι τους ήταν δύο πολύ καλοί τους φίλοι, η Μερόπη Αγγελάκη και ο Νίκος Χαλκιάς. Το ρομαντικό προσκλητήριο, που έγραφε «Και ποιο όνειρο να φτάσεις, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει αν δεν το μοιραστείς» πήραν πολύ λίγοι καλεσμένοι στα χέρια τους.
Μόνο 30 στενοί συγγενείς και φίλοι τους παραβρέθηκαν στο μυστήριο, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκοχωρίου, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, και άλλοι 250 περίπου, που ήταν καλεσμένοι στο beach bar «Γλαρόκαβος», όπου έγινε ένα μεγάλο πάρτι. Να σημειώσουμε ότι εκεί πλέχτηκε πριν από 4 χρόνια το ειδύλλιο, όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια μιας συναυλίας των Οnirama.
Η Σίσσυ και ο Θοδωρής ήθελαν αυτή η στιγμή τους να είναι προσωπική, γι’ αυτό και φρόντισαν να μη ενοχληθούν από αδιάκριτα βλέμματα και φλας των φωτογράφων. Έτσι, υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ώστε να μείνουν μακριά οι... ανεπιθύμητοι επισκέπτες. Εκτός από τους 15 σωματοφύλακες, έβαλαν δικούς τους ανθρώπους μέχρι και στο σέρβις και στα μπαρ του μαγαζιού, όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι, ώστε να αποφύγουν τους απρόσκλητους επισκέπτες.
Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με το άσπρο λιτό νυφικό της και το στεφανάκι στα μαλλιά, που την έκανε να μοιάζει με νεράιδα του παραμυθιού, ενώ στο πάρτι το άλλαξε με ένα λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε αρχαία Ελληνίδα, για να μπορέσει με άνεση να επιδοθεί σε χορευτικές φιγούρες.
Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τόσο του Θοδωρή όσο και της Σίσσυς, την οποία μοιράστηκαν με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους. Ανάμεσά τους ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, ο Αντώνης Κανάκης, ο συνεργάτης της νύφης Παύλος Σταματόπουλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία εντυπωσίασε με το νέο της λουκ κ.ά.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα με λευκά φαναράκια και κεριά, ενώ η σαμπάνια έρρεε άφθονη και το ζευγάρι απολάμβανε κάθε στιγμή στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έζησαν 25 μέρες μέσα σε ένα ψυγείο ilias ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 22-01-2009 10:39:
Άλλη μία μαύρη Δευτέρα, έζησαν τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο LATEAM RSS NEWS 0 07-10-2008 09:19:
Το όνειρο που έγινε HTC Dream! antonis PDA - SMART PHONES 0 19-08-2008 16:22:
Το όνειρο P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 12-05-2008 23:04:
Το όνειρο του νεοέλληνα Κων/νος ΕΛΛΑΔΑ 0 03-04-2008 18:23:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:43:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam